Krachten bundelen

In LICHT bundelen wij onze krachten. Samen weten wij de beste mensen bij elkaar te brengen. Dat is ook de rode draad in onze loopbaan: het maken van de juiste match, op individueel niveau en in teams. Niet alleen op basis van kennis en ervaring. Maar juist ook kijken naar persoonlijkheid, instelling en ambities. We willen mensen van elkaar laten leren, zorgen dat ze ervaringen uitwisselen en samenwerken. Dat levert een organisatie èn een professional veel op. Met onze verrassende LICHT- samenwerkingsvormen profiteren zowel onze opdrachtgevers als onze geselecteerde professionals van ons netwerk! Ons doel? Light up your team!

icon-yellow-right-sm LICHTsessie

Met onze LICHTsessies spelen we in op specifieke vraagstukken en wensen van opdrachtgevers. De ene keer betekent dit dat we een opdrachtgever samenbrengen met een aantal ZP’ers om tot nieuwe inzichten te komen. Bij een andere casus kan dit betekenen dat we opdrachtgevers uit diverse branches bij elkaar brengen om te sparren over een actueel vraagstuk. Als een samenwerking juist niet voor de hand liggend is, kom je tot iets nieuws en kun je innoveren.

icon-yellow-top-sm POP-UP team

Als een opdracht erom vraagt, kunnen we een samengesteld team van interim professionals inzetten om een strategisch vraagstuk op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een positioneringsvraagstuk of een verandertraject waar meerdere specialisten voor nodig zijn. Deze teams kunnen een plan maken voor een project, maar ook het hele project oppakken en uitvoeren.

icon-yellow-left-sm SCHITTERsessie

Een aantal keren per jaar organiseren we SCHITTERsessies voor onze ZP’ers. Tijdens deze interactieve sessie staat hun ontwikkeling op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak centraal. Afhankelijk van het onderwerp betrekken we hier experts bij.

Wil je weten op welke manier LICHT voor jou de krachten kan bundelen? Neem dan contact op met Maartje of Stefanie via hi@ditislicht.nl.