LICHT Interim Communicatieadviseur – 28-36u – Eindhoven en omstreken

In het kort

 

Ben jij communicatieprofessional, ben je toe aan een volgende stap in je carrière en zoek je afwisselend werk? Goed dat je dit leest! Bij LICHT krijg je de kans om te gaan interimmen in vaste dienst, hoe leuk is dat?

 

De functie

Als je bij ons komt werken word je een Vaste LICHT Professional (VLP). Je bent dan zeker van interessante tijdelijke interimopdrachten in communicatie én een vast contract.

Je gaat bijvoorbeeld tijdelijk aan de slag als communicatieadviseur bij een gemeente, doet de patiëntcommunicatie bij een zorgorganisatie of verzorgt de interne communicatie bij een grote onderwijsinstantie. Of… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Heel afwisselend dus! Wat jouw opdracht precies gaat zijn, dat kunnen we nog niet precies zeggen. Wel dat we er sowieso alles aan doen om voor jou een passende opdracht te vinden. En altijd in overleg met jou, zodat jij bij een opdrachtgever op je plek zit.

Tijdens een opdracht krijg je begeleiding van één van onze consultants. Bovendien kun je sparren met de andere Vaste LICHT Professionals en als je wilt koppelen we je aan een ervaren interimmer om je zo de kneepjes van het interim-vak te leren. Je kunt altijd om hulp vragen, we zijn één team!

 

De organisatie

Met LICHT bemiddelen we professionals in marketing en communicatie voor vaste banen en interimopdrachten. As we speak werken er zo’n 150 professionals via LICHT én we groeien ieder jaar. Onze aanpak is warm en persoonlijk, échte aandacht vinden we belangrijk. 

Het bemiddelen doen we met een clubje van 11 vrouwen, vanuit ons kantoor in de Donna (hoe toepasselijk) in Eindhoven. Ook dit moment werken bij LICHT op dit moment 18 VLPs, je krijgt dus bijna 30 collega’s! 

Als Vaste LICHT Professional hoor je echt bij LICHT en je bent altijd welkom om te komen werken of lunchen. Gezellig! Ook organiseren we intervisiemomenten, exclusieve workshops en onze fameuze SCHITTERsessies. Daarnaast houden we contact via een exclusieve app-groep, onze gezellige LICHTpost en digitale koffiemomentjes. 

Dit breng je mee

Als VLP werk je steeds bij een andere organisatie. Het is daarom belangrijk dat je makkelijk contact legt met je tijdelijke collega’s én dat je snel doorziet wat er speelt. Daarnaast ga je zelf op zoek naar dat wat je nodig hebt om je opdracht effectief te kunnen doen. Ook geef je heldere adviezen en kun je jouw plannen goed overbrengen aan collega’s en stakeholders. 

Verder:

 • heb je minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied communicatie. Of meer
 • heb je een hbo- of wo-diploma 
 • wil je 28 tot 36 uur per week aan de slag 

Lijkt deze baan je leuk en heb je ervaring? Ook dan leren we je graag kennen! 

 

Dit bieden wij jou

We vinden het belangrijk dat jij je happy voelt in je werk. Daarom vind je bij ons fijne collega’s en afwisselende en uitdagende communicatieopdrachten. Je bouwt zo een mooi netwerk op en leert veel. We zorgen ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen door toffe events te organiseren, denk aan een workshop reputatiemanagement of onze SCHITTERsessies. En we verrassen je graag met nog meer leuke extra’s.

Als VLP ben je in vaste dienst bij LICHT, dat betekent zekerheid over je loon, pensioen en dat soort zaken. Je hoeft niet zelf op zoek naar iets nieuws als je opdracht afloopt én je hebt echte collega’s. 

Bovendien kun je als Vaste LICHT Professional rekenen op: 

 • een brutomaandsalaris tot € 5.300,00
 • een jaarcontract dat in principe vast wordt
 • een laptop en vergoeding van je telefoonkosten
 • reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
 • 25 vakantiedagen als je 40 uur werkt
 • pensioenopbouw via STIPP
 • deelname aan het a.s.r. vitality programma waarmee je kunt sparen voor bijvoorbeeld gratis bioscoopkaartjes of zalando-bonnen
 • begeleiding door een LICHT-consultant op je opdracht 
 • vast aanspreekpunt + hr-vraagbaak binnen LICHT
 • fijne VLP-collega’s die je graag bijstaan met raad en daad
 • gezellige borrels, inspirerende events, intervisiesessies en bedrijfsbezoeken
 • de kans om jezelf te ontwikkelen op marketing- en communicatiegebied

 

Solliciteren op deze vacature

LICHT Interim Communicatieadviseur – 28-36u – Eindhoven en omstreken
Yvonne Latooy
T. +31 (0)6 14 59 66 61
E. yvonne@ditislicht.nl