13 april 2023

LICHTsessie met Eva Rovers

Leuk dat je nieuwsgierig bent!

Bij LICHT vinden we kennis delen en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Speciaal voor directeuren en managers marketing en/of communicatie organiseren we daarom 3 keer per jaar een LICHTsessie. Altijd interactief en met een inspirerende spreker. Een ideale gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten!

“De ontvangst en de nazit waren erg waardevol.”

Op de eerstvolgende LICHTsessie 7 juni is Eva Rovers te gast. Zij sprak ook op onze meest recente SCHITTERsessie (voor onze interimprofessionals) en dat is zo goed ontvangen dat we haar nogmaals hebben uitgenodigd. Eva is hartstochtelijk pleitbezorger van het fenomeen burgerberaad en weet daar onderhoudend en inspirerend over te vertellen. Communicatie speelt wat haar betreft een essentiële rol bij het succes van een burgerberaad, maar ze ziet daar ook nog wel een flinke uitdaging. Ze gaat daarover graag met je in gesprek tijdens de LICHTsessie.

“Fijne vakgenoten, niet te lang, niet te kort, ruimte voor gesprek voor en na, locatie, fijne broodjes.”

 > Klinkt goed! Daar wil ik bij zijn

Praktische info

WanneerLICHTsessie februari 2023
Woensdag 07 juni 2023

Programma
16:00u Inloop
16:30u Start LICHTsessie
18:30u Netwerkborrel
20:00u Einde

Waar
SX Eindhoven

Aftermovie SCHITTERsessie

Bekijk deze aftermovie voor een indruk van de SCHITTERsessie met Eva Rovers.

Nu is het aan ons | Eva Rovers

Hoe lossen we het klimaatprobleem op? Wat kunnen we doen om het dreigende zorginfarct te voorkomen? Hoe betrekken we de boze burger?

Eva Rovers heeft wel een idee, meerdere zelfs. Haar in 2022 verschenen boek ‘Nu is het aan ons’ is een vlammend betoog voor het burgerberaad. Eva is ervan overtuigd dat burgerberaden een belangrijke rol kunnen spelen bij het oplossen van de grootste uitdagingen van deze tijd.

In een interactieve sessie neemt Eva je mee in wat burgerberaden onze democratie te bieden hebben en hoe we ze tot een succes kunnen maken. Over de rol van communicatie bij dit proces is ze heel duidelijk: die is essentieel. “Maar,” zegt ze “nieuwe vormen van democratie vragen om nieuwe vormen van communicatie”. Tijdens de sessie vertelt ze hoe zij dit voor zich ziet, wat daarvoor nodig is en wat jij kunt doen.

placeholder