Wij stralen

LICHT, dat zijn wij! We hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van professionals in de vakgebieden marketing en communicatie. De juiste mensen met elkaar verbinden in hun professionele omgeving. De perfecte match vinden. Maar dan wel een match met een klik. Niet alleen het cv moet passen, ook de persoon bij de organisatie. Light up your team. Dat is wat we doen. De opdracht en het team een boost geven met een professional die net dat beetje extra meebrengt: motivatie, inspiratie, de kracht om te verbinden. Daar krijgen de organisatie, de professional en wij weer energie van.

Maartje van Mackelenbergh

We zijn met LICHT de specialist in het bemiddelen op marketing- en communicatiegebied. Niet alleen daarin onderscheiden we ons. Ons originele idee met LICHT is vanaf het begin geweest ‘we gaan het anders doen’. Hoe? Door waarde toe te voegen. Waarde toe te voegen op inhoud. Ik heb zelf bureauervaring en ken de communicatie en marketing wereld erg goed. Ik heb met zoveel marketing- en communicatiemanagers om tafel gezeten dat ik snel begrijp wat ze zoeken, wat nodig is én wie echt iets toevoegt. Ook staan we voor korte lijnen en persoonlijk contact. We willen iedereen écht kennen. Die oprechte interesse en het warme contact maken het zo bijzonder. Het zorgt er voor dat we echt iets extra’s kunnen doen voor onze klanten. Dus ‘WE LIGHT UP YOUR TEAM!’ door de juiste mensen te plaatsen en goede combinaties te maken. Daar word ik iedere dag opnieuw weer blij van en dat drijft me nog steeds. Daarnaast bieden we met LICHT een soort community voor kennisdeling met vakgenoten. Zo blijven we zelf up to date wat betreft het vakgebied marketing & communicatie én het is voor de professionals in ons netwerk fijn om op die manier te kunnen connecten met elkaar. Mijn droom voor LICHT is om te blijven groeien, maar wel altijd met die persoonlijke touch die zo kenmerkend is voor ons.

Volg Maartje via

Stefanie Kollen

Het opbouwen van kennisdelingsgroepen op allerlei niveaus. Het organiseren van interactieve bijeenkomsten voor opdrachtgevers en professionals. Het is een prachtige manier om mensen in een kleinschalige setting van elkaar te laten leren. Ook dat is het concept van LICHT. Mijn doel: de juiste mensen met elkaar in contact brengen. De ene keer voor een concreet project, maar ook voor het samenstellen van een tijdelijk projectteam. Toegevoegde waarde bieden en verrassende samenwerkingen vormgeven. Ik ben altijd bezig met het aan elkaar koppelen van mensen, zodat iedereen er profijt van heeft. In welke vorm dan ook. Hoe mooi om daar met het uitgebreide netwerk van LICHT aan bij te dragen? Persoonlijk contact, heel goed weten wie je opdrachtgever is, wat een professional nou echt zoekt. Dat is de kracht van LICHT. En het werkt. Inmiddels werken we succesvol samen met prachtige organisaties en professionals. Wat ons betreft blijven we dat doen, want LICHT is voor ons een bron waar we nog veel meer uit willen halen. Voor onze opdrachtgever en onze ZP’ers. Plannen genoeg!

Volg Stefanie via

Anke Cox 

“Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het zoals het gaat” is mijn motto. Ik ben positief ingesteld en denk graag in oplossingen en mogelijkheden. Ook in mijn werk voor LICHT. Ik ben hier verantwoordelijk voor de complete project- en financiële administratie, maar ben ook druk met het ontzorgen van de ZZP’ers, onze vaste LICHT professionals, opdrachtgevers  en mijn directe collega’s hier op kantoor. Organiseren, regelen, plannen en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Dat vind ik leuk en daar ligt mijn kracht! Dat ik daarbij het eerste aanspreekpunt ben voor veel van onze connecties en goed contact heb met al deze mensen maakt het helemaal af.

