Wij stralen

LICHT, dat zijn wij! We hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van professionals in de vakgebieden marketing en communicatie. De juiste mensen met elkaar verbinden in hun professionele omgeving. De perfecte match vinden. Maar dan wel een match met een klik. Niet alleen het cv moet passen, ook de persoon bij de organisatie. Light up your team. Dat is wat we doen. De opdracht en het team een boost geven met een professional die net dat beetje extra meebrengt: motivatie, inspiratie, de kracht om te verbinden. Daar krijgen de organisatie, de professional en wij weer energie van.

Maartje van Mackelenbergh

Naast het bemiddelen van Marketing en Communicatie professionals heeft het coachen van professionals en ondernemers altijd een grote rol gespeeld in mijn werk. Mensen begeleiden in hun ontwikkeling en in hun zelfstandige rol bij externe organisaties. Ze laten groeien, zichzelf laten verrassen. Ze net even die stap verder brengen, persoonlijk en vakinhoudelijk. Ook het concept van LICHT gaat een stapje verder. Wij brengen zelfstandige, energieke professionals en ondernemende organisaties bij elkaar. Op opdrachten, maar ook in inspirerende sessies. Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar meer nog de persoon. Wij maken de echte match, brengen mensen bij elkaar. En denken mee met onze opdrachtgevers over het juiste profiel wat ze nodig hebben. Met LICHT hebben we inmiddels stevig voet aan de grond gekregen. Ons uitgebreide netwerk groeit nog steeds. We hebben al veel opdrachtgevers en interim Professionals succesvol bij elkaar kunnen brengen. Ze versterken elkaar, brengen elkaar verder in een uitdagende markt. En dat geeft mij weer veel energie. Die steek ik graag in onze verdere ontwikkeling!

Volg Maartje via

Stefanie Kollen

Het opbouwen van kennisdelingsgroepen op allerlei niveaus. Het organiseren van interactieve bijeenkomsten voor opdrachtgevers en professionals. Het is een prachtige manier om mensen in een kleinschalige setting van elkaar te laten leren. Ook dat is het concept van LICHT. Mijn doel: de juiste mensen met elkaar in contact brengen. De ene keer voor een concreet project, maar ook voor het samenstellen van een tijdelijk projectteam. Toegevoegde waarde bieden en verrassende samenwerkingen vormgeven. Ik ben altijd bezig met het aan elkaar koppelen van mensen, zodat iedereen er profijt van heeft. In welke vorm dan ook. Hoe mooi om daar met het uitgebreide netwerk van LICHT aan bij te dragen? Persoonlijk contact, heel goed weten wie je opdrachtgever is, wat een professional nou echt zoekt. Dat is de kracht van LICHT. En het werkt. Inmiddels werken we succesvol samen met prachtige organisaties en professionals. Wat ons betreft blijven we dat doen, want LICHT is voor ons een bron waar we nog veel meer uit willen halen. Voor onze opdrachtgever en onze ZP’ers. Plannen genoeg!

Volg Stefanie via

Anke Cox 

Ik neem graag mensen het werk uit handen en doe graag waar ik goed in ben, regelen, organiseren, plannen. “Gooi het maar over de schutting, Anke regelt het wel!” precies waar Maartje en Stefanie behoefte aan hadden en waar ik weer een nieuwe uitdaging in zie. Mijn toegevoegde waarde voor LICHT is dat ik Maartje en Stefanie kan laten doen waar ZIJ goed in zijn zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de bijkomende administratieve zaken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat LICHT blijft stralen.

Volg Anke via

Leontine Kamps

Resultaat maken is altijd mijn drive geweest en nóg. Hoe ik kom tot mooi resultaat? Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door luisteren en vertalen. Luisteren naar wensen en vragen van alle partijen waarmee ik werk en vervolgens vanuit de vertaalslag samen werken naar een oplossing. De oplossingen die ik geboden heb liggen in het creëren van saleskansen en deze benutten door mensen te verbinden en op de juiste plek te laten landen. De winst is voor alle partijen: de opdrachtgever, de teams waarmee ik werk en de sollicitant, die zijn nieuwe uitdaging en werkplek heeft gevonden. Bij uitstek past het matchen op vaste banen bij mijn resultaatgerichte houding: Goedgewerkt!, dát moeten we tegen elkaar zeggen als we samen een opdracht afronden. Dát is waar ik voor ga en sta.

Volg Leontine via

Charlotte Claessens

Als energieke, jonge en optimistische creatieveling stroom ik graag binnen in het team van LICHT. Tijdens mijn afstudeerstage ben ik vooral bezig geweest met het reorganiseren van de social media binnen een klein bedrijf. Bij LICHT hoop ik me verder te kunnen ontwikkelen in dit, maar ook in andere aspecten rondom communicatie. Daarnaast ondersteun ik Maartje en Stefanie in het maken van de juiste matches binnen het vakgebied marketing en communicatie. Als spin in het web zet ik me graag in voor allerlei verschillende taken en verantwoordelijkheden en onderscheid ik mij door een proactieve houding en flinke portie doorzettingsvermogen. Ik geloof dat er een mooie match kan ontstaan door je talenten te (h)erkennen, er wat mee doen, en te koppelen aan je persoonlijke kwaliteiten. Light up your team!

Volg Charlotte via

Yvonne Latooy

Dagelijks opdrachtgevers ondersteunen bij het vinden van de juiste professional. Nieuwe vraagstukken, langdurige samenwerking, relaties opbouwen en uitbouwen, dynamiek, binding en vertrouwen in elkaar. Voor mij biedt LICHT de perfecte omgeving om anderen en mezelf te laten stralen. Oplossings- en service gericht werken met oog voor detail, resultaat en uiteraard de ander, het kenmerkt mijn loopbaan. Functies in de uitzendbranche, op het vliegveld en in customer service hebben van mij een geoefend luisteraar naar de ‘Voice of the Customer’ gemaakt. Iemand die mee-, ‘tegen’- en vooruit denkt. Die luistert en advies geeft. Iemand bij wie je je LICHT kan opsteken. 

Volg Yvonne via