Het maken van de juiste match tussen zelfstandige professionals en projecten van opdrachtgevers, daar doen we het voor. Niet alleen kennis en ervaring zijn belangrijk. Juist persoonlijkheid, instelling en ambities maken het verschil. Een match met een klik, een boost voor een team. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze succesvolle bemiddelingen tussen onze ZP’ers en diverse projecten.

icon-yellow-right-smSEO Copywriter
Een van onze ZP’ers is copywriter en specialist op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Voor een online platform van een bekende organisatie in de juridische sector schrijft ze teksten om het bereik te vergroten en te sturen op conversie. Ze selecteert relevante keywords en schrijft en publiceert de landingspagina’s. Dankzij haar ervaring in verschillende sectoren weet zij hoe ze mensen kan bereiken met waardevolle content.

icon-yellow-right-smMarketing Analist
Een van onze zelfstandige professionals is een zeer analytische en enthousiaste marktonderzoeker. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de kinderopvang en bij zorginstellingen. Deze professional werd gekoppeld aan een grote onderwijsinstelling die op zoek was naar een interim marketing analist. Met zijn hands on mentaliteit en overtuigingskracht heeft hij het project inmiddels ook uitgerold voor andere onderdelen binnen de organisatie.

icon-yellow-right-smMarketingcommunicatie Manager
Een bekende organisatie in de juridische sector zocht een ervaren interim marketingcommunicatie manager om de organisatie in een cruciale fase verder te helpen met het aansturen van een team en het op poten zetten van de ATL campagne. Wij bemiddelden een ZP’er met ruim 20 jaar werkervaring aan bureau- én klantzijde bij grote corporate organisaties die zich begeven in een competitieve markt.

icon-yellow-right-smMarketing Project Management
Een van onze ZP‘ers is een dame met een achtergrond als marketing- en communicatieadviseur en heeft veel ervaring met klantonderzoeken en het organiseren van klantpanels. Zij werkt met name met Business Model Canvass en is sterk in het bewaken van het overzicht en het aanbrengen van structuur. Nadat een afvalinzamelingsbedrijf ons vertelde dat zij op zoek waren naar een marketing projectmanager verantwoordelijk voor het implementeren en uitvoeren van marketingplannen en campagnes, was de verbinding snel gelegd.

icon-yellow-right-smOnline Marketingcommunicatieadviseur
We kregen de vraag van een verzekeraar voor een interim online marketingcommunicatieadviseur. We hebben daar een zeer doortastende, zelfstandige professional bemiddeld met kennis over online zakendoen en het ontwikkelen van campagnes. Door de combinatie van haar passie voor co-creatie en klantencontact, weet ze op het gebied van zowel interne als externe online marketingcommunicatie de juiste adviezen te geven.

icon-yellow-right-smProcesmanager Communicatie Externe Omgeving
In onze selecte groep van ZP’ers bevindt zich ook een expert op het gebied van externe communicatie, persvoorlichting en crisiscommunicatie met ruime ervaring in overheidscommunicatie bij Rijkswaterstaat en een grote gemeente. Wij zagen dan ook een interessante match toen een waterschap ons vroeg een opdracht te bemiddelen voor een interim procesmanager, verantwoordelijk voor de communicatie naar de externe omgeving. Onze professional zit als ervaren leidinggevende in het communicatievak goed op haar plek binnen een organisatie die in beweging is.

icon-yellow-right-smSenior Communicatie Adviseur
Vanuit een grote gemeente kregen we de vraag voor een communicatiespecialist op het gebied van omgevingscommunicatie. Voor het te ontwikkelen gebied is onze ZP’er verantwoordelijk voor de communicatie met verschillende stakeholders. Deze professional is een expert op het gebied van gebiedscommunicatie, met name burgerparticipatie. Ze is verantwoordelijk voor pr, maakt briefings en schakelt gemakkelijk met diverse partijen en de verschillende belangen die spelen.