Over ons

We light up your team!

Wij zijn LICHT💡 Sinds 2015 bemiddelen we professionals in marketing en communicatie voor vaste banen en interimopdrachten.

We staan voor onze persoonlijke aanpak. We kennen onze kandidaten en opdrachtgevers écht! Zo zorgen we voor een stralende match van professional en interimopdracht of vacature.

💡 Persoonlijk, warm en dichtbij
💡 Groot netwerk in Zuid-Nederland
💡 We snappen het vak én de uitdaging

Interimopdrachten

Zoek of heb je een mooie interimklus in communicatie of marketing? Dan ben je bij LICHT aan het goede adres. In 2022 vonden 180 zelfstandig professionals via LICHT een nieuwe opdracht en hielpen we 101 opdrachtgevers met tijdelijke capaciteit.

Executive search

LICHT is dé specialist in executive vacatures in marketing en communicatie in Zuid-Nederland (vanaf 70k per jaar). Onze mensgerichtheid en vakkennis is onze kracht. Mensen écht leren kennen en opdrachtgevers écht snappen. Dat is wat we doen en zo vinden we de beste match voor een vacature.

Vaste LICHT Professionals

Onze Vaste LICHT Professionals  zijn ervaren communicatieadviseurs (zowel in profit als non-profit) waar we ontzettend trots op zijn! Ze zijn knettergoed in hun vak, weten het verschil te maken en brengen een gezonde dosis energie.

Vaste LICHT Professionals

Vaste LICHT Professionals

 

LICHT- en SCHITTERsessies

We hebben een groot netwerk en dat willen we graag laten sprankelen. Voor werkgeluk is persoonlijke ontwikkeling belangrijk en daarom organiseren we kennissessies en workshops voor de professionals en opdrachtgevers in ons netwerk. Zodat jij je kunt blijven ontwikkelen en blijft schitteren!

> Bekijk de agenda

We horen je graag!

Wil je weten hoe LICHT jou en/of jouw team laat stralen? Dan horen we graag van je via hi@ditislicht.nl of 085 792 2551.

PS We zijn supertrots dat we de Werf& Bureaurecruitment Award 2023 hebben gewonnen. Die van de vakjury én het publiek!