Wij stralen

LICHT, dat zijn wij! We hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van professionals in de vakgebieden marketing en communicatie. De juiste mensen met elkaar verbinden in hun professionele omgeving. De perfecte match vinden. Maar dan wel een match met een klik. Niet alleen het cv moet passen, ook de persoon bij de organisatie. Light up your team. Dat is wat we doen. De opdracht en het team een boost geven met een professional die net dat beetje extra meebrengt: motivatie, inspiratie, de kracht om te verbinden. Daar krijgen de organisatie, de professional en wij weer energie van.

Maartje van Mackelenbergh

Naast het bemiddelen van Marketing en Communicatie professionals heeft het coachen van professionals en ondernemers altijd een grote rol gespeeld in mijn werk. Mensen begeleiden in hun ontwikkeling en in hun zelfstandige rol bij externe organisaties. Ze laten groeien, zichzelf laten verrassen. Ze net even die stap verder brengen, persoonlijk en vakinhoudelijk. Ook het concept van LICHT gaat een stapje verder. Wij brengen zelfstandige, energieke professionals en ondernemende organisaties bij elkaar. Op opdrachten, maar ook in inspirerende sessies. Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar meer nog de persoon. Wij maken de echte match, brengen mensen bij elkaar. En denken mee met onze opdrachtgevers over het juiste profiel wat ze nodig hebben. Met LICHT hebben we inmiddels stevig voet aan de grond gekregen. Ons uitgebreide netwerk groeit nog steeds. We hebben al veel opdrachtgevers en interim Professionals succesvol bij elkaar kunnen brengen. Ze versterken elkaar, brengen elkaar verder in een uitdagende markt. En dat geeft mij weer veel energie. Die steek ik graag in onze verdere ontwikkeling!

Volg Maartje via

Stefanie Kollen

Het opbouwen van kennisdelingsgroepen op allerlei niveaus. Het organiseren van interactieve bijeenkomsten voor opdrachtgevers en professionals. Het is een prachtige manier om mensen in een kleinschalige setting van elkaar te laten leren. Ook dat is het concept van LICHT. Mijn doel: de juiste mensen met elkaar in contact brengen. De ene keer voor een concreet project, maar ook voor het samenstellen van een tijdelijk projectteam. Toegevoegde waarde bieden en verrassende samenwerkingen vormgeven. Ik ben altijd bezig met het aan elkaar koppelen van mensen, zodat iedereen er profijt van heeft. In welke vorm dan ook. Hoe mooi om daar met het uitgebreide netwerk van LICHT aan bij te dragen? Persoonlijk contact, heel goed weten wie je opdrachtgever is, wat een professional nou echt zoekt. Dat is de kracht van LICHT. En het werkt. Inmiddels werken we succesvol samen met prachtige organisaties en professionals. Wat ons betreft blijven we dat doen, want LICHT is voor ons een bron waar we nog veel meer uit willen halen. Voor onze opdrachtgever en onze ZP’ers. Plannen genoeg!

Volg Stefanie via

Anke Cox 

Ik neem graag mensen het werk uit handen en doe graag waar ik goed in ben, regelen, organiseren, plannen. “Gooi het maar over de schutting, Anke regelt het wel!” precies waar Maartje en Stefanie behoefte aan hadden en waar ik weer een nieuwe uitdaging in zie. Mijn toegevoegde waarde voor LICHT is dat ik Maartje en Stefanie kan laten doen waar ZIJ goed in zijn zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de bijkomende administratieve zaken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat LICHT blijft stralen.

Volg Anke via

Leontine Kamps

Resultaat maken is altijd mijn drive geweest en nóg. Hoe ik kom tot mooi resultaat? Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door luisteren en vertalen. Luisteren naar wensen en vragen van alle partijen waarmee ik werk en vervolgens vanuit de vertaalslag samen werken naar een oplossing. De oplossingen die ik geboden heb liggen in het creëren van saleskansen en deze benutten door mensen te verbinden en op de juiste plek te laten landen. De winst is voor alle partijen: de opdrachtgever, de teams waarmee ik werk en de sollicitant, die zijn nieuwe uitdaging en werkplek heeft gevonden. Bij uitstek past het matchen op vaste banen bij mijn resultaatgerichte houding: Goedgewerkt!, dát moeten we tegen elkaar zeggen als we samen een opdracht afronden. Dát is waar ik voor ga en sta.

Volg Leontine via

Charlotte Claessens

Als energieke, jonge en optimistische creatieveling stroom ik graag binnen in het team van LICHT. Tijdens mijn afstudeerstage ben ik vooral bezig geweest met het reorganiseren van de social media binnen een klein bedrijf. Bij LICHT hoop ik me verder te kunnen ontwikkelen in dit, maar ook in andere aspecten rondom communicatie. Daarnaast ondersteun ik Maartje en Stefanie in het maken van de juiste matches binnen het vakgebied marketing en communicatie. Als spin in het web zet ik me graag in voor allerlei verschillende taken en verantwoordelijkheden en onderscheid ik mij door een proactieve houding en flinke portie doorzettingsvermogen. Ik geloof dat er een mooie match kan ontstaan door je talenten te (h)erkennen, er wat mee doen, en te koppelen aan je persoonlijke kwaliteiten. Light up your team!

