Ik ben een marketing en communicatie professional

Ben jij een marketing en communicatie professional? Een ondernemende zelfstandig professional (zp’er)? Of een gedreven kracht op zoek naar een uitdagende, nieuwe vaste baan? Dan helpt LICHT je te stralen. Wij hebben mooie interim opdrachten of vaste marketing en communicatie vacatures. En wij pakken het net even anders aan.

Onze aanpak is persoonlijk

Voor LICHT ben je meer dan je cv. Wij zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Ook met ons uitgebreide netwerk hebben we graag en vaak contact. Zo hoort het, vinden wij.

Mooie kansen zien we snel. Juist dat levert de perfecte match op voor een interim opdracht of vaste baan in het marketing en/of communicatie vak: jouw garantie voor plezier in je werk, nét die extra energie voor jouw nieuwe opdrachtgever of werkgever.

In goed gezelschap

Werk je via LICHT, dan hoor je bij een groep ambitieuze en gepassioneerde professionals. Een groep die de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid. Wij zien en spreken elkaar regelmatig, steeds in een andere samenstelling.

Zo leren wij van elkaar en van experts die wij regelmatig uitnodigen voor onze kennissessies. Altijd kunnen we bij elkaar terecht met vragen over een opdracht of uitdagingen binnen ons vakgebied.

Waar kunnen wij jou mee helpen?