Volg Anke via

Leontine Kamps

Resultaat maken is altijd mijn drive geweest en nóg. Hoe ik kom tot mooi resultaat? Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door luisteren en vertalen. Luisteren naar wensen en vragen van alle partijen waarmee ik werk en vervolgens vanuit de vertaalslag samen werken naar een oplossing. De oplossingen die ik geboden heb liggen in het creëren van saleskansen en deze benutten door mensen te verbinden en op de juiste plek te laten landen. De winst is voor alle partijen: de opdrachtgever, de teams waarmee ik werk en de sollicitant, die zijn nieuwe uitdaging en werkplek heeft gevonden. Bij uitstek past het matchen op vaste banen bij mijn resultaatgerichte houding: Goedgewerkt!, dát moeten we tegen elkaar zeggen als we samen een opdracht afronden. Dát is waar ik voor ga en sta.

Volg Leontine via

Charlotte Claessens

Als energieke, jonge en optimistische creatieveling ben ik binnen LICHT vooral bezig om onze eigen marketing en communicatie naar een next level te brengen en zowel LICHT als mezelf hierin verder te ontwikkelen. Maar ook regelen, organiseren en plannen doe ik graag; zo organiseren wij regelmatig LICHT- en SCHITTER sessies voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Als spin in het web zet ik me graag in voor allerlei verschillende taken en verantwoordelijkheden en onderscheid ik mij door een positieve, proactieve houding en flinke portie doorzettingsvermogen. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s in het maken van de juiste matches binnen het vakgebied marketing en communicatie. Ik geloof dat er een mooie match kan ontstaan door je talenten te (h)erkennen, er wat mee doen, en te koppelen aan je persoonlijke kwaliteiten.

Volg Charlotte via

Yvonne Latooy

Dagelijks opdrachtgevers ondersteunen bij het vinden van de juiste professional. Nieuwe vraagstukken, langdurige samenwerking, relaties opbouwen en uitbouwen, dynamiek, binding en vertrouwen in elkaar. Voor mij biedt LICHT de perfecte omgeving om anderen en mezelf te laten stralen. Oplossings- en service gericht werken met oog voor detail, resultaat en uiteraard de ander, het kenmerkt mijn loopbaan. Functies in de uitzendbranche, op het vliegveld en in customer service hebben van mij een geoefend luisteraar naar de ‘Voice of the Customer’ gemaakt. Iemand die mee-, ‘tegen’- en vooruit denkt. Die luistert en advies geeft. Iemand bij wie je je LICHT kan opsteken. 

Volg Yvonne via

Vaste LICHT professionals

Onze vaste LICHT professionals zijn zeer ervaren communicatieadviseurs (zowel in de profit als non-profit) waar we ontzettend trots op zijn! Maak hier alvast kennis met ze. Zij zijn knettergoed in hun vak, weten het verschil te maken en brengen een gezonde dosis energie. Ben jij op zoek naar een interim kracht om je team een extra boost te geven? Of ben je juist op zoek naar versterking? Light up your team met een van onze toppers! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze professionals via hi@ditislicht.nl.

Sarah van Ingen

Een LICHT Communicatie Professional, zo mag ik mezelf nu noemen! Ik ben een allround communicatieadviseur met ruime ervaring bij lokale overheden en in de non-profit. Daar houd ik me bezig met het geven van (strategisch) advies tot het creatief uitwerken van plannen en het schrijven/creëren van content voor zowel print als digitaal. Hierbij heb ik altijd speciaal oog voor het visueel aantrekkelijk maken van de boodschap en ook affiniteit met social media en online communicatie is volop aanwezig. Graag draag ik mijn steentje bij aan zeer uiteenlopende projecten. Mijn ervaring in projectcommunicatie heb ik dan ook breed opgedaan binnen het maatschappelijke en sociale domein, zorg, onderwijs, afval en duurzaamheid. Na ruim 14 jaar werkervaring bij verschillende lokale overheden is het bijna overbodig om te vermelden dat ik volledig thuis ben in het reilen en zeilen binnen een gemeente en in overheidsland. En wanneer het dan ook nog gaat om een rol waar ik strategisch en adviserend kan opereren, maar waar ik vooral ook hands-on aan de slag kan, dan zit ik helemaal op mijn plek!

