Wil jij een vaste baan en interim opdrachten combineren?

Dan pas je perfect in ons team Vaste LICHT Professionals. Als Vaste LICHT Professional (VLP) voer jij het marketing- en communicatievak uit op interimbasis, maar ben je tegelijkertijd vast bij ons in dienst. Je bent het lichtpuntje voor onze opdrachtgevers. Door jouw enthousiasme en drive om te ontwikkelen, bied je net dat beetje meer. En dat is nodig om bij te blijven in het vak. Onze opdrachtgevers staan te popelen op jouw komst: je hoort immers niet voor niets bij onze vaste club professionals!

Bij LICHT gaan we op zoek naar projecten die perfect bij je passen. Omdat je onderdeel bent van ons VLP-team, gaan we samen in gesprek om te kijken welke opdracht goed bij jouw persoonlijkheid past of bij een expertise waar je je nog in wilt ontwikkelen. Als VLP leer je veel in korte tijd: over het vak, maar ook over jezelf als professional. Dat komt omdat je in verschillende branches aan het werk gaat en elke opdracht weer wat anders van je vraagt. Dat doe je niet alleen, je hebt een team professionals achter je staan.

Ben jij een Vaste LICHT Professional?

Onze Vaste LICHT Professionals zijn energiek en stuk voor stuk aanpakkers. Ze stellen de juiste vragen en hebben het vermogen om zich snel aan te passen en de omgeving van hun interim-opdracht eigen te maken. Iets wat wij heel belangrijk vinden. Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent ondernemend, nieuwsgierig en enthousiast
 • Je vindt het belangrijk om in je kracht staan
 • Je hebt snel door wat er speelt
 • Je bent to the point en resultaatgericht
 • Je bent zelfverzekerd en flexibel
 • Je bent inhoudelijk ervaren en kunt je plannen uitstekend overbrengen

Wat doe je als Vaste LICHT Professional?

Als VLP kun je aan het werk op verschillende niveaus. Van senior, medior of junior communicatieadviseur tot aan contentmedewerker, marketingmanager of een andere rol die bij je past. Je gaat aan de slag met diverse marketing, communicatie- en verandervraagstukken en doet versneld ervaring op, maar dan wel met de zekerheid van een vast dienstverband. Zo kun je aan de slag bij grote complexe organisaties zoals de politie en een waterschap of ga je aan het werk binnen de dynamische omgeving van organisaties als de TU/e, Renewi of UMC Utrecht.

LICHT biedt je meer

Wij investeren in onze Vaste LICHT Professionals, op inhoudelijk én op persoonlijk vlak. We vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit en dat je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Hoe we dat doen? We bieden je meer.

 • Evaluatie- en ontwikkelgesprekken, persoonlijk advies en coaching
 • Veel ruimte voor intervisie, kennisdeling en vakinhoudelijk trainingen
 • Workshops en werkbezoeken bij andere VLP’s, van elkaar leer je het meest!
 • Kom je er even niet uit? Vraag andere VLP’s om advies bij inhoudelijke vraagstukken
 • Ons team op kantoor staat altijd voor je klaar en begeleid je intensief

Zie jij jezelf al LICHT brengen bij een van onze opdrachtgevers? Bekijk dan de vacatures voor Junior adviseur en communicatieadviseur. Én sluit je aan bij ons team!


Referenties.

Wat vaste LICHT professionals over ons zeggen
Portret Renate

Zoekende naar een plek waarbij passie voor communicatie, het aangaan van uitdagingen en afwisselingen bij elkaar komen, kwam LICHT op mijn pad. LICHT heeft inspirerende communicatie & marketing opdrachten/vacatures bij toonaangevende bedrijven, instellingen en overheid. Door de combi van “losse” opdrachten in het jasje van een vaste werkgever ben ik als VLP-er “vrij” in mijn werkzaamheden en ontwikkeling en heb ik daarnaast een team van professionals achter me staan.

Renate van Lierop-Kupers

Vaste LICHT Professional

Toen Maartje mij benaderde voor de rol van communicatie adviseur bij Waterschap Limburg, zat ik ook nog in een ander traject. Maartje gaf me alle ruimte. Drukte me op het hart er goed over na te denken. Omdat plezier in je werk belangrijk is. Nu werk ik bij Waterschap Limburg in dienst bij LICHT als vaste LICHT professional. Iedere dag met plezier!

Marleen Weijters

Vaste LICHT Professional