Op zoek naar de perfecte kandidaat?

LICHT bundelt kracht! Wij zijn de schakel tussen energieke professionals (voor interim opdrachten en vaste banen) en ondernemende organisaties. Zorgen voor de juiste professional(s) op marketing- en communicatie opdrachten en (vaste) -functies. Wij hebben kennis van de markt en van het vak. Snappen wat jouw project of organisatie nodig heeft. Denken mee. Schakelen snel. Proactief en resultaatgericht. Met ons enorme netwerk van gekwalificeerde kandidaten maken we altijd de perfecte match op jouw vacatures. We light up your team!

Alle niveaus

Wij hebben een uitgebreid netwerk waarvoor wij exclusief werken. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, zowel met de kandidaat als met de opdrachtgever. Daardoor zien wij snel kansen. En maken wij matches op alle niveaus.

Voor een interim opdracht en voor een vaste baan. Voor advies- en managementrollen vinden wij snel de juiste professional. Van elke kandidaat leveren wij minimaal één, maar meestal twee referenties aan. En wij toetsen door de juiste vragen te stellen. Want wij weten waarover we praten.

De LICHT professionals

Tijdelijk extra capaciteit of kennis nodig? Of op zoek naar een vaste kracht? Wij brengen verlichting. Wij bemiddelen Zelfstandig Professionals en Vaste Licht Professionals op tijdelijke projecten en interim opdrachten. En wij maken ook moeiteloos de perfecte match met een vaste kracht op (digital) marketing en/of communicatievacatures.

Light up your team

  • LICHT houdt van een persoonlijke aanpak
  • Wij spreken iedereen binnen ons grote netwerk regelmatig
  • Wij kennen de professionals, niet alleen hun cv
  • Wij maken matches op kennis en ervaring EN op persoonlijkheid en drijfveren
  • Wij kennen de markt, de bewegingen, de marktwaarde van functies
  • Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match. Met net dat beetje meer…