Bekijk Sarah via

Shona Dittner

Van strategische advies tot praktische uitvoering: juist die breedte van het communicatievak maakt mij gelukkig. Na 11 jaar bij een strategisch communicatieadviesbureau in Groningen te hebben gewerkt voor diverse opdrachtgevers (o.a. provincie Groningen, provincie Drenthe, waterschap Noorderzijlvest en de gemeentes Smallingerland, Groningen en Delfzijl), heb ik na onze verhuizing in 2018 de overstap gemaakt naar interim opdrachten. Een overstap waar ik geen spijt van heb. Ik ga stralen van complexe opdrachten en de afgelopen jaren heb ik een voorliefde ontwikkeld voor omgevings- en bouwcommunicatie. Door nu als vaste LICHT professional aan de slag te gaan, combineer ik het beste van twee werelden: fantastische collega’s met uitdagende interim opdrachten. Daar krijg ik energie van!

Bekijk Shona via

Marleen Weijters

Ik werk nu zo’n 25 jaar in het communicatievak en heb meerdere werkgevers gehad waaronder Brandweer Utrecht, projectorganisatie Betuweroute en gemeente Utrecht. Met plezier kijk ik daar op terug. Drie jaar geleden ben ik bij LICHT terecht gekomen. Vanaf dag één sprak me hun mentaliteit aan, de gedrevenheid en het persoonlijke aspect in hun werving en selectie. Ik kijk mede daarom ook met plezier naar de toekomst! Momenteel werk ik bij Waterschap Limburg. Hier adviseer ik in de omgevingscommunicatie en participatie over de dijkversterkingen en voer de communicatieactiviteiten uit.

Bekijk Marleen via

Nicole van Eijk

Aan de slag als LICHT professional; de perfecte combinatie van uitdagende opdrachten bij afwisselende opdrachtgevers. Een rol waarbij ik helemaal op mijn plek zit. Ik ben een enthousiaste en gedreven allround communicatieprofessional met ruime ervaring bij diverse organisaties. Zo heb ik gewerkt bij commerciële bedrijven, een non-profit organisatie maar ook aan de bureauzijde hield ik mij bezig met diverse communicatievraagstukken. Graag denk ik mee over strategieën en concepten waarbij ik praktisch en proactief adviseer. Het geeft mij voldoening en energie om deze vervolgens met de juiste boodschap en de juiste middelen over te brengen naar de diverse en uiteenlopende doelgroepen. Van het opstellen van een beleidsstuk, het schrijven van content tot het organiseren van evenementen en het lanceren van campagnes, overal zie ik een uitdaging in om vraagstukken concreet te maken zodat het niet alleen bij een plan blijft. En dat ik dan ook nog onderdeel uit mag maken van een leuk en inspirerend team maakt het voor mij helemaal compleet!

Bekijk Nicole via

Susanne Denis

Als communicatieadviseur wil ik weten wat mensen drijft. Ik leef me in, luister en stel vragen om tot de kern van een probleem te komen. Nadat ik me verdiept heb in een vraagstuk, kom ik met een analyse waarin ik vaak met de juiste woorden kan omschrijven wat er speelt en een beter beeld kan geven van wat er nodig is op het gebied van communicatie. Blij word ik van het bedenken én ontwikkelen van praktische oplossingen, passend binnen de omgeving waarin ik werk. Ik heb mijn ervaring met name opgedaan in verschillende rollen binnen een (hoger) onderwijsomgeving en op dit moment werk ik al ruim twee jaar aan interne communicatievraagstukken bij de provincie. Via LICHT uiteraard! Fijn dat ik nu ook deel uit ga maken van het vaste team van communicatieprofessionals van LICHT, ik kijk uit naar deze volgende stap in onze samenwerking!

Bekijk Susanne via