17 maart 2023

Inspirerende SCHITTERsessie met Eva Rovers

Voor de interimprofessionals in ons netwerk organiseerden we onlangs weer een fijne SCHITTERsessie. Eva Rovers praatte ons bij over het fenomeen burgerberaden. Haar sprankelende verhaal over nieuwe vormen van democratie én communicatie inspireerde. Het enthousiasme in de zaal groeide voelbaar, iedereen wilde meedenken en had ideeën. Supermooi!

Eva Rovers

Je kent Eva misschien van haar boek ‘Nu is het aan ons’. Ze is expert op het gebied van burgerberaden en schrijft en spreekt vooral over manieren waarop gewone mensen uitzonderlijke maatschappelijke veranderingen kunnen realiseren.  In een interactieve sessie neemt Eva je mee in wat burgerberaden onze democratie te bieden hebben en hoe we ze tot een succes kunnen maken.

Over de rol van communicatie bij dit proces is ze heel duidelijk: die is essentieel. “Maar,” zegt ze “nieuwe vormen van democratie vragen om nieuwe vormen van communicatie”. Tijdens de SCHITTERsessie nam ze ons mee in hoe zij dit voor zich ziet, wat daarvoor nodig is en wat jij kunt doen.

Bekijk de aftermovie en krijg een indruk van de sfeer

Save the dates

We zijn supertrots dat Eva Rovers ook te gast is op de volgende LICHTsessie. Wie te gast is op onze volgende SCHITTERsessie houden we nog even geheim. Heb je interesse? Mail ons op hi@ditislicht.nl

SAVE THE DATE: woensdag 7 juni 2023 | 16:00 – 20:00u | LICHTsessie met Eva Rovers
voor directeuren en managers marketing en/of communicatie

SAVE THE DATE: dinsdag 27 juni 2023 | 17:30 – 21:00u | SCHITTERsessie met …
voor interimprofessionals marketing en/of communicatie