Ik ben een professional

Ben je een ondernemende zelfstandig professional (zp’er)? Of een gedreven kracht op zoek naar een uitdagende nieuwe vaste baan? En is marketing en/of communicatie jouw vak? Dan helpt LICHT je te stralen. Wij hebben mooie interimopdrachten of vaste marketing- en communicatievacatures. En wij pakken het net even anders aan.

Onze aanpak is persoonlijk

Voor LICHT ben je meer dan je cv. Wij zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Ook met ons uitgebreide netwerk hebben we graag en vaak contact.

Mooie kansen zien we snel. Juist dat levert de perfecte match op voor een interimopdracht of vaste baan: jouw garantie voor plezier in je werk, net die extra energie voor jouw nieuwe opdrachtgever of werkgever.

In goed gezelschap

Werk je via LICHT, dan hoor je bij een groep gepassioneerde professionals. Een groep die de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid. Wij zien en spreken elkaar regelmatig, steeds in een andere samenstelling.

Zo leren wij van elkaar en van experts die wij regelmatig uitnodigen. En kunnen we bij elkaar terecht met vragen over een opdracht of ons vakgebied.