Uitgelicht

Reactie Erna Heeren op SCHITTERsessie 29 juni 2017

juli 14, 2017 11:33 am Gepubliceerd door

Van Lego kun je alles maken, maar dat je er ook een groep volwassen marketing- en communicatieprofessionals een hele avond samen mee kunt laten spelen in een Design sessie dat was nieuw voor me.

En het was leuk! De sessie werd (letterlijk) opgebouwd van het in elkaar zetten van een eendje naar het uitbeelden van een dilemma op de werkvloer. En dat onder het genot van heerlijk eten en een drankje.

Al snel bleken de voordelen van deze werkwijze, je leert elkaar veel sneller kennen: de manier van bouwen zegt al veel, maar ook is iedereen veel opener dan in normale gesprekken. Daarnaast is het heel gemakkelijk om alles te onthouden, omdat het heel visueel wordt gemaakt.

Een mooie werkvorm die goed toepasbaar is op de werkvloer en fijn om zo in contact te komen met andere ZZP’ers. Al met al een heel leerzaam speelafspraakje in het mooie nieuwe pand van LICHT!

 

Van Lego kun je alles maken, maar dat je er ook een groep volwassen marketing- en communicatieprofessionals een hele avond samen mee kunt laten spelen in een Design sessie dat…