Zoek jij een interimopdracht?

De kracht van LICHT is ons netwerk. Wij hebben graag persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en zelfstandig professionals. Mooie interimopdrachten en kansen in het marketing- en communicatievak zien wij daardoor vaak als eerste.

Als het nodig is, schrijven wij jouw profiel op maat voor de interimopdracht. We helpen je ook bij je presentatie aan de opdrachtgever. En je krijgt altijd een goede briefing voordat je op gesprek gaat. Ben jij de perfecte kandidaat voor de job? Met onze ervaring en persoonlijke aanpak weten we altijd de juiste match te maken.

Ben jij een LICHT professional?

Ben jij die marketing of communicatieprofessional die we zoeken voor onze interimopdrachten? En herken jij je helemaal in deze beschrijving?
Schrijf je dan hier in.

 • Je hebt ruime ervaring in marketing en/of communicatie
 • Je bent partner in business en kan over disciplines heen kijken
 • Je kan innovatie en verandering stimuleren en bent slagvaardig
 • Je zoekt de samenwerking met andere afdelingen op
 • Je kan je plannen uitstekend overbrengen
 • Je bent ambitieus en ondernemend
 • Je brengt de energie en de motivatie die het team nodig heeft!

LICHT biedt je meer

Ga je via LICHT werken, dan kun je rekenen op veel voordelen zoals:

 • SCHITTER-sessies: trends, persoonlijk en inhoudelijk
 • Kennis delen met vakgenoten
 • Achtervang van professionals voor inhoudelijke vragen vanuit je project
 • Evaluatie- en ontwikkelgesprekken, persoonlijk advies en coaching
 • Pop-up teams: multidisciplinair team van zelfstandig professionals voor een specifiek project
 • Backoffice: administratie en kloppende contracten

Zoek je een passende interimopdracht?

En heb je zin om via LICHT aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis met je.

Schrijf je in bij LICHT


Referenties.

Wat professionals over ons zeggen

Door de persoonlijke aandacht en benadering van de LICHT-vakvrouwen worden waardevolle matches gemaakt. Ze hebben mij als interim professional uiteenlopende opdrachten te bieden bij zeer diverse opdrachtgevers. Ze voelen erg goed aan of een samenwerking kans van slagen heeft, ze brengen deze op een prettige manier tot stand, ze zijn betrokken én ze blijven deze goed begeleiden. Dat werkt heel fijn samen!

Marieke Heesakkers

Eigenaar Mens en Merk

Als interim communicatiestrateeg werk ik nu ruim 3 jaar met LICHT. Hun oprechte persoonlijke benadering valt op en zorgt voor een verfrissende samenwerking. Ongeacht wie je ook spreekt, ze geven allemaal het gevoel je écht te kennen. Samen met hun ruime netwerk in Zuid-Nederland maakt dit hen voor mij een waardevolle partner.

Kadriye Gürsoy-Özen

Interim communicatiestrateeg

LICHT helpt bij het vinden van de perfecte opdrachtgevers. Als online marketingstrateeg heb ik een duidelijke voorkeur voor organisaties, en LICHT is er al meerdere keren in geslaagd een mooie match te maken. Het regelmatige inchecken en de SCHITTERsessies maken LICHT een fijne partij die net een stapje extra zet en waar ik graag mee samenwerk.

Simone Heinen

Interim online marketing strateeg

Wat is het fijn samenwerken met LICHT.  Ze kennen de professionals én de opdrachtgevers en dat zorgt voor de juiste matches. Er is veel persoonlijke aandacht, een appje of een koffietje om te horen hoe het gaat. En ze organiseren inspirerende SCHITTER-sessies waar je je kennis kunt vergroten en in contact komt met andere professionals.

Marjon Arends

Interim Communicatieadviseur

Portret Eveline

De wijze van communicatie met LICHT is erg prettig. Allen even gedreven en energiek, met daarnaast echt de aandacht voor wie je bent. Hierdoor komen fijne samenwerkingen bovendrijven. Tussentijds even een appje of een belletje, persoonlijk blijft het altijd!

Eveline Simons

Interim marketing- en communicatieprofessional

Portret Stephanie

LICHT staat voor mij voor betrokkenheid en verbinding. LICHT bemiddelt met veel oog voor de belangen van de kandidaat en de opdrachtgever, onderhoudt goed contact tijdens de opdracht en verrijkt de interimmers via hun SCHITTERsessies. Zeker in Corona-tijd waren de contactmomenten en de (online)ontmoetingen met andere LICHT-ers bijzonder waardevol!

Stephanie Bekker

Interim Communicatieadviseur

Persoonlijke aandacht, daar blinkt LICHT in uit. Daardoor kennen ze de kandidaten door en door en weten ze de juiste match te maken met de opdrachtgever. Ik werk regelmatig via LICHT en dankzij hun aanpak leer ik nieuwe branches kennen en kunnen opdrachtgevers van mijn ervaring gebruik maken.

Denise Wieldraaijer

Interim Communicatie Professional

Bij LICHT hebben ze alles gewoon goed voor elkaar. Vooral de personal touch valt op. Eerst persoonlijk kennismaken voordat ze je voorstellen. En zit je eenmaal op de opdracht? Dan blijft het contact. Even een belletje of een appje om te horen hoe het gaat. Maar ook voor vragen en advies kun je altijd bij ze terecht.

Marjolijn Willemsen

Interim Communicatie Professional

Ik heb fijne ervaringen met de samenwerking met LICHT. Zij kijken kritisch naar een goede match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Met oog voor de belangen van beide partijen, zowel bij aanvang, tussentijds als bij de afronding van een opdracht. Daarbij faciliteren zij ook in kennisopbouw en onderlinge contacten tussen de professionals!

Iris Jansen-Ravenstein

Interim Communicatie Professional

Dankzij het brede netwerk van LICHT heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij organisaties in verschillende branches kunnen werken. Doordat Maartje, Stefanie en Yvonne er energie in steken je goed te leren kennen, weten ze ook uitstekende matches te maken tussen organisatie en professional.

Yvonne van Bruggen

Interim Communicatie Professional

Maartje is een professional. Met veel interesse en aandacht voor werkzaamheden en klantrelatie. Ze is inspirerend en energiek. Het is erg prettig samenwerken met haar. Ik kan de samenwerking met LICHT en Maartje dan ook zeker aanbevelen bij interim communicatie professionals en opdrachtgevers.

Annemieke van Veen

Interim Communicatie Professional

Maartje en Stefanie zijn zeer betrokken en gedreven professionals. Vanaf het begin was er een natuurlijke klik. Zij steken tijd en aandacht in het leren kennen van de ZP’ers en hun klanten en wensen. Daarom weten ze de juiste matches te maken. Hun persoonlijke touch maakt het verschil. Echte powervrouwen!

Christel Foubert

Interim Communicatie Professional

Al sinds ik in 2016 begon, werk ik via LICHT. Dat werkt heel prettig en schakelt snel. Ik geef mijn beschikbaarheid door en LICHT regelt de rest. Ook al is LICHT gegroeid, het contact blijft heel persoonlijk. Succes wensen, feliciteren of gewoon even helpen: LICHT laat van zich horen!

Freek Sijm

Interim Online Marketeer

Stefanie heeft een brede oriëntatie op ‘het vak’ en gevoel voor kwaliteit. Een oplossing moet echt werken. En dat monitort ze ook. Haar aanpak is persoonlijk; zij blijft de relatie onderhouden. Ze weet het als professionals groeien. Die kennis zet ze in, met oog voor klant en professional. Mix en match.

Charlotte Vermeulen

Interim Communicatiestrateeg