Opdrachtgever

Tijden veranderen. Organisaties en hun manier van werken ook. Onze zelfstandige professionals kijken met een frisse blik en zien wat er nodig is. Zij maken het verschil in de projecten binnen jouw organisatie. Kijken over afdelingen heen naar het grotere plaatje. Zij nemen veel ervaring mee en weten hoe ze mensen meekrijgen. De professionals van LICHT zijn in staat om op strategisch en tactisch niveau te denken en plannen te maken. Met evenveel enthousiasme voeren ze deze plannen ook uit. En met hun persoonlijkheid en instelling brengen ze net die belangrijke extra’s, die het project of het team een boost geven.

Extra capaciteit nodig? Wij brengen verlichting. Zit je met een inhoudelijk vraagstuk? Wij helpen je het op te lossen. Wij bieden niet alleen ZP’ers voor interim-opdrachten. Wij delen ook graag onze kennis met jou. Met onze verrassende samenwerkingsvormen halen we daar het maximale voor je uit. Wij zetten graag ons uitgebreide netwerk in om de perfecte match te maken. We light up your team!

proceschart-zp-er

De kenmerken van een LICHT-ZP’er

  • Voldoet aan onze strenge selectiecriteria (we werken niet met iedere ZP’er samen)
  • Ondernemend, met een pro-actieve houding
  • Kan terugvallen op collega-professionals
  • Blijft zich persoonlijk en inhoudelijk ontwikkelen (daar zorgt LICHT voor)
  • Past op basis van kennis, competenties en cultuur binnen jouw organisatie
  • Brengt nieuwe energie en kennis, een frisse wind door het team!

Wil je meer weten over onze manier van werken en bespreken hoe wij je kunnen helpen met een bepaald vraagstuk? Neem dan contact op met Maartje of Stefanie via hi@ditislicht.nl.