LICHT op mijn klus – Sanne van Deelen

Via LICHT werk ik met veel plezier bij de gemeente Overbetuwe. In deze rol ben ik gekoppeld aan het team Projectrealisatie; een club van enthousiaste en resultaatgerichte mensen. Samen met hen werk ik aan de ontwikkeling van infra- en (nieuw)bouwprojecten in de gemeente. Projecten met een meer- of mindere mate van impact op de leefomgeving van Overbetuwnaren.

Spetterend Centrum
Eén van de projecten waar ik een mooie bijdrage aan geleverd heb, is de ontwikkeling van het vernieuwde centrum in Elst. Een traject van jarenlange voorbereiding is in 2012 de uitvoeringsfase ingegaan. Met de nodige uitdagingen ‘on the way’ hadden we op 9 april de spetterende opening. Samen met het Centrummanagement hebben we gezorgd voor een mooi, divers en interactief programma. Waarbij ik de dag georganiseerd en gecoördineerd heb, en ook nog (onverwachts) mocht invallen voor de dagvoorzitter. Als ik kijk naar de complimenten die we gehad hebben van bewoners, politiek en andere partijen, kunnen we alleen maar trots zijn. Heel mooi om hier onderdeel van geweest te zijn!


Sanne van Deelen
LinkedIn