Samenwerkingen

Happy Talents

Happy Talents is een partnerschap tussen LICHT en Happy Horizon, een voorloper in online marketing. Onze talenten zijn opgeleid tot digital marketing professionals en staan klaar om bedrijven zoals die van jou te ondersteunen en verder te brengen op het gebied van online marketing.

Heb je interesse in een Happy Talent of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via hi@ditislicht.nl

Samen voor Eindhoven

Sinds juni 2018 zijn wij partner van Samen voor Eindhoven. Samen met de gemeente Eindhoven en High Tech Campus Eindhoven organiseren we jaarlijks het Pro Bono Communicatie Lab. Eén werkdag zetten marketing- en communicatie professionals in teamverband hun kennis en vaardigheden in voor een communicatie vraagstuk van een maatschappelijke organisatie.

Na de Pro Bono dag kan die organisatie ook echt aan de slag met de plannen en ideeën. Pro Bono is een belangrijk instrument voor sociale innovatie: het biedt maatschappelijke organisaties en stichtingen essentiële vaardigheden die ze vaak missen. Kortom: het leukste communicatie event van het jaar, vol leermomenten, zingeving en samenwerkingen!

Beste Brabantse Marketeer

Wij zijn één van de initiatiefnemers van de ‘Beste Brabantse Marketeer’ samen met Markteffect, Studio Lauda en Enorm. Wie is de marketeer die in dit bizarre jaar aantoonbaar het verschil heeft gemaakt? Een indrukwekkende jury met gerenommeerde namen uit het vakgebied gaat de inzendingen beoordelen.

Op Blue Monday, 18 januari 2021, presenteren we dan – gegarandeerd coronaproof – voor het eerst de drie Beste Brabantse Marketeers van 2020. Die zetten we op een welverdiend schild, zodat hun visie en aanpak ons allemaal kunnen inspireren en motiveren. Zo versterken wij de slagkracht van Brabantse Marketingprofessionals en de organisaties waarvoor ze werken.

Wil je meer weten? Kijk dan hier, Beste Brabantse Marketeer.