Ik heb een executive vacature

Dan ben je bij LICHT Executive Search aan het goede adres. Voor jouw vacature in marketing of communicatie (vanaf 70k per jaar), vinden wij de juiste executive.

  • Unieke expertise en focus
  • Groot en fijnmazig netwerk in Zuid-Nederland
  • We begrijpen het vak én de uitdaging

Unieke expertise

De expertise van LICHT is absoluut uniek. We kennen het marketing- en communicatievak, én de professionals die erin werken. Die expertise inzetten om jouw capaciteitsvraagstuk op te lossen, dat is wat wij het allerliefst doen.

Netwerk van 8.500+ marketing- en communicatieprofessionals

Onze kracht is onze mensgerichtheid. Daarmee bouwden we een enorm en fijnmazig netwerk van marketing- en communicatieprofessionals en opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Onze specialisten zijn voortdurend in gesprek met deze vakmensen. Daardoor weten we wat er speelt in de markt en kennen we de uitdagingen van organisaties. Zo vinden wij de beste kandidaat voor jouw vacature.

Wij werken op basis van exclusiviteit en hebben een mooi trackrecord van duurzame vervulde vacatures.


Referenties.

Wat klanten over ons zeggen

De samenwerking met LICHT en Leontine was zeer succesvol en zeker voor herhaling vatbaar. De professionele aanpak, gecombineerd met een persoonlijke touch, maakt LICHT een waardevolle partner bij het werven van gekwalificeerd personeel.

Wieke Martens

HR Manager - AOMB Intellectual Property

LinkedIn
Portret Petra van Zuilen

Ik doe gewoon heel graag zaken met LICHT omdat ze kennis hebben van het vak en de organisatie. Je kunt daardoor snel schakelen. Ze weten waar ze over praten en je voelt aan alles dat ze de tijd nemen om zich te verdiepen in je vraag.

Lees hier Petra’s hele verhaal

Petra van Zuilen

Manager team communicatie Dordrecht, Servicegemeente Dordrecht

LinkedIn
Portret Wendy Koster

Wat ik wel bijzonder vond, is dat LICHT geen longlist deelt met 7 of 8 kandidaten waaruit je dan 3 of 4 kandidaten kiest die je zou willen spreken. Vanuit haar expertise schat Leontine in wie er echt bij je zou passen en maakt zij die keuze voor je. Je krijgt dus een shortlist met alleen die kandidaten waarvan zij denkt dat je die echt moet spreken. Dat scheelt veel tijd.

Wendy Koster

Manager P&O bij de Sint Maartenskliniek

LinkedIn

“Dat ‘persoonlijk’ voor LICHT sowieso belangrijk is, voelde ik door het hele traject. Ze zijn heel betrokken, altijd een appje voor een gesprek, altijd bellen achteraf. Het geeft je het gevoel dat je heel speciaal bent. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij een bureau.”

Lees Marie-Helene’s verhaal

Marie-Helene Valk

Senior bestuurscommunicatieadviseur, Gemeente Sliedrecht

Bekijk onze opdrachtgevers

 
 

Maak kennis met Leontine Kamps

Leontine is onze specialist als het op vaste banen aankomt. Ze staat bekend om haar mensgerichtheid en enorme netwerk. Haar jarenlange ervaring in het bemiddelen van marketing en communicatievacatures leidde al tot veel duurzame matches. Nieuwsgierig? Connect met Leontine op LinkedIn of bel of mail.

T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl
LinkedIn

Zo pakken we het aan

We begrijpen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten, daarom lichten we ons proces graag aan je toe.

1: Voorbereiding

Een executive vacature succesvol invullen vraagt een goede voorbereiding. In gesprek met jou achterhalen we allereerst de precieze vraag. Welke oplossing zoek je? Klopt het functieprofiel van de vacature, is dat echt wat je zoekt? Hoe ziet je team er nu uit? Wat voor persoonlijkheid zou iemand moeten hebben?

Maar ook praktische zaken komen voorbij. Denk aan: Nemen we een test op in de procedure? Welke tijdslijnen spelen er? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? Hoe ziet de vacaturetekst eruit? Welke stappen heb je al gezet?

Door deze en andere vragen te stellen krijgen wij een goed beeld van wie en wat je zoekt. Hierna ontvang je onze offerte met daarin een aanpak op maat, de startfee en kostenoverzicht.

2: Start executive search

Werving voor een executive vacature verloopt bij LICHT over 2 sporen. We zoeken zelf actief en gericht naar potentiële kandidaten én we plaatsen de vacature op LinkedIn en andere passende kanalen. In deze fase benaderen wij passende kandidaten en maken wij onze eerste selectie. Uiteraard hoor je regelmatig van ons hoe het ervoor staat.

3: Voorstellen kandidaten

Kandidaten stellen we graag aan je voor. Maar eerst doen we ons huiswerk. Jij krijgt dus uitsluitend profielen van topkandidaten te zien, inclusief een motivatie van onze keuze én referenties. Zo kun jij beslissen met wie je het gesprek wilt aangaan. En die gesprekken regelen wij dan weer voor je.

4: Gesprekken kandidaat – opdrachtgever

Op papier klopt het. Nu nog de match op persoonlijk vlak. Ben jij net zo enthousiast als wij? Dat zoek je uit in een eerste gesprek met de kandidaat. Klikt het? Dan regelen we een tweede gesprek om dieper op zaken in te gaan en/of de kandidaat met toekomstige collega’s te laten kennismaken. Ook een assessment hoort tot de mogelijkheden.

Is er geen klik op persoonlijk vlak, dan regelen we ook dat voor je. Wij informeren de kandidaat en zoeken iemand die wel klikt.

5: Match

Is er een match? Dan ga je samen met de kandidaat het arbeidsvoorwaardentraject in. Ook daarin adviseren we graag, we kennen immers de markt. Bovendien hebben wij de arbeidsvoorwaarden al in het voortraject met de kandidaat besproken. Zo vergroten we de kans dat jullie er samen uitkomen en voorkomen we vervelende verrassingen.

Klinkt goed?