Referenties.

Wat opdrachtgevers en professionals over ons zeggen

LICHT heeft mij geholpen met interim capaciteit voor een variatie aan opdrachten: strategie, propositie ontwikkeling, implementatie van intranet, website-migraties en bidwriting. De match is tot nu toe altijd spot on! Het doorgronden van de opdracht, snel in actie komen, een flexibele houding en verrassende oplossingen maken dat ik LICHT graag bel bij behoefte aan extra capaciteit.

Helen Goutier

Manager Marketing

LICHT helpt bij het vinden van de perfecte opdrachtgevers. Als online marketingstrateeg heb ik een duidelijke voorkeur voor organisaties, en LICHT is er al meerdere keren in geslaagd een mooie match te maken. Het regelmatige inchecken en de SCHITTERsessies maken LICHT een fijne partij die net een stapje extra zet en waar ik graag mee samenwerk.

Simone Heinen

Interim online marketing strateeg

Portretfoto Corinne

In de afgelopen vier jaar heeft LICHT ons regelmatig geholpen met het vinden van de juiste invulling van een communicatievacature. Ook wanneer we zelf niet precies wisten wat we zochten, kwam Joke altijd met passende kandidaten. Ik heb daardoor het idee dat LICHT echt onze taal spreekt. We zijn zeer tevreden over deze samenwerking.

Corinne Castenmiller

Communicatieadviseur Hogeschool Zuyd

Portret Petra van Zuilen

Ik doe gewoon heel graag zaken met LICHT omdat ze kennis hebben van het vak en de organisatie. Je kunt daardoor snel schakelen. Ze weten waar ze over praten en je voelt aan alles dat ze de tijd nemen om zich te verdiepen in je vraag.

Lees hier Petra’s hele verhaal

Petra van Zuilen

Manager team communicatie Dordrecht, Servicegemeente Dordrecht

Portret Wendy Koster

Wat ik wel bijzonder vond, is dat LICHT geen longlist deelt met 7 of 8 kandidaten waaruit je dan 3 of 4 kandidaten kiest die je zou willen spreken. Vanuit haar expertise schat Leontine in wie er echt bij je zou passen en maakt zij die keuze voor je. Je krijgt dus een shortlist met alleen die kandidaten waarvan zij denkt dat je die echt moet spreken. Dat scheelt veel tijd.

Wendy Koster

Manager P&O bij de Sint Maartenskliniek

Wat is het fijn samenwerken met LICHT.  Ze kennen de professionals én de opdrachtgevers en dat zorgt voor de juiste matches. Er is veel persoonlijke aandacht, een appje of een koffietje om te horen hoe het gaat. En ze organiseren inspirerende SCHITTER-sessies waar je je kennis kunt vergroten en in contact komt met andere professionals.

Marjon Arends

Interim Communicatieadviseur

Portret Eveline

De wijze van communicatie met LICHT is erg prettig. Allen even gedreven en energiek, met daarnaast echt de aandacht voor wie je bent. Hierdoor komen fijne samenwerkingen bovendrijven. Tussentijds even een appje of een belletje, persoonlijk blijft het altijd!

Eveline Simons

Interim marketing- en communicatieprofessional

Portret Stephanie

LICHT staat voor mij voor betrokkenheid en verbinding. LICHT bemiddelt met veel oog voor de belangen van de kandidaat en de opdrachtgever, onderhoudt goed contact tijdens de opdracht en verrijkt de interimmers via hun SCHITTERsessies. Zeker in Corona-tijd waren de contactmomenten en de (online)ontmoetingen met andere LICHT-ers bijzonder waardevol!

Stephanie Bekker

Interim Communicatieadviseur

Eindhoven University of Technology schakelt graag met LICHT voor het invullen van gerichte vacatures in het communicatieveld. LICHT heeft een sterk netwerk, verplaatst zich goed in de wensen van de klant en waakt voor het zoeken van schapen met 5 (en meer) poten. LICHT vraagt door en duidt wat echt van belang is in het profiel, waarmee ze helpen de juiste mensen voor de juiste plek te vinden.

Hanneke Koppers

Directeur Communicatie, TU/e

Persoonlijke aandacht, daar blinkt LICHT in uit. Daardoor kennen ze de kandidaten door en door en weten ze de juiste match te maken met de opdrachtgever. Ik werk regelmatig via LICHT en dankzij hun aanpak leer ik nieuwe branches kennen en kunnen opdrachtgevers van mijn ervaring gebruik maken.

Denise Wieldraaijer

Interim Communicatie Professional

Bij LICHT hebben ze alles gewoon goed voor elkaar. Vooral de personal touch valt op. Eerst persoonlijk kennismaken voordat ze je voorstellen. En zit je eenmaal op de opdracht? Dan blijft het contact. Even een belletje of een appje om te horen hoe het gaat. Maar ook voor vragen en advies kun je altijd bij ze terecht.

