Vacatures.

Jouw nieuwe vaste baan?

Bij LICHT vind je senior en managementbanen in marketing en communicatie. Op dit moment zijn we op zoek naar invulling voor onderstaande vacatures. Check ze vooral! Zit jouw droombaan er nu niet bij? Volg ons op LinkedIn, daar komen ze allemaal voorbij.

Werken in de marketing en/of communicatie

Ben jij die ervaren, ambitieuze professional, die een leuke baan met veel uitdaging en zelfstandigheid wil? Dan is werken in de marketing en/of communicatie via LICHT echt iets voor jou! Of je nu wel of niet zoekend bent: ergens tussen deze marketing en communicatie vacatures staat misschien wel jouw droombaan. Als intermediair bemiddelen wij diverse functies, zoals o.a. Communicatie Adviseur, Senior Marketeer en Marketing & Communicatie Manager.

Marketing en/of communicatie banen

Bij LICHT hebben we leuke marketing en communicatie vacatures. Dus, zoek jij een nieuwe baan in de marketing? Of wil je nog verder groeien in het communicatie vak? Dit is het moment. Verspreid door het zuiden van Nederland hebben wij een mooi aanbod en netwerk vol ondernemende organisaties. Vooral in Eindhoven en omstreken, maar ook in omringende steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Rotterdam, Breda, Nijmegen en Arnhem. Heb je interesse in een van de functies? Solliciteer dan snel!

Veelgestelde vragen

Welke marketing en communicatie functies kan ik bij LICHT vinden?

Ons aanbod bestaat uit vaste banen en interim opdrachten. Tussen onze marketing en communicatie vacatures zitten veel mooie functies, zoals o.a. senior marketeer, marketing & communicatie manager en corporate communicatieadviseur. In het algemeen zijn het wat zwaardere (management)rollen, voor de ervaren marketing of communicatie kracht. Iemand die verder wil groeien in zijn/haar carrière of op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Hoe verloopt de recruitment procedure bij een vaste marketing en/of communicatie baan?

Bij LICHT kijken we verder dan je cv. Eerst willen we weten wie jij bent, wat jij belangrijk vindt. Daarna houden we onze ogen en oren open. We praten continu met ons uitgebreide netwerk waar de mooiste marketing en communicatie vacatures langskomen. Vrijblijvende intakes, daar doen wij niet aan. Zodra we de perfecte match voor jou gevonden hebben, hoor je dat direct!

Hoe verloopt de recruitment procedure bij een interim opdracht in de marketing en/of communicatie?

Met interim professionals, gespecialiseerd in de marketing en/of communicatie, komen wij graag in contact. In ons brede netwerk horen wij snel over nieuwe interim opdrachten en mooie kansen in het marketing of communicatie vak. Heb jij wat wij zoeken? Dan laat die match maar aan ons over!

Wat is de meerwaarde van werken in de marketing en/of communicatie via LICHT?

Matchen vanuit de menselijke kant: dat is de kracht van LICHT als intermediair. Wij besteden tijd en aandacht aan jou als persoon. Want alleen door jou écht te kennen, kunnen wij de perfecte match maken. Bovendien delen wij onze kennis en koppelen we je aan ons brede netwerk. En na plaatsing, onderhouden wij altijd contact. Bij LICHT doen we graag alles met een persoonlijke touch.

Welk opleidingsniveau heb ik nodig om in aanmerking te komen voor de marketing en communicatie vacatures bij LICHT?

Met een afgeronde marketing- of communicatieopleiding (hbo of wo) kun je aan de slag als marketing en/of communicatie professional. Bij de meeste marketing en communicatie vacatures van LICHT is ervaring een vereiste. Het ligt aan de functie hoeveel jaren ervaring je nodig hebt. Ook bijscholing is belangrijk, want je moet continu bijblijven. Deze branche ontwikkelt zich razendsnel!