Vaste Kracht

De kracht van LICHT is ons netwerk. Wij hebben graag persoonlijk contact met opdrachtgevers en professionals. Mooie opdrachten en kansen zien wij daardoor vaak als eerste. Of wij ook een match kunnen maken tussen een opdrachtgever en een vaste kracht? Die vraag kregen wij steeds vaker. Ook dat kunnen we. En dat doen we nu ook.

LICHT krijgt energie van het bij elkaar brengen van mensen. Op zoek gaan naar de ultieme match, voor de organisatie, maar ook voor de professional. Verder kijken dan een functieprofiel en een cv. Maar een team juist uitbreiden met een echte vaste KRACHT die net dat beetje extra meebrengt: motivatie, inspiratie, de kracht om te verbinden. Nieuwe energie voor de organisatie of extra kennis in het team.

Wil je weten hoe LICHT voor jou de krachten kan bundelen? Neem dan contact op met Maartje of Stefanie via hi@ditislicht.nl.

LICHT geeft je team graag een boost, ook met een vaste kracht. Met een professional die niet alleen qua vakkennis, ervaring en persoonlijkheid perfect in het plaatje past. Maar die ook nieuwe energie en verbinding brengt. Met een frisse blik op de organisatie en het vak. En met de motivatie het verschil te maken. Een echte vaste KRACHT.

Light up your team

 • LICHT houdt van een persoonlijke aanpak
 • Wij spreken iedereen binnen ons grote netwerk regelmatig
 • Wij kennen de professionals, niet alleen hun cv
 • Wij maken matches op kennis en ervaring EN op persoonlijkheid en drijfveren
 • Wij kennen de markt, de bewegingen, de marktwaarde van functies
 • Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match. Met net dat beetje meer..

Wil je weten hoe LICHT voor jou de krachten kan bundelen? Neem dan contact op met Maartje of Stefanie via hi@ditislicht.nl.

DE KRACHT VAN LICHT

LICHT geeft jou en je carrière graag een nieuwe impuls. Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Wij kennen onze opdrachtgevers en hun organisatie, weten precies wat daar nodig is. Het geeft ons energie om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten. We light up a team. Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar net zo belangrijk ben jij. Wie ben jij? Wat past bij jou? Wanneer sta jij in je kracht? Ben jij de professional die nieuwe energie en inspiratie brengt in het team van de opdrachtgever? Die de kracht heeft om te verbinden? Doordat we continu contact hebben met ons uitgebreide netwerk, zien we vaak als eerste de mooie kansen. Dat kan zomaar de job zijn waar jij de komende jaren veel energie van krijgt!

Light up your career

 • Onze aanpak is persoonlijk: wij willen JOU graag kennen, niet alleen je cv
 • We gaan selectief in gesprek, schuiven geen cv’s
 • Wij weten wat je waard bent, kennen de marktwaarde van functies
 • Wij kennen ook de opdrachtgever, zijn organisatie en zijn vraag goed
 • Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match, voor de opdrachtgever, maar ook voor jou
 • Jij brengt vakkennis, energie, ervaring en net dat beetje meer
 • Wij vinden de job waar jij energie van krijgt!

Wil je weten hoe LICHT voor jou de krachten kan bundelen? Neem dan contact op met Maartje of Stefanie via hi@ditislicht.nl.

LICHT zet een stap extra

LICHT levert maatwerk. Op alle vlakken. Wij analyseren de vraag. Adviseren over het best passende profiel. Dan kiezen we de best werkende aanpak. Daarmee vinden de we professional die het best past bij de organisatie. Die het meest tot zijn recht komt op de beschikbare positie. En die zorgt voor inspiratie, een frisse blik en nieuwe energie. Kortom: wij maken de perfecte match met net dat beetje meer. We light up your team!

LICHT gaat daarbij grondig te werk Wij verzorgen de complete procedure en nemen je het proces van A tot Z uit handen. Wij werken op basis van exclusiviteit en vertrouwen. Regelmatig contact en nauwe samenwerking vinden wij daarbij heel belangrijk. Een voorwaarde om het proces soepel te laten verlopen en tot het beste resultaat te komen: de perfecte nieuwe collega.

