LICHT op mijn klus – Stijn Vercauteren

Het moet 2016 geweest zijn toen ik voor het eerst kennismaakte met LICHT. Ik was net begonnen als zelfstandige en druk bezig met het uitbreiden van mijn netwerk en volop aan het ontdekken hoe ik mijn ambitie – mijn marketing kennis en ervaring inzetten om een positief verschil te maken in de wereld – het beste kon gaan waarmaken. Ik had een prettig gesprek met Stefanie, waarin voor mij werd bevestigd dat ik de juiste richting was ingeslagen. We spraken af contact te houden en volgden beiden onze weg.

Zo’n twee jaar en verschillende marketing opdrachten op het gebied van innovatie en duurzaamheid verder, nam Stefanie – ondertussen flink uitgebreid met LICHT – contact met me op. Ze had wellicht een mooie opdracht voor me die perfect aansloot bij mijn ambities die ik destijds met haar had besproken. Bij Brainport Development zochten ze iemand de ze kon helpen met het opzetten van een campagne om ‘Leven lang ontwikkelen’ binnen de regio op de kaