Over ons

LICHT, dat zijn wij!

Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van professionals in de vakgebieden marketing en communicatie. De juiste mensen met elkaar verbinden in hun professionele omgeving. De perfecte match vinden. Voor een interim opdracht of een vaste baan. Maar dan wel een match met een klik. Niet alleen het cv moet passen, ook de persoon bij de organisatie. Persoonlijk contact. Met opdrachtgever en kandidaat. Dat vinden wij belangrijk.

We light up your team!

LICHT is trotse en dankbare winnaar van de vakjury en publieksprijs van de Werf& Bureaurecruitment Award 2023.

Netwerk van trouwe opdrachtgevers

LICHT kent de markt. Wij hebben een uitgebreid netwerk van zakelijke en financiële dienstverleners en non-profit organisaties waarvoor wij exclusief werken. Dagelijks spreken wij opdrachtgevers. Mooie kansen zien we snel. Wij denken mee, hebben kennis van het vak. Of het nu een interim opdracht is of een vaste baan: wij gaan voor de beste match!

Interim, detachering en vast

Wij bemiddelen:

  • LICHT ZP’er
    Een Zelfstandig Professional voor een interim opdracht op basis van inhuur. Of voor een vaste prijs per project met een duidelijke resultaatafspraak. Onze ZP’ers brengen nieuwe kennis en capaciteit. En een frisse blik!
  • Vaste LICHT Professional
    Tijdelijke versterking op basis van detachering. Onze VLP’s zijn toppers in hun vak, weten het verschil te maken en brengen een gezonde dosis energie.
  • Vaste KRACHT
    De ultieme match voor een vaste baan. Voor de organisatie, én voor de kandidaat. Verder kijken dan een functieprofiel en een cv. Maar een team juist uitbreiden met een echte vaste KRACHT. Daar zetten wij ons uitgebreide netwerk graag voor in!