Op zoek naar de perfecte vaste kracht?

LICHT geeft je team graag een nieuwe impuls met de perfecte vaste kracht. Met een marketing en communicatie professional die niet alleen qua vakkennis, ervaring en persoonlijkheid perfect bij de vacature past. Maar die ook nieuwe energie en verbinding brengt. Met een frisse blik op de organisatie en het marketing en/of communicatie vak. En met de motivatie om het verschil te maken. Die bewust kiest voor die vaste baan. Een echte vaste KRACHT.

LICHT levert maatwerk

Wij verzorgen de complete procedure en nemen je het proces van A tot Z uit handen. Wij werken op basis van exclusiviteit en vertrouwen. Regelmatig contact en nauwe samenwerking vinden wij daarbij heel belangrijk. Een voorwaarde om het werving en selectie proces soepel te laten verlopen en tot het beste resultaat te komen: de perfecte nieuwe collega voor die vaste baan.

De 7 stappen van LICHT

 1. Het eerste gesprek tussen LICHT en de opdrachtgever
  Wat is precies de vraag? Welke oplossing past daarbij? Klopt het functieprofiel van de vacature, is dat wel echt wat je nodig hebt? Nemen we een test op in de procedure? LICHT adviseert hierin.
 1. Start van de samenwerking
  Het begint met een duidelijk overzicht van de afspraken die we samen hebben gemaakt.
 1. Start van de werving
  Ook hier gaat LICHT voor maatwerk. Welke kanalen zetten we in om de juiste kandidaat voor de vacature te vinden? Op basis van de zorgvuldige briefing benaderen wij actief geschikte kandidaten en zetten we social media gericht in. LICHT zet de lijnen uit.
 1. Voorstellen van kandidaten
  Voordat we een kandidaat voorstellen, hebben we ons huiswerk grondig gedaan. We leggen geen cv’s neer, we stellen mensen voor. De beste. Echte professionals in het marketing en communicatie vak. Inclusief zelf ingewonnen referenties.
 1. Eerste gesprekken bij de opdrachtgever
  Op papier klopt het allemaal. Nu nog de match op persoonlijk vlak. Is de opdrachtgever net zo enthousiast als wij?
 1. Tweede gesprekken bij de opdrachtgever
  Het moment om nog wat dieper op zaken in te gaan. Verder door te vragen. Echt kennis te maken.
 1. Arbeidsvoorwaarden en eventueel assessment
  Is er een match? Dan komt het aan op de arbeidsvoorwaarden. LICHT kent de markt. Je keuze nog beter onderbouwen? Ook daarbij helpen wij, met een test of assessment.

Wil je weten hoe LICHT voor jou de krachten kan bundelen? Neem dan contact met ons op via hi@ditislicht.nl.


Referenties.

Wat klanten over ons zeggen
Eindhoven University of Technology schakelt graag met LICHT voor het invullen van gerichte vacatures in het communicatieveld. LICHT heeft een sterk netwerk, verplaatst zich goed in de wensen van de klant en waakt voor het zoeken van schapen met 5 (en meer) poten. LICHT vraagt door en duidt wat echt van belang is in het profiel, waarmee ze helpen de juiste mensen voor de juiste plek te vinden.

Hanneke Koppers

Directeur Communicatie, TU/e

LinkedIn
Stefanie en Maartje hebben hun bedrijfsnaam goed gekozen. LICHT is het woord dat bij me opkomt als ik denk aan onze samenwerking. LICHT als in zorgen uit handen nemend en prettig professioneel. Dat in combinatie met hun kennis van de markt en ruime netwerk zorgt er voor dat ik al jarenlang op hen kan bouwen.

Renate Rijken

Directeur HRM, Brabant Water

LinkedIn
Als ik heel snel extra marketing of communicatie capaciteit nodig heb, weet ik dat ik bij LICHT binnen een dag een selectie kan maken uit een mix van direct inzetbare, gedreven, zelfstandige en vakkundige professionals. Bij LICHT voelen ze precies aan wat ik nodig heb. Dat noem ik nou ontzorgen!

Kim Ardon

Teamleader External and Campus Communication, Tilburg University

LinkedIn
LICHT is veel meer dan puur een matchmaker tussen werkgever en werknemer. Ze stellen de juiste vragen waardoor er een zeer helder profiel ontstaat van de gewenste kandidaat. Dat vergroot de kans op een succesvolle zoektocht. En dat is gebleken: onze samenwerking heeft inmiddels geleid tot drie nieuwe grote aanwinsten voor het team. 

Emiel Kuijpers

Manager Marketing en Communicatie, Brainport Development

LinkedIn
Sinds het begin van LICHT hebben we direct gebruik gemaakt van hun uitgebreide netwerk en kennis. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van ons dagelijks werk en komt terug in de cultuur van Renewi. LICHT zorgt ervoor dat die klik er ook is met hun specialisten die zij aandragen. Dat levert een mooie duurzame relatie en samenwerking op voor nu en in de toekomst.

Marc Lensen

Manager Marketing, Renewi Nederland

LinkedIn
Een nieuwe kandidaat aannemen tijdens de coronacrisis is spannend. Het is een nieuwe en andere situatie, en die vraagt ook om nieuwe en andere methodes dan normaal. Toch had ik het vertrouwen dat dit samen met LICHT zou lukken, ook al werken we allemaal op afstand. Ik ben tevreden over het gehele proces en ik ben blij dat ik de juiste kandidaat voor de job heb gevonden.

