Werken als Vaste LICHT Professional

Ben jij een communicatieprofessional, toe aan een volgende stap in je carrière en zoek je afwisselend werk? Bij LICHT krijg je de kans om te interimmen in vaste dienst, hoe leuk is dat?

 

Een kijkje achter de schermen

Als Vaste LICHT Professional (VLP) ben je zeker van interessante tijdelijke interim opdrachten in communicatie en/of marketing én een vast contract. Je gaat bijvoorbeeld tijdelijk aan de slag als communicatieadviseur bij een gemeente, verzorgt de interne communicatie bij een grote onderwijsinstantie of doet de patiëntcommunicatie bij een zorgorganisatie. Heel afwisselend dus!

Onze VLP’s Anne, Fleur en Suzanne vertellen hoe zij het interimmen in vaste dienst ervaren. Zij werk(t)en achtereenvolgens bij een gemeente, onderwijs- en zorginstelling.

   

Eén team

Als VLP ben je in vaste dienst bij LICHT, dat betekent zekerheid over je loon, pensioen en dat soort zaken. Je hoeft niet zelf op zoek naar iets nieuws als een opdracht afloopt, dat doen onze recruitment consultants voor je. Voorafgaand, tijdens en aan het einde van een opdracht begeleiden zij jou. Bovendien kun je sparren met de andere Vaste LICHT Professionals en als je wilt koppelen we je aan een ervaren interimmer om je zo de kneepjes van het interim-vak te leren. Je kunt altijd om hulp vragen, we zijn één team!

Je hoort echt bij LICHT en bent altijd welkom om te komen werken of lunchen op ons kantoor in de Donna in Eindhoven. We houden contact via een app-groep, onze LICHTpost en digitale koffiemomentjes. Ook zien we elkaar regelmatig op borrels, etentjes én zorgen we ervoor dat je je kunt blijven ontwikkelen door toffe events te organiseren, waaronder vakinhoudelijke workshops, intervisiemomenten en onze fameuze SCHITTERsessies. Een presentje met je verjaardag en kerst horen er natuurlijk ook bij.

Enthousiast?

Solliciteren maar! Stuur je persoonlijke gegevens inclusief een link naar je LinkedIn-profiel naar ons toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.