De 7 stappen van LICHT

Samen doorlopen we zeven stappen:

 1. Het eerste gesprek tussen LICHT en de opdrachtgever
  Wat is precies de vraag? Welke oplossing past daarbij? Klopt het functieprofiel, is dat wel echt wat je nodig hebt? Nemen we een test op in de procedure? LICHT adviseert hierin.
 2. Start van de samenwerking
  Het begint met een duidelijk overzicht van de afspraken die we hebben gemaakt.
 3. Start van de werving
  Ook hier gaat LICHT voor maatwerk. Welke kanalen zetten we in om de juiste kandidaat te vinden? Op basis van de zorgvuldige briefing benaderen wij actief geschikte kandidaten en zetten we social media gericht in. LICHT zet de lijnen uit.
 4. Voorstellen van kandidaten
  Voordat we een kandidaat voorstellen, hebben we ons huiswerk grondig gedaan. We leggen geen cv’s neer, we stellen mensen voor. De beste. Echte professionals. Inclusief zelf ingewonnen referenties.
 5. Eerste gesprekken bij de opdrachtgever
  Op papier klopt het allemaal. Nu nog de match op persoonlijk vlak. Is de opdrachtgever net zo enthousiast als wij?
 6. Tweede gesprekken bij de opdrachtgever
  Het moment om nog wat dieper op zaken in te gaan. Verder door te vragen. Echt kennis te maken.
 7. Arbeidsvoorwaarden en eventueel assessment
  Is er een match? Dan komt het aan op de arbeidsvoorwaarden. LICHT kent de markt. Je keuze nog beter onderbouwen? Ook daarbij helpen wij, met een test of assessment.

Wil je weten hoe LICHT voor jou de krachten kan bundelen? Neem dan contact op met Maartje of Stefanie via hi@ditislicht.nl.

Vaste krachten over ons

Suzanne Kroot

Strategisch Marketeer bij Hogeschool Utrecht

Vorig jaar ben ik door Leontine benaderd om te polsen of ik open stond voor een carrière stap. Dit was een leuk oriënterend gesprek en ik merkte al meteen dat ze goed snapte naar wat voor functie ik op zoek was. En enkele maanden later belde ze me op met de boodschap dat ze een vacature had die me op het lijf geschreven was. En ze had gelijk! Ondertussen ben ik werkzaam als Strategisch Marketeer bij de Hogeschool Utrecht. De kracht van Leontine, maar eigenlijk van het hele kantoor, is om het matchen echt vanuit de menselijke kant aan te vliegen. En dat ook gedurende het hele proces. Ook nu ik alweer 5 maanden aan de slag ben, heb ik nog steeds contact. Puur omdat ze echt interesse hebben in hoe het gaat. Ik kan iedereen aanbevelen om eens met LICHT te praten!

Marleen Wickering

Corporate Communicatieadviseur bij Brabant Water

Mede dankzij de inzet van Leontine Kamps van LICHT, ga ik vol energie en vertrouwen aan de slag als communicatieadviseur bestuurszaken bij een semi-overheidsinstelling in ‘s-Hertogenbosch. Met haar scherpe vragen, inlevingsvermogen en de juiste balans in professionaliteit en menselijkheid wist Leontine de perfecte match te maken tussen mij en de organisatie. Een match die goed en duurzaam voelt!

Emiel Kuijpers

Manager Marketing & Communicatie Brainport Development

LICHT is veel meer dan uitsluitend een intermediair tussen vraag en aanbod van vacatures. Als sollicitant voor de functie als Manager Marketing & Communicatie bij Brainport Development heb ik een zeer prettige en uitgekiende ‘customer journey’ doorlopen.  Dit gaat dus veel verder dan het plaatsen van het gewenste functieprofiel op sociale media. Ze bereiden zich uitstekend voor, verdiepen zich intensief in culturele en inhoudelijke aspecten van de opdrachtgever en leven gedurende het hele proces met je mee. Dit resulteert in een uitstekende match tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Dit eindigt overigens niet bij het zetten van de handtekening onder de arbeidsovereenkomst. Nu ik inmiddels ben gestart bij Brainport hebben we nog contact. Dit is niet alleen leuk voor mezelf om mijn ervaringen te kunnen delen, LICHT gebruikt deze input ongetwijfeld weer voor succesvolle zoektochten naar nieuwe kandidaten voor andere inspirerende opdrachtgevers.

Karin de Jong

Merkmarketeer Educatieve Uitgeverij Malmberg

LICHT heeft mij weer laten stralen door een passende baan te vinden als marketing professional bij een educatieve uitgeverij in Den Bosch. Wat de aanpak van LICHT kenmerkt, is het geven van persoonlijke aandacht en ervoor zorgen dat er een perfecte match is tussen kandidaat en bedrijf. Mijn kennismakingsgesprek met Leontine was persoonlijk en prettig. En tijdens en na de sollicitatieprocedure bleef de belangstelling warm en oprecht. Ik heb heel graag met LICHT samengewerkt, en ik raad iedereen aan om gebruik te maken van hun diensten!