Cora Severs

Manager Marketing & Communicatie, HU

LinkedIn
In de samenwerking met LICHT is het heel fijn dat ze kritisch meedenken. LICHT plaatst niet klakkeloos een kandidaat, maar probeert echt de vraag te doorgronden en de beste kandidaat te plaatsen. Ze kennen hun kandidaten en de kwaliteiten en maken daardoor een uitstekende match!

Michiel ter Laan

Manager Bewonerscontact & Communicatie, Woonbedrijf

LinkedIn
LICHT is een plezierige samenwerkingspartner die in diverse wervingsvraagstukken onze organisatie heeft geholpen met goede tijdelijke krachten. LICHT combineert daarbij de inhoudelijke vak vereisten van kandidaten met een match op persoonlijkheid en competenties passend bij onze slagkracht, innovatieve maar familiale bedrijfscultuur en organisatiewijze.

Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie, CSU

LinkedIn
Maartje is een energieke, open gesprekspartner die de (marketing-)uitdaging snel doorgrondt. Voor een goede samenwerking is de mens belangrijker dan kennis en ervaring. LICHT kent de persoon achter het cv. Dat leidt wel eens tot verrassende gesprekken. Een minder voor de hand liggende kandidaat krijgt de klus perfect geklaard!

Ine Paridaans

Marketing Manager, CTOUCH

LinkedIn
Wij zochten een tweede bureau dat gekwalificeerde interim communicatieadviseurs in huis heeft. Het werd LICHT. LICHT begrijpt de vraag, kent de organisatie en selecteert kandidaten die daarbij passen. Kundige communicatieadviseurs die snel ingewerkt zijn en snel resultaat boeken. Het proces wordt prima gecoördineerd en begeleid. LICHT is zeer betrokken!

Freek Jochems

Teamleider Communicatie en Calamiteiten, Waterschap Rivierenland

LinkedIn
Wij zochten een vaste adviseur en een interim teamleider/adviseur. De ervaring van LICHT bleek al uit de grondige intakegesprekken. Zij begrijpen het communicatie vak. Voor beide vacatures kregen wij een mooie selectie van sterke kandidaten. De keuze bleek lastig. Een luxeprobleem. Het contact met LICHT is zeer professioneel, servicegericht en warm. Een aanrader!

Liz Tans

Hoofd Stafdienst Communicatie, Maastricht UMC+

LinkedIn
Interesse, inlevingsvermogen en professionaliteit kenmerken deze dames. Zij voelen exact aan welke kandidaat op zijn/haar plaats is binnen de organisatie. Zij maken de juiste match! Voor interim en vast. Met de juiste kennis en ervaring én persoonlijkheid. Tot nu toe paste iedere kandidaat en ontstond er een luxeprobleem: kiezen!

Mirjam Bouwman

Marketing Manager Basisonderwijs, Malmberg

De afdeling marketing & communicatie van UMC Utrecht moest na reorganisatie verder professionaliseren. Collega’s gingen anders samenwerken. En we zochten een aantal nieuwe marcom professionals. Goede vakspecialisten die de klus van A tot Z konden klaren. LICHT vindt steeds kandidaten die inhoudelijk én als persoon passen in onze hoogcomplexe organisatie.

Ralph van Disseldorp

Directeur Marketing en Communicatie, UMC Utrecht

LinkedIn
Je kunt niet alle rollen uit het vak op een afdeling hebben. Daarom werk ik liever met een compact team en een flexibele schil daar omheen. LICHT levert tijdelijke versterking met een duurzaam resultaat én een passende invulling van mijn vaste team. Denkt mee op vakkundige, persoonlijke en inspirerende wijze. Een waardevolle partner!

Bram van den Hoogen

Marketing- en communicatiemanager, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

LinkedIn
Na de reorganisatie van Tilburg University zochten we tijdelijke invulling en begeleiding in een visietraject. Tijdens een LICHTsessie leerde ik Maartje kennen. Een uitstekend adviseur en netwerker. Met aandacht voor onze organisatie vond zij passende kandidaten. Regelmatig is er terugkoppeling over de plaatsing. Een professionele partner die weet wat er speelt.

Hedvig Niehoff

Directeur Marketing en Communicatie, Tilburg University

LinkedIn
Altijd een snelle reactie, direct meedenken en bijzonder fijne gesprekspartners. Dat is LICHT. De voorgestelde kandidaten zijn vakinhoudelijk sterk, passen bij het gevraagde profiel én bij de CZ-organisatie. Stefanie en Maartje nemen echt de tijd om zich te verdiepen in de functie en het bedrijf. LICHT is verfrissend, energiek en gepassioneerd.

Dorine Surstedt

Manager In- en Externe Communicatie, CZ

LinkedIn
Tijdens een capaciteitsissue op de marketingcommunicatie afdeling dat snel moest worden opgelost wist LICHT direct een aantal passende profielen voor te leggen. Samen met Maartje heb ik gezocht naar een kandidaat die het beste tot zijn recht zou komen in deze functie bij onze organisatie. Inmiddels twee goede kandidaten gevonden waar ik nog steeds erg blij mee ben!

Nienke van den Nieuwenhof

Manager Campagnes & Marketingcommunicatie, DELA

LinkedIn