6 mei 2020

Happy Talents: interim online marketeers door ons opgeleid

Misschien heb je het al voorbij zien komen: het Happy Talents traineeship. In september 2019 is LICHT in samenwerking met bureaugroep Happy Horizon een traineeship gestart. Tijdens dit traineeship leiden wij jonge talenten op tot online marketing professionals. De Happy Talents worden in het traineeship breed opgeleid tot allround online marketeers en leren op deze manier alle disciplines van online marketing van award winning online marketingspecialisten.

Welke rol vervult LICHT binnen Happy Talents?
Tijdens de eerste twee maanden van het traineeship volgen de Happy Talents trainingen binnen Happy Horizon, maar ook bij LICHT. Via Happy Horizon leren ze alles over verschillende online marketing disciplines. Van SEO tot SEA en van social advertising tot Google Analytics. Daarnaast zijn soft skills ook zeker niet onbelangrijk, denk hierbij aan presenteren en pitchen. Deze rol pakt LICHT op. De trainees worden na de twee maanden kickstart gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers. Ze werken vanaf dat moment 4 dagen in de week bij een opdrachtgever op locatie en komen 1 dag in de week terug voor verdere opleiding en ondersteuning. Voor de talenten is het dus een perfecte combinatie van werken en leren.

Wat kan Happy Talents betekenen voor jouw organisatie?
De Happy Talents kunnen natuurlijk niet wachten om hun opgedane kennis in praktijk toe te passen. De Happy Talents zijn namelijk inzetbaar als interim online marketeer op tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers. Deze kunnen een duur hebben van 3 tot 6 maanden (korter en/of langer in overleg) en kunnen indien gewenst verlengd worden. In deze periode zal de Happy Talent jouw organisatie helpen om de volgende stappen te zetten op het gebied van online marketing. Hierbij wordt de huidige (online) marketingafdeling ondersteund door de juiste expertise in huis te halen of door bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof op te vullen. Is er nog geen online marketingteam? Dan zijn de talents ook beschikbaar om de eerste stappen op het gebied van online marketing voor jouw organisatie te zetten. Wanneer je een Happy Talent in huis haalt, haal je niet alleen een frisse wind door je organisatie, maar haal je ook de kennis van ruim 200 award winning marketingspecialisten in huis!

Een Happy Talent in jouw organisatie?
Wil jij verder bouwen aan je online marketing en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Happy Talents? Bekijk de website van Happy Talents voor meer informatie of neem contact op met Stefanie via 06-53897559.