Marjolijn Willemsen

Interim Communicatie Professional

Stefanie en Maartje hebben hun bedrijfsnaam goed gekozen. LICHT is het woord dat bij me opkomt als ik denk aan onze samenwerking. LICHT als in zorgen uit handen nemend en prettig professioneel. Dat in combinatie met hun kennis van de markt en ruime netwerk zorgt er voor dat ik al jarenlang op hen kan bouwen.

Renate Rijken

Directeur HRM, Brabant Water

Ik heb fijne ervaringen met de samenwerking met LICHT. Zij kijken kritisch naar een goede match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Met oog voor de belangen van beide partijen, zowel bij aanvang, tussentijds als bij de afronding van een opdracht. Daarbij faciliteren zij ook in kennisopbouw en onderlinge contacten tussen de professionals!

Iris Jansen-Ravenstein

Interim Communicatie Professional

Als ik heel snel extra marketing of communicatie capaciteit nodig heb, weet ik dat ik bij LICHT binnen een dag een selectie kan maken uit een mix van direct inzetbare, gedreven, zelfstandige en vakkundige professionals. Bij LICHT voelen ze precies aan wat ik nodig heb. Dat noem ik nou ontzorgen!

Kim Ardon

Teamleader External and Campus Communication, Tilburg University

LICHT is veel meer dan puur een matchmaker tussen werkgever en werknemer. Ze stellen de juiste vragen waardoor er een zeer helder profiel ontstaat van de gewenste kandidaat. Dat vergroot de kans op een succesvolle zoektocht. En dat is gebleken: onze samenwerking heeft inmiddels geleid tot drie nieuwe grote aanwinsten voor het team. 

Emiel Kuijpers

Manager Marketing en Communicatie, Brainport Development

Sinds het begin van LICHT hebben we direct gebruik gemaakt van hun uitgebreide netwerk en kennis. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van ons dagelijks werk en komt terug in de cultuur van Renewi. LICHT zorgt ervoor dat die klik er ook is met hun specialisten die zij aandragen. Dat levert een mooie duurzame relatie en samenwerking op voor nu en in de toekomst.

Marc Lensen

Manager Marketing, Renewi Nederland

Een nieuwe kandidaat aannemen tijdens de coronacrisis is spannend. Het is een nieuwe en andere situatie, en die vraagt ook om nieuwe en andere methodes dan normaal. Toch had ik het vertrouwen dat dit samen met LICHT zou lukken, ook al werken we allemaal op afstand. Ik ben tevreden over het gehele proces en ik ben blij dat ik de juiste kandidaat voor de job heb gevonden.

Cora Severs

Manager Marketing & Communicatie, HU

Dankzij het brede netwerk van LICHT heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij organisaties in verschillende branches kunnen werken. Doordat Maartje, Stefanie en Yvonne er energie in steken je goed te leren kennen, weten ze ook uitstekende matches te maken tussen organisatie en professional.

Yvonne van Bruggen

Interim Communicatie Professional

In de samenwerking met LICHT is het heel fijn dat ze kritisch meedenken. LICHT plaatst niet klakkeloos een kandidaat, maar probeert echt de vraag te doorgronden en de beste kandidaat te plaatsen. Ze kennen hun kandidaten en de kwaliteiten en maken daardoor een uitstekende match!

Michiel ter Laan

Manager Bewonerscontact & Communicatie, Woonbedrijf

LICHT is een plezierige samenwerkingspartner die in diverse wervingsvraagstukken onze organisatie heeft geholpen met goede tijdelijke krachten. LICHT combineert daarbij de inhoudelijke vak vereisten van kandidaten met een match op persoonlijkheid en competenties passend bij onze slagkracht, innovatieve maar familiale bedrijfscultuur en organisatiewijze.

Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie, CSU

Maartje is een professional. Met veel interesse en aandacht voor werkzaamheden en klantrelatie. Ze is inspirerend en energiek. Het is erg prettig samenwerken met haar. Ik kan de samenwerking met LICHT en Maartje dan ook zeker aanbevelen bij interim communicatie professionals en opdrachtgevers.

Annemieke van Veen

Interim Communicatie Professional

Maartje en Stefanie zijn zeer betrokken en gedreven professionals. Vanaf het begin was er een natuurlijke klik. Zij steken tijd en aandacht in het leren kennen van de ZP’ers en hun klanten en wensen. Daarom weten ze de juiste matches te maken. Hun persoonlijke touch maakt het verschil. Echte powervrouwen!

Christel Foubert

Interim Communicatie Professional

Maartje is een energieke, open gesprekspartner die de (marketing-)uitdaging snel doorgrondt. Voor een goede samenwerking is de mens belangrijker dan kennis en ervaring. LICHT kent de persoon achter het cv. Dat leidt wel eens tot verrassende gesprekken. Een minder voor de hand liggende kandidaat krijgt de klus perfect geklaard!

