Vacatures.

Jouw nieuwe vaste baan?

Bij LICHT vind je senior en managementbanen in marketing en communicatie. Op dit moment zijn we op zoek naar invulling voor onderstaande marketing en communicatievacatures. Check ze vooral! Zit jouw droombaan er nu niet bij? Volg ons op LinkedIn, daar komen ze allemaal voorbij.

Werken bij LICHT

Kom jij ons team versterken?

Superleuk dat je interesse hebt in werken bij LICHT. Hieronder onze huidige vacatures. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!  Stuur een mailtje naar hi@ditislicht.nl met je motivatie en cv.

Werken in de marketing en/of communicatie

Ben jij die ervaren, ambitieuze professional, die een leuke baan met veel uitdaging en zelfstandigheid zoekt? Dan is werken in de marketing en/of communicatie via LICHT echt iets voor jou! Als intermediair bemiddelen wij allerlei functies, zoals communicatieadviseur, senior marketeer en manager marketing en communicatie.

Of ga voor de rol van Vaste LICHT Professional en kom bij LICHT in dienst als interim communicatieadviseur. En je kunt bij LICHT vanzelfsprekend ook terecht voor interimopdrachten.

Marketing en/of communicatie banen

Bij LICHT hebben we leuke marketing- en communicatievacatures. Dus, zoek jij een nieuwe baan in de marketing? Of wil je nog verder groeien in het communicatievak? Dit is het moment. Verspreid door het zuiden van Nederland hebben wij een mooi aanbod en netwerk vol ondernemende organisaties.

Veelgestelde vragen

Welke marketing en communicatie functies kan ik bij LICHT vinden?

Ons aanbod bestaat uit vaste banen en interimopdrachten. Voornamelijk seniorfuncties voor de ervaren marketing of communicatieprofessional. Van marketeer en adviseur tot manager.

Hoe verloopt de recruitmentprocedure bij een vaste marketing- en/of communicatiebaan?

Bij LICHT kijken we verder dan je cv. Eerst willen we weten wie jij bent, wat jij belangrijk vindt. Daarna houden we onze ogen en oren open. We praten continu met ons uitgebreide netwerk waar de mooiste marketing- en communicatievacatures langskomen. Vrijblijvende intakes, daar doen wij niet aan. Zodra we de perfecte match voor jou gevonden hebben, hoor je dat direct!

Hoe verloopt de recruitmentprocedure bij een interimopdracht in de marketing en/of communicatie?

Met interim professionals, gespecialiseerd in de marketing en/of communicatie, komen wij graag in contact. In ons brede netwerk horen wij snel over nieuwe interimopdrachten en mooie kansen in het marketing- of communicatievak. Heb jij wat wij zoeken? Dan laat die match maar aan ons over!

Wat is de meerwaarde van werken in de marketing en/of communicatie via LICHT?

Matchen vanuit de menselijke kant: dat is de kracht van LICHT als intermediair. Wij besteden tijd en aandacht aan jou als persoon. Want alleen door jou écht te kennen, kunnen wij de perfecte match maken. Bovendien delen wij onze kennis en koppelen we je aan ons brede netwerk. En na plaatsing, onderhouden wij altijd contact. Bij LICHT doen we graag alles met een persoonlijke touch.

Welk opleidingsniveau heb ik nodig om in aanmerking te komen voor de marketing- en communicatievacatures bij LICHT?

Met een afgeronde marketing- of communicatieopleiding (hbo of wo) kun je aan de slag als marketing en/of communicatie professional. Bij de meeste marketing- en communicatievacatures van LICHT is ervaring een vereiste. Het ligt aan de functie hoeveel jaren ervaring je nodig hebt. Ook bijscholing is belangrijk, want bijblijven is essentieel. Deze branche ontwikkelt zich razendsnel!