Interimopdracht of executive vacature?

Heb je marketing of communicatiecapaciteit nodig? LICHT vindt voor jou de perfecte professional.

  • Persoonlijk, warm en dichtbij
  • Groot netwerk in Zuid-Nederland
  • We begrijpen het vak én de uitdaging

Onze focus is onze kracht. Wij richten ons op het marketing- en communicatievak. Daardoor begrijpen we wat jouw project of organisatie nodig heeft. We spreken dezelfde taal en denken met je mee. Ook schakelen we snel, proactief en resultaatgericht. Met ons enorme netwerk van gekwalificeerde professionals maken we altijd een topmatch op jouw interimopdracht of executive.

Of het nu een interimopdracht is of een vaste functie: We light up your team!

Wil je advies?

Een vaste kracht of toch liever flexibele schil? Of interim tot die vaste kracht gevonden is? Bij LICHT kans het allemaal. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. Wij sparren graag met je over wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Lees ook dit artikel: wat past bij jouw capaciteitsvraagstuk

Hoe werkt LICHT?

Betrokkenheid is onze belangrijkste waarde. Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers écht. En dat helpt ons bij het matchen van de juiste professional aan jou als opdrachtgever. Voordat we jou iemand voorstellen, hebben we die persoon uitgebreid gesproken. Ook motiveren we onze keuze en hebben we al referenties over hem of haar opgevraagd.

We kennen ons netwerk goed, onze consultants zijn voortdurend in gesprek met kandidaten. Hierdoor zijn de lijntjes kort én warm. Daarnaast organiseren we voor onze opdrachtgevers en kandidaten regelmatig kennis – en inspiratiesessies. Zo leren we elkaar ook in andere setting kennen.


Referenties.

Wat klanten over ons zeggen

LICHT staat écht voor de mensen die ze detacheren, denkt mee en zorgt dat iemand goed op zijn of haar plek zit. Tijdens mijn opdracht heb ik het tussentijdse contact, de ondersteuning en betrokkenheid als heel prettig ervaren. Maureen begeleidde dat heel goed. Als interim professional ben je vaak op jezelf aangewezen, het voelt fijn om bij iemand terecht te kunnen en een partner naast je te hebben.

Denis Salamadin

Interim marketing- en communicatieprofessional

LinkedIn

De samenwerking met LICHT en Leontine was zeer succesvol en zeker voor herhaling vatbaar. De professionele aanpak, gecombineerd met een persoonlijke touch, maakt LICHT een waardevolle partner bij het werven van gekwalificeerd personeel.

Wieke Martens

HR Manager - AOMB Intellectual Property

LinkedIn

LICHT leverde niet zomaar een kundige communicatieprofessional, maar zocht de match tussen de kernwaarden van een MogelijkMaker bij Team Heusden en de persoonlijkheid van de beschikbare professionals. En dat in een slagvaardig tempo. Binnen een week na ons eerste contact hadden we een match, die vanaf haar eerste werkdag aan de slag was alsof ze ons al jaren kende. Ik heb LICHT leren kennen als een bureau met een frisse, open blik op communicatie. Dat beeld is meer dan bevestigd!

Bas Schel

MogelijkMaker en coördinator communicatie bij de gemeente Heusden

LICHT heeft mij geholpen met interim capaciteit voor een variatie aan opdrachten: strategie, propositie ontwikkeling, implementatie van intranet, website-migraties en bidwriting. De match is tot nu toe altijd spot on! Het doorgronden van de opdracht, snel in actie komen, een flexibele houding en verrassende oplossingen maken dat ik LICHT graag bel bij behoefte aan extra capaciteit.

Helen Goutier

Manager Marketing

Portretfoto Corinne

In de afgelopen vier jaar heeft LICHT ons regelmatig geholpen met het vinden van de juiste invulling van een communicatievacature. Ook wanneer we zelf niet precies wisten wat we zochten, kwam Joke altijd met passende kandidaten. Ik heb daardoor het idee dat LICHT echt onze taal spreekt. We zijn zeer tevreden over deze samenwerking.

Corinne Castenmiller

Communicatieadviseur Hogeschool Zuyd

Portret Petra van Zuilen

Ik doe gewoon heel graag zaken met LICHT omdat ze kennis hebben van het vak en de organisatie. Je kunt daardoor snel schakelen. Ze weten waar ze over praten en je voelt aan alles dat ze de tijd nemen om zich te verdiepen in je vraag.

