Zoek jij een vaste baan?

LICHT geeft jou en je carrière graag een nieuwe impuls. Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Wij kennen onze opdrachtgevers en hun organisatie, weten precies wat daar nodig is op marketing en communicatie gebied. Het geeft ons energie om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten.

De perfecte match

We light up a team. Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar net zo belangrijk ben jij. Wie ben jij? Wat past bij jou? Wanneer sta jij in je kracht? Ben jij de marketing en communicatie professional die nieuwe energie en inspiratie brengt in het team van de opdrachtgever? Die de kracht heeft om te verbinden?

Doordat wij continu contact hebben met ons uitgebreide netwerk, zien we vaak als eerste de mooie vacatures in het marketing en/of communicatie vak. Dat kan zomaar de vaste baan zijn waar jij de komende jaren veel energie van krijgt!

Bij ons geen vrijblijvende intakegesprekken! Wij gaan pas met je in gesprek als er een concrete vacature is. En als wij denken dat dat wel eens de perfecte match voor jou zou kunnen zijn. Je kunt ook zelf de vacatures voor vaste banen checken. Laat het ons vooral weten als er een functie bij staat waarvan jij gaat stralen!

Light up your career

  • Onze aanpak is persoonlijk; wij willen JOU graag kennen, niet alleen je cv
  • We gaan selectief in gesprek; alleen als wij een match zien, wij schuiven geen cv’s
  • We weten wat je waard bent; wij kennen de marktwaarde van marketing en communicatie functies
  • We kennen de opdrachtgever ook; wij begrijpen zijn organisatie en zijn vraag goed
  • We zijn altijd op zoek naar de perfecte match; voor de opdrachtgever, maar ook voor jou
  • Jij brengt vakkennis, energie, ervaring en nét dat beetje meer
  • Wij vinden dé baan waar jij energie van krijgt!

Zoek je een vaste baan in marketing en/of communicatie? Light up your career met LICHT! Neem contact met ons op via hi@ditislicht.nl.


Referenties.

Wat vaste krachten over ons zeggen

“Dat ‘persoonlijk’ voor LICHT sowieso belangrijk is, voelde ik door het hele traject. Ze zijn heel betrokken, altijd een appje voor een gesprek, altijd bellen achteraf. Het geeft je het gevoel dat je heel speciaal bent. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij een bureau.”

Lees Marie-Helene’s verhaal

Marie-Helene Valk

Senior bestuurscommunicatieadviseur, Gemeente Sliedrecht

Nieuwe baan in coronatijd! Ik kwam in contact met Leontine voor een functie bij Blink. Dat bleek goed te passen bij wat ik zocht in een nieuwe baan en werkgever. Het contact met Leontine was prettig; ik had er meteen een goed gevoel bij en ze dacht met me mee. Nu werk ik er met veel plezier!

Sophie van der Zee

Projectleider online marketing, Blink

Doordat Leontine bij onze kennismaking écht naar me luisterde, wist zij heel goed wat bij mij paste en waar ik energie van krijg.
Toen er een vacature als klantbelevingsmarketeer bij ORO ontstond, hadden we elkaar dan ook snel gevonden. Ook na mijn aanstelling blijft LICHT de verbinding houden, dat doen ze goed!

Antoinette van de Veerdonk

Klantbelevingsmarketeer, ORO

Een nieuwe kandidaat aannemen tijdens de coronacrisis is spannend. Het is een nieuwe en andere situatie, en die vraagt ook om nieuwe en andere methodes dan normaal. Toch had ik het vertrouwen dat dit samen met LICHT zou lukken, ook al werken we allemaal op afstand. Ik ben tevreden over het gehele proces en ik ben blij dat ik de juiste kandidaat voor de job heb gevonden.

Cora Severs

Manager Marketing & Communicatie, HU

LinkedIn

Vorig jaar had ik een leuk oriënterend gesprek met Leontine. Enkele maanden later had ze ‘een vacature die me op het lijf geschreven was’. Ze had gelijk! Nu werk ik als Strategisch Marketeer bij de Hogeschool Utrecht. Matchen vanuit de menselijk kant: dat is de kracht van LICHT. We hebben nog steeds contact!

Suzanne Kroot

Strategisch Marketeer, Hogeschool Utrecht

Mede dankzij Leontine Kamps van LICHT ga ik vol energie en vertrouwen aan de slag als communicatieadviseur bestuurszaken bij een semioverheidsinstelling in ‘s-Hertogenbosch. Met haar scherpe vragen, inlevingsvermogen en de juiste balans in professionaliteit en menselijkheid wist Leontine de perfecte match te maken. Een match die goed en duurzaam voelt!

Marleen Wickering

Corporate Communicatieadviseur, Brabant Water

LICHT werkt persoonlijk, is betrokken. Bij opdrachtgever én kandidaat. Ik doorliep een uitgekiend sollicitatieproces voor de functie Manager Marketing & Communicatie bij Brainport Development. Ze bereiden zich goed voor, verdiepen zich in de opdrachtgever en leven tijdens het proces met je mee. Het werd een perfecte match. Nog steeds delen we ervaringen!

Emiel Kuijpers

Manager Marketing & Communicatie, Brainport Development

Dankzij LICHT straal ik nu als marketing professional bij een educatieve uitgeverij in Den Bosch. De kennismaking met Leontine was persoonlijk, de belangstelling warm en oprecht. En dat bleef zo, tijdens en na de sollicitatieprocedure. Met die persoonlijke aanpak maakt LICHT de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf!

Karin de Jong

Merkmarketeer, Uitgeverij Malmberg