LICHT op mijn klus – Ingrid Regelink

KERS OP DE TAART
Na bijna 10 jaren te werken als zzp’er begon het te knagen. Ik miste een team. Een fijne groep van mensen waarmee je verbonden bent. Die dezelfde ambitie hebben, houden van werken voor verschillende opdrachtgevers en bovenal de spreekwoordelijke kers op de taart willen zijn. Als snel kwam het sympathieke bedrijf LICHT in beeld. Een ambitieus bedrijf met liefde voor het vak en het hart op de goede plek.

Gouden combinatie
Na de eerste kennismaking volgde er een gesprek met Maartje en Stefanie, de oprichters en eigenaren van LICHT. Ik zocht een persoonlijke benadering en oprechte interesse in mijn achtergrond. En dit was wat ik vond bij LICHT. Het voelde als een gouden combinatie waar alles samen kwam. De handtekening onder het contract was dan ook snel gezet. Per oktober 2020 mag ik mij dan ook een vaste LICHT Professional noemen.

Kennis delen met inspirerende sessies
Ik ben nu een paar maanden in dienst en kijk al terug op een aantal inspirerende sessies. Niet alleen de intervisie bijeenkomst met de andere vaste LICHT Professionals. Maar ook kennisdelen met andere communicatie collega’s die zich graag breder ontwikkelen.

Starten met een top opdracht
De eerste opdracht is gelijk een schot in de roos. Via LICHT werk ik met veel plezier bij de werkorganisatie Druten en Wijchen. Deze werkorganisatie is de gezamenlijke ambtelijke organisatie voor de gemeenten Druten en Wijchen. Twee gemeenten in het mooie land van Maas en Waal. Ook hier heb ik het getroffen met mijn collega’s. Het is een organisatie met enthousiaste en resultaatgerichte mensen. Dat de match direct zo geslaagd is, omdat LICHT weet waar je op de juiste plek zit.

Doe het met passie
Ondanks dat ik startte in coronatijd voelde het gelijk goed. Het pakket aan werkzaamheden sluit perfect aan bij mijn kennis, ervaring en kers op de taart gevoel. Zo zet ik bij een aantal projecten Factor C in. Bijvoorbeeld bij een project over het verhogen van de leefbaarheid in een wijk. Maar ook bij de interne communicatie over een beoordelingstool van en voor medewerkers. En mijn hart gaat helemaal sneller kloppen als ik dit kan combineren met mijn kennis en ervaring op het gebied van gedragsverandering en educatie. Met deze passie en creativiteit kon ik aan de slag bij de interne communicatie over de organisatieontwikkeling. Samen met andere collega’s ontstond het vitaliteitsprogramma Boost your day. Dit met een aantrekkelijk programma dat we maakten voor de donkere dagen voor kerst. Niet alleen om fit te blijven, maar ook om verbonden te blijven met collega’s.

Ook aan de slag als vaste LICHT professional?
Wil je ook als vaste LICHT Professional werken in het leukste team van Nederland? Op de website staan vacatures voor junior en senior communicatieadviseurs. Misschien is het ook wat voor jou en zien we je snel bij één van onze sessies.


Ingrid Regelink
LinkedIn