Ine Paridaans

Marketing Manager, CTOUCH

Al sinds ik in 2016 begon, werk ik via LICHT. Dat werkt heel prettig en schakelt snel. Ik geef mijn beschikbaarheid door en LICHT regelt de rest. Ook al is LICHT gegroeid, het contact blijft heel persoonlijk. Succes wensen, feliciteren of gewoon even helpen: LICHT laat van zich horen!

Freek Sijm

Interim Online Marketeer

Wij zochten een tweede bureau dat gekwalificeerde interim communicatieadviseurs in huis heeft. Het werd LICHT. LICHT begrijpt de vraag, kent de organisatie en selecteert kandidaten die daarbij passen. Kundige communicatieadviseurs die snel ingewerkt zijn en snel resultaat boeken. Het proces wordt prima gecoördineerd en begeleid. LICHT is zeer betrokken!

Freek Jochems

Teamleider Communicatie en Calamiteiten, Waterschap Rivierenland

Wij zochten een vaste adviseur en een interim teamleider/adviseur. De ervaring van LICHT bleek al uit de grondige intakegesprekken. Zij begrijpen het communicatie vak. Voor beide vacatures kregen wij een mooie selectie van sterke kandidaten. De keuze bleek lastig. Een luxeprobleem. Het contact met LICHT is zeer professioneel, servicegericht en warm. Een aanrader!

Liz Tans

Hoofd Stafdienst Communicatie, Maastricht UMC+

Interesse, inlevingsvermogen en professionaliteit kenmerken deze dames. Zij voelen exact aan welke kandidaat op zijn/haar plaats is binnen de organisatie. Zij maken de juiste match! Voor interim en vast. Met de juiste kennis en ervaring én persoonlijkheid. Tot nu toe paste iedere kandidaat en ontstond er een luxeprobleem: kiezen!

Mirjam Bouwman

Marketing Manager Basisonderwijs, Malmberg

De afdeling marketing & communicatie van UMC Utrecht moest na reorganisatie verder professionaliseren. Collega’s gingen anders samenwerken. En we zochten een aantal nieuwe marcom professionals. Goede vakspecialisten die de klus van A tot Z konden klaren. LICHT vindt steeds kandidaten die inhoudelijk én als persoon passen in onze hoogcomplexe organisatie.

Ralph van Disseldorp

Directeur Marketing en Communicatie, UMC Utrecht

Je kunt niet alle rollen uit het vak op een afdeling hebben. Daarom werk ik liever met een compact team en een flexibele schil daar omheen. LICHT levert tijdelijke versterking met een duurzaam resultaat én een passende invulling van mijn vaste team. Denkt mee op vakkundige, persoonlijke en inspirerende wijze. Een waardevolle partner!

Bram van den Hoogen

Marketing- en communicatiemanager, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Na de reorganisatie van Tilburg University zochten we tijdelijke invulling en begeleiding in een visietraject. Tijdens een LICHTsessie leerde ik Maartje kennen. Een uitstekend adviseur en netwerker. Met aandacht voor onze organisatie vond zij passende kandidaten. Regelmatig is er terugkoppeling over de plaatsing. Een professionele partner die weet wat er speelt.

Hedvig Niehoff

Directeur Marketing en Communicatie, Tilburg University

Altijd een snelle reactie, direct meedenken en bijzonder fijne gesprekspartners. Dat is LICHT. De voorgestelde kandidaten zijn vakinhoudelijk sterk, passen bij het gevraagde profiel én bij de CZ-organisatie. Stefanie en Maartje nemen echt de tijd om zich te verdiepen in de functie en het bedrijf. LICHT is verfrissend, energiek en gepassioneerd.

Dorine Surstedt

Manager In- en Externe Communicatie, CZ

Tijdens een capaciteitsissue op de marketingcommunicatie afdeling dat snel moest worden opgelost wist LICHT direct een aantal passende profielen voor te leggen. Samen met Maartje heb ik gezocht naar een kandidaat die het beste tot zijn recht zou komen in deze functie bij onze organisatie. Inmiddels twee goede kandidaten gevonden waar ik nog steeds erg blij mee ben!

Nienke van den Nieuwenhof

Manager Campagnes & Marketingcommunicatie, DELA

Stefanie heeft een brede oriëntatie op ‘het vak’ en gevoel voor kwaliteit. Een oplossing moet echt werken. En dat monitort ze ook. Haar aanpak is persoonlijk; zij blijft de relatie onderhouden. Ze weet het als professionals groeien. Die kennis zet ze in, met oog voor klant en professional. Mix en match.

Charlotte Vermeulen

Interim Communicatiestrateeg