Opdrachtgever

Tijden veranderen. Organisaties en hun manier van werken ook. Onze zelfstandige professionals kijken met een frisse blik en zien wat er nodig is. Zij maken het verschil in de projecten binnen jouw organisatie. Kijken over afdelingen heen naar het grotere plaatje. Zij nemen veel ervaring mee en weten hoe ze mensen meekrijgen. De professionals van LICHT zijn in staat om op strategisch en tactisch niveau te denken en plannen te maken. Met evenveel enthousiasme voeren ze deze plannen ook uit. En met hun persoonlijkheid en instelling brengen ze net die belangrijke extra’s, die het project of het team een boost geven.

Extra capaciteit nodig? Wij brengen verlichting. Zit je met een inhoudelijk vraagstuk? Wij helpen je het op te lossen. Wij bieden niet alleen ZP’ers voor interim-opdrachten. Wij delen ook graag onze kennis met jou. Met onze verrassende samenwerkingsvormen halen we daar het maximale voor je uit. Wij zetten graag ons uitgebreide netwerk in om de perfecte match te maken. We light up your team!

proceschart-zp-er

De kenmerken van een LICHT-ZP’er

  • Voldoet aan onze strenge selectiecriteria (we werken niet met iedere ZP’er samen)
  • Ondernemend, met een pro-actieve houding
  • Kan terugvallen op collega-professionals
  • Blijft zich persoonlijk en inhoudelijk ontwikkelen (daar zorgt LICHT voor)
  • Past op basis van kennis, competenties en cultuur binnen jouw organisatie
  • Brengt nieuwe energie en kennis, een frisse wind door het team!

Wil je meer weten over onze manier van werken en bespreken hoe wij je kunnen helpen met een bepaald vraagstuk? Neem dan contact op met Maartje of Stefanie via hi@ditislicht.nl.

Opdrachtgevers over ons

Ine Paridaans

Marketing Manager CTOUCH

We hebben voor de invulling van een aantal tijdelijke marketingfuncties gebruik gemaakt van LICHT. Maartje is een energieke, open gesprekspartner die de (marketing-) uitdaging snel doorgrondt en in korte tijd een aantal goede kandidaten aanbiedt..

In mijn beleving maakt de mens een belangrijker verschil in een effectieve samenwerking dan de kennis en werkervaring. En laat dat nu precies zijn waar LICHT een uitstekende kijk op heeft! LICHT biedt vakmensen aan met gedegen kennis en werkervaring. Daarnaast kent LICHT de persoon achter het cv. Dat leidt wel eens tot verrassende gesprekken met kandidaten die ik eerder niet voor ogen had, maar die de klus wel geklaard krijgen.

Freek Jochems

Teamleider Communicatie en Calamiteiten Waterschap Rivierenland

In eerste instantie gestart met LICHT om een tweede bureau te kunnen benaderen dat goed gekwalificeerde interim communicatieadviseurs in huis heeft. LICHT heeft inmiddels enkele tijdelijke vacatures bij ons voorzien van meer dan uitstekende communicatie professionals. LICHT begrijpt snel waar het om draait, weet hoe de organisatie in elkaar zit en houdt daar rekening mee bij het selecteren van kandidaten. Tot nu toe alleen maar goede en kundige communicatie adviseurs gekregen die snel ingewerkt waren en snel resultaat boekten. LICHT coördineert en begeleidt het proces altijd prima en is zeer betrokken.

Liz Tans

Hoofd Stafdienst Communicatie Maastricht UMC+

Liz Tans

In 2016 zijn we met LICHT in gesprek gegaan over de invulling van een tweetal vacatures; een vaste functie voor een adviseur en een functie voor een interim teamleider/adviseur. De intakegesprekken getuigden van een grondige aanpak, waarin de ervaring van LICHT duidelijk door klonk. Je zit aan tafel met mensen die er blijk van geven het communicatievak te kennen en te begrijpen. Dat leidde voor onze beide vacatures dan ook tot een mooie selectie van sterke kandidaten, waaruit de keuze lastig bleek. Een luxeprobleem. We voelen ons uitstekend geholpen door LICHT en hebben het contact als zeer professioneel, servicegericht en warm ervaren. Alle reden om dit team van harte aan te bevelen.

Mirjam Bouwman

Marketing Manager Basisonderwijs, Malmberg

Werken met LICHT geeft energie! Interesse, inlevingsvermogen en professionaliteit kenmerken deze dames. Zij voelen exact aan welke kandidaat op zijn/haar plaats is binnen de organisatie.

Zij zorgen voor de juiste match! Voor interim en vast en zowel qua kennis en ervaring als qua persoonlijkheid. Tot nu toe was iedere kandidaat een schot in de roos en ontstond er een luxe-probleem… namelijk kiezen.

Ralph van Disseldorp

Directeur Marketing en Communicatie UMC Utrecht

Na het herstructureren en reorganiseren van de afdeling marketing & communicatie moesten we de belangrijkste stap nog zetten: verder professionaliseren. Met de zittende collega’s anders samenwerken, maar ook een aantal nieuwe marcom professionals vinden: dat was de uitdaging. We zochten mensen die niet alleen maar goed zijn als vakspecialist, maar die een integrale aanpak hebben: ze moeten de klus kunnen klaren. En dat in de hoogcomplexe organisatie met zeer hoogopgeleide medisch specialisten en onderzoekers die UMC Utrecht heet. LICHT heeft ze voor ons gevonden. LICHT verstond goed wat we zochten, en is er in geslaagd om telkens kandidaten voor te stellen die niet alleen inhoudelijk maar ook als persoonlijkheden complementair zijn

Bram van den Hoogen

Marketing- en communicatiemanager bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Ons vakgebied kent een grote verscheidenheid aan rollen. Het is een utopie al deze disciplines te willen vatten binnen een afdeling. Liever werk ik met een compact team en een flexibele schil daar omheen. LICHT is voor mij een waardevolle partner in beide opzichten. Voor tijdelijke versterking met een duurzaam resultaat, maar ook bij het zoeken naar een passende invulling van mijn vaste team. LICHT denkt mee op de voor hun typerende vakkundige, persoonlijke en inspirerende wijze.

 

Hedvig Niehoff

Directeur Marketing en Communicatie Tilburg University

Maartje heb ik leren kennen tijdens een LICHTsessie voor directeuren Marketing en Communicatie bij hun op kantoor op Strijp S in Eindhoven. Tilburg University had net een reorganisatie achter de rug en was op zoek naar tijdelijke invulling en begeleiding in een visietraject. Beide posities hebben we ingevuld via LICHT. In het selectieproces is Maartje een uitstekend adviseur en netwerker gebleken. Met aandacht voor en kijk op onze organisatie heeft zij gezocht naar goede kandidaten. Regelmatig vindt terugkoppeling plaats over de plaatsing en dat wordt zeer gewaardeerd. LICHT is daarmee voor ons een professionele partner met kijk op de branche en de ontwikkelingen daarbinnen.

Dorine Surstedt

Manager In- en Externe Communicatie CZ

De samenwerking met LICHT is erg prettig. Altijd een snelle reactie, direct meedenken en bijzonder fijne gesprekspartners. De kandidaten die worden voorgesteld zijn vakinhoudelijk sterk en passend bij het gevraagde profiel en ook bij de CZ-organisatie. Stefanie en Maartje nemen echt de tijd om zich te verdiepen in de functie en het bedrijf. LICHT is verfrissend, energiek en gepassioneerd.