Zoek jij een interim opdracht?

De kracht van LICHT is ons netwerk. Wij hebben graag persoonlijk contact met opdrachtgevers en zelfstandig professionals. Mooie interim opdrachten en kansen in het marketing en communicatie vak zien wij daardoor vaak als eerste. Als het nodig is schrijven wij jouw profiel op maat voor de opdracht. We helpen je bij je presentatie aan de opdrachtgever. En je krijgt altijd een goede briefing voordat je op gesprek gaat. Ben jij de perfecte kandidaat voor de job? Met onze ervaring en persoonlijke aanpak weten we altijd de juiste match te maken.

Ben jij een LICHT-ZP’er?

Ben jij de marketing en communicatie professional die wij zoeken? Dan herken jij je helemaal in deze beschrijving!

 • Je hebt ruime ervaring in marketing en/of communicatie
 • Je bent partner in business en kan over disciplines heen kijken
 • Je kan innovatie en verandering stimuleren en bent slagvaardig
 • Je zoekt de samenwerking met andere afdelingen op
 • Je kan je plannen uitstekend overbrengen
 • Je bent ondernemend
 • Je brengt de energie en de motivatie die het team nodig heeft!

LICHT biedt je meer

 • SCHITTER-sessies: trends, persoonlijk en inhoudelijk
 • Kennis delen met (digital) marketing en communicatie vakgenoten
 • Achtervang van professionals voor inhoudelijke vragen vanuit je project
 • Evaluatie- en ontwikkelgesprekken, persoonlijk advies en coaching
 • Pop-up teams: multidisciplinair team van ZP’ers voor een specifiek project
 • Backoffice: administratie en kloppende contracten

Referenties.

Wat professionals over ons zeggen
Persoonlijke aandacht, daar blinkt LICHT in uit. Daardoor kennen ze de kandidaten door en door en weten ze de juiste match te maken met de opdrachtgever. Ik werk regelmatig via LICHT en dankzij hun aanpak leer ik nieuwe branches kennen en kunnen opdrachtgevers van mijn ervaring gebruik maken.

Denise Wieldraaijer

Interim Communicatie Professional

Bij LICHT hebben ze alles gewoon goed voor elkaar. Vooral de personal touch valt op. Eerst persoonlijk kennismaken voordat ze je voorstellen. En zit je eenmaal op de opdracht? Dan blijft het contact. Even een belletje of een appje om te horen hoe het gaat. Maar ook voor vragen en advies kun je altijd bij ze terecht.

Marjolijn Willemsen

Interim Communicatie Professional

Ik heb fijne ervaringen met de samenwerking met LICHT. Zij kijken kritisch naar een goede match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Met oog voor de belangen van beide partijen, zowel bij aanvang, tussentijds als bij de afronding van een opdracht. Daarbij faciliteren zij ook in kennisopbouw en onderlinge contacten tussen de professionals!

Iris Jansen-Ravenstein

Interim Communicatie Professional

Dankzij het brede netwerk van LICHT heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij organisaties in verschillende branches kunnen werken. Doordat Maartje, Stefanie en Yvonne er energie in steken je goed te leren kennen, weten ze ook uitstekende matches te maken tussen organisatie en professional.

Yvonne van Bruggen

Interim Communicatie Professional

Maartje is een professional. Met veel interesse en aandacht voor werkzaamheden en klantrelatie. Ze is inspirerend en energiek. Het is erg prettig samenwerken met haar. Ik kan de samenwerking met LICHT en Maartje dan ook zeker aanbevelen bij interim communicatie professionals en opdrachtgevers.

Annemieke van Veen

Interim Communicatie Professional

Maartje en Stefanie zijn zeer betrokken en gedreven professionals. Vanaf het begin was er een natuurlijke klik. Zij steken tijd en aandacht in het leren kennen van de ZP’ers en hun klanten en wensen. Daarom weten ze de juiste matches te maken. Hun persoonlijke touch maakt het verschil. Echte powervrouwen!

Christel Foubert

Interim Communicatie Professional

Toen Maartje mij benaderde voor de rol van communicatie adviseur bij Waterschap Limburg, zat ik ook nog in een ander traject. Maartje gaf me alle ruimte. Drukte me op het hart er goed over na te denken. Omdat plezier in je werk belangrijk is. Nu werk ik bij Waterschap Limburg in dienst bij LICHT als vaste LICHT professional. Iedere dag met plezier!

Marleen Weijters

Vaste LICHT Professional

Al sinds ik in 2016 begon, werk ik via LICHT. Dat werkt heel prettig en schakelt snel. Ik geef mijn beschikbaarheid door en LICHT regelt de rest. Ook al is LICHT gegroeid, het contact blijft heel persoonlijk. Succes wensen, feliciteren of gewoon even helpen: LICHT laat van zich horen!

Freek Sijm

Interim Online Marketeer

Stefanie heeft een brede oriëntatie op ‘het vak’ en gevoel voor kwaliteit. Een oplossing moet echt werken. En dat monitort ze ook. Haar aanpak is persoonlijk; zij blijft de relatie onderhouden. Ze weet het als professionals groeien. Die kennis zet ze in, met oog voor klant en professional. Mix en match.

Charlotte Vermeulen

Interim Communicatiestrateeg