Volg Charlotte via

Yvonne Latooy

Dagelijks opdrachtgevers ondersteunen bij het vinden van de juiste professional. Nieuwe vraagstukken, langdurige samenwerking, relaties opbouwen en uitbouwen, dynamiek, binding en vertrouwen in elkaar. Voor mij biedt LICHT de perfecte omgeving om anderen en mezelf te laten stralen. Oplossings- en service gericht werken met oog voor detail, resultaat en uiteraard de ander, het kenmerkt mijn loopbaan. Functies in de uitzendbranche, op het vliegveld en in customer service hebben van mij een geoefend luisteraar naar de ‘Voice of the Customer’ gemaakt. Iemand die mee-, ‘tegen’- en vooruit denkt. Die luistert en advies geeft. Iemand bij wie je je LICHT kan opsteken. 

Volg Yvonne via

Pleun de Bondt

Communicatief, overtuigend, nieuwsgierig, handig, eerlijk en sociaal. Bij uitstek werk ik graag in een team, want vele handen maken LICHT werk. Werken met én voor mensen, me verdiepen in plaatsingsvraagstukken en daarin samen resultaat boeken geeft me voldoening. In recruitment heb ik al wat jaren ervaring maar marketing en communicatie zijn relatief nieuwe vakgebieden voor me. Ik zie ze als een uitdaging en in mijn geval telt een uitgedaagd mens voor twee.

Volg Pleun via

Vaste LICHT professionals

Onze vaste LICHT professionals zijn zeer ervaren communicatieadviseurs (zowel in de profit als non-profit) waar we ontzettend trots op zijn! Maak hier alvast kennis met ze. Zij zijn knettergoed in hun vak, weten het verschil te maken en brengen een gezonde dosis energie. Ben jij op zoek naar een interim kracht om je team een extra boost te geven? Of ben je juist op zoek naar versterking? Light up your team met een van onze toppers! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze professionals via hi@ditislicht.nl.

Sarah van Ingen

Een LICHT Communicatie Professional, zo mag ik mezelf nu noemen! Ik ben een allround communicatieadviseur met ruime ervaring bij lokale overheden en in de non-profit. Daar houd ik me bezig met het geven van (strategisch) advies tot het creatief uitwerken van plannen en het schrijven/creëren van content voor zowel print als digitaal. Hierbij heb ik altijd speciaal oog voor het visueel aantrekkelijk maken van de boodschap en ook affiniteit met social media en online communicatie is volop aanwezig. Graag draag ik mijn steentje bij aan zeer uiteenlopende projecten. Mijn ervaring in projectcommunicatie heb ik dan ook breed opgedaan binnen het maatschappelijke en sociale domein, zorg, onderwijs, afval en duurzaamheid. Na ruim 14 jaar werkervaring bij verschillende lokale overheden is het bijna overbodig om te vermelden dat ik volledig thuis ben in het reilen en zeilen binnen een gemeente en in overheidsland. En wanneer het dan ook nog gaat om een rol waar ik strategisch en adviserend kan opereren, maar waar ik vooral ook hands-on aan de slag kan, dan zit ik helemaal op mijn plek!

Bekijk Sarah via

Shona Dittner

Van strategische advies tot praktische uitvoering: juist die breedte van het communicatievak maakt mij gelukkig. Na 11 jaar bij een strategisch communicatieadviesbureau in Groningen te hebben gewerkt voor diverse opdrachtgevers (o.a. provincie Groningen, provincie Drenthe, waterschap Noorderzijlvest en de gemeentes Smallingerland, Groningen en Delfzijl), heb ik na onze verhuizing in 2018 de overstap gemaakt naar interim opdrachten. Een overstap waar ik geen spijt van heb. Ik ga stralen van complexe opdrachten en de afgelopen jaren heb ik een voorliefde ontwikkeld voor omgevings- en bouwcommunicatie. Door nu als vaste LICHT professional aan de slag te gaan, combineer ik het beste van twee werelden: fantastische collega’s met uitdagende interim opdrachten. Daar krijg ik energie van!

Bekijk Shona via

Marleen Weijters

Ik werk nu zo’n 25 jaar in het communicatievak en heb meerdere werkgevers gehad waaronder Brandweer Utrecht, projectorganisatie Betuweroute en gemeente Utrecht. Met plezier kijk ik daar op terug. Drie jaar geleden ben ik bij LICHT terecht gekomen. Vanaf dag één sprak me hun mentaliteit aan, de gedrevenheid en het persoonlijke aspect in hun werving en selectie. Ik kijk mede daarom ook met plezier naar de toekomst! Momenteel werk ik bij Waterschap Limburg. Hier adviseer ik in de omgevingscommunicatie en participatie over de dijkversterkingen en voer de communicatieactiviteiten uit.

Bekijk Marleen via