Samenwerkingen

Happy Talents

Happy Talents is een partnership tussen LICHT en Happy Horizon, een voorloper in online marketing. Talenten van Happy Talents zijn digital marketing professionals en helpen bedrijven met online marketing.

Heb je interesse in een Happy Talent of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via hi@ditislicht.nl

Samen voor Eindhoven

Sinds juni 2018 zijn wij partner van Samen voor Eindhoven. Samen met de gemeente Eindhoven en High Tech Campus Eindhoven organiseren we jaarlijks het Pro Bono Communicatie Lab. Eén werkdag per jaar zetten onze marketing- en communicatieprofessionals in teamverband belangeloos hun kennis en vaardigheden in voor een communicatievraagstuk van een maatschappelijke organisatie.

Na de Pro Bono dag kan die organisatie ook echt aan de slag met de plannen en ideeën. Pro Bono is een belangrijk instrument voor sociale innovatie: het geeft maatschappelijke organisaties toegang tot essentiële vaardigheden die ze missen. Kortom: het leukste communicatie-event van het jaar, vol leermomenten, zingeving en samenwerkingen!

Beste Brabantse Marketeer

Wij zijn één van de initiatiefnemers van de ‘Beste Brabantse Marketeer’ samen met Markteffect, Studio Lauda en Enorm. Wie is de marketeer die in het afgelopen jaar aantoonbaar het verschil heeft gemaakt? Een jury met gerenommeerde namen uit het vakgebied beoordeelt de inzendingen en 19 april 2023 is de bekendmaking van de Beste Brabantse Marketeer van 2022.

Wil je meer weten? Kijk dan hier, Beste Brabantse Marketeer.