Reactie Marc Lamers op LICHTsessie 3 maart 2016

april 11, 2016 12:25 pm Gepubliceerd door

De LICHTsessie heb ik ervaren als een leuke bijeenkomst. Ik vond het interessant om eens om tafel te zitten met mensen met een vergelijkbare achtergrond uit een zelfde omgeving. Maar het is zeker ook interessant om met mensen te sparren die in een andere branche actief zijn in het vakgebied. Zelf kom ik uit het onderwijs, maar ik herkende ook een aantal ingebrachte punten van mensen uit de zorg en de overheid. Het leukste van deze sessie vond ik dat je behalve jezelf ontwikkelen ook kennis in kunt brengen voor anderen. Maartje en Stefanie namen tijdens deze sessie een mooie rol in, waarbij ze vooral de deelnemers zelf het podium gaven. De kennis komt dus heel duidelijk uit de groep.

De LICHTsessie heb ik ervaren als een leuke bijeenkomst. Ik vond het interessant om eens om tafel te zitten met mensen met een vergelijkbare achtergrond uit een zelfde omgeving. Maar…