Lees hier Petra’s hele verhaal

Petra van Zuilen

Manager team communicatie Dordrecht, Servicegemeente Dordrecht

LinkedIn
Portret Wendy Koster

Wat ik wel bijzonder vond, is dat LICHT geen longlist deelt met 7 of 8 kandidaten waaruit je dan 3 of 4 kandidaten kiest die je zou willen spreken. Vanuit haar expertise schat Leontine in wie er echt bij je zou passen en maakt zij die keuze voor je. Je krijgt dus een shortlist met alleen die kandidaten waarvan zij denkt dat je die echt moet spreken. Dat scheelt veel tijd.

Wendy Koster

Manager P&O bij de Sint Maartenskliniek

LinkedIn

Eindhoven University of Technology schakelt graag met LICHT voor het invullen van gerichte vacatures in het communicatieveld. LICHT heeft een sterk netwerk, verplaatst zich goed in de wensen van de klant en waakt voor het zoeken van schapen met 5 (en meer) poten. LICHT vraagt door en duidt wat echt van belang is in het profiel, waarmee ze helpen de juiste mensen voor de juiste plek te vinden.

Hanneke Koppers

Directeur Communicatie, TU/e

LinkedIn

Stefanie en Maartje hebben hun bedrijfsnaam goed gekozen. LICHT is het woord dat bij me opkomt als ik denk aan onze samenwerking. LICHT als in zorgen uit handen nemend en prettig professioneel. Dat in combinatie met hun kennis van de markt en ruime netwerk zorgt er voor dat ik al jarenlang op hen kan bouwen.

Renate Rijken

Directeur HRM, Brabant Water

LinkedIn

Als ik heel snel extra marketing of communicatie capaciteit nodig heb, weet ik dat ik bij LICHT binnen een dag een selectie kan maken uit een mix van direct inzetbare, gedreven, zelfstandige en vakkundige professionals. Bij LICHT voelen ze precies aan wat ik nodig heb. Dat noem ik nou ontzorgen!

Kim Ardon

Teamleader External and Campus Communication, Tilburg University

LinkedIn

LICHT is veel meer dan puur een matchmaker tussen werkgever en werknemer. Ze stellen de juiste vragen waardoor er een zeer helder profiel ontstaat van de gewenste kandidaat. Dat vergroot de kans op een succesvolle zoektocht. En dat is gebleken: onze samenwerking heeft inmiddels geleid tot drie nieuwe grote aanwinsten voor het team. 

Emiel Kuijpers

Manager Marketing en Communicatie, Brainport Development

LinkedIn

Sinds het begin van LICHT hebben we direct gebruik gemaakt van hun uitgebreide netwerk en kennis. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van ons dagelijks werk en komt terug in de cultuur van Renewi. LICHT zorgt ervoor dat die klik er ook is met hun specialisten die zij aandragen. Dat levert een mooie duurzame relatie en samenwerking op voor nu en in de toekomst.

Marc Lensen

Manager Marketing, Renewi Nederland

LinkedIn

Een nieuwe kandidaat aannemen tijdens de coronacrisis is spannend. Het is een nieuwe en andere situatie, en die vraagt ook om nieuwe en andere methodes dan normaal. Toch had ik het vertrouwen dat dit samen met LICHT zou lukken, ook al werken we allemaal op afstand. Ik ben tevreden over het gehele proces en ik ben blij dat ik de juiste kandidaat voor de job heb gevonden.

Cora Severs

Manager Marketing & Communicatie, HU

LinkedIn

In de samenwerking met LICHT is het heel fijn dat ze kritisch meedenken. LICHT plaatst niet klakkeloos een kandidaat, maar probeert echt de vraag te doorgronden en de beste kandidaat te plaatsen. Ze kennen hun kandidaten en de kwaliteiten en maken daardoor een uitstekende match!

Michiel ter Laan

Manager Bewonerscontact & Communicatie, Woonbedrijf

LinkedIn

LICHT is een plezierige samenwerkingspartner die in diverse wervingsvraagstukken onze organisatie heeft geholpen met goede tijdelijke krachten. LICHT combineert daarbij de inhoudelijke vak vereisten van kandidaten met een match op persoonlijkheid en competenties passend bij onze slagkracht, innovatieve maar familiale bedrijfscultuur en organisatiewijze.

Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie, CSU

LinkedIn

Maartje is een energieke, open gesprekspartner die de (marketing-)uitdaging snel doorgrondt. Voor een goede samenwerking is de mens belangrijker dan kennis en ervaring. LICHT kent de persoon achter het cv. Dat leidt wel eens tot verrassende gesprekken. Een minder voor de hand liggende kandidaat krijgt de klus perfect geklaard!

Ine Paridaans

Marketing Manager, CTOUCH

LinkedIn

Wij zochten een tweede bureau dat gekwalificeerde interim communicatieadviseurs in huis heeft. Het werd LICHT. LICHT begrijpt de vraag, kent de organisatie en selecteert kandidaten die daarbij passen. Kundige communicatieadviseurs die snel ingewerkt zijn en snel resultaat boeken. Het proces wordt prima gecoördineerd en begeleid. LICHT is zeer betrokken!

Freek Jochems

Teamleider Communicatie en Calamiteiten, Waterschap Rivierenland

LinkedIn

Wij zochten een vaste adviseur en een interim teamleider/adviseur. De ervaring van LICHT bleek al uit de grondige intakegesprekken. Zij begrijpen het communicatie vak. Voor beide vacatures kregen wij een mooie selectie van sterke kandidaten. De keuze bleek lastig. Een luxeprobleem. Het contact met LICHT is zeer professioneel, servicegericht en warm. Een aanrader!

Liz Tans

Hoofd Stafdienst Communicatie, Maastricht UMC+

LinkedIn

Interesse, inlevingsvermogen en professionaliteit kenmerken deze dames. Zij voelen exact aan welke kandidaat op zijn/haar plaats is binnen de organisatie. Zij maken de juiste match! Voor interim en vast. Met de juiste kennis en ervaring én persoonlijkheid. Tot nu toe paste iedere kandidaat en ontstond er een luxeprobleem: kiezen!

Mirjam Bouwman

Marketing Manager Basisonderwijs, Malmberg

De afdeling marketing & communicatie van UMC Utrecht moest na reorganisatie verder professionaliseren. Collega’s gingen anders samenwerken. En we zochten een aantal nieuwe marcom professionals. Goede vakspecialisten die de klus van A tot Z konden klaren. LICHT vindt steeds kandidaten die inhoudelijk én als persoon passen in onze hoogcomplexe organisatie.

Ralph van Disseldorp

Directeur Marketing en Communicatie, UMC Utrecht

LinkedIn

Je kunt niet alle rollen uit het vak op een afdeling hebben. Daarom werk ik liever met een compact team en een flexibele schil daar omheen. LICHT levert tijdelijke versterking met een duurzaam resultaat én een passende invulling van mijn vaste team. Denkt mee op vakkundige, persoonlijke en inspirerende wijze. Een waardevolle partner!

Bram van den Hoogen

Marketing- en communicatiemanager, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

LinkedIn

Na de reorganisatie van Tilburg University zochten we tijdelijke invulling en begeleiding in een visietraject. Tijdens een LICHTsessie leerde ik Maartje kennen. Een uitstekend adviseur en netwerker. Met aandacht voor onze organisatie vond zij passende kandidaten. Regelmatig is er terugkoppeling over de plaatsing. Een professionele partner die weet wat er speelt.

Hedvig Niehoff

Directeur Marketing en Communicatie, Tilburg University

LinkedIn

Altijd een snelle reactie, direct meedenken en bijzonder fijne gesprekspartners. Dat is LICHT. De voorgestelde kandidaten zijn vakinhoudelijk sterk, passen bij het gevraagde profiel én bij de CZ-organisatie. Stefanie en Maartje nemen echt de tijd om zich te verdiepen in de functie en het bedrijf. LICHT is verfrissend, energiek en gepassioneerd.

Dorine Surstedt

Manager In- en Externe Communicatie, CZ

LinkedIn

Tijdens een capaciteitsissue op de marketingcommunicatie afdeling dat snel moest worden opgelost wist LICHT direct een aantal passende profielen voor te leggen. Samen met Maartje heb ik gezocht naar een kandidaat die het beste tot zijn recht zou komen in deze functie bij onze organisatie. Inmiddels twee goede kandidaten gevonden waar ik nog steeds erg blij mee ben!

Nienke van den Nieuwenhof

Manager Campagnes & Marketingcommunicatie, DELA

LinkedIn

Met trots presenteren wij onze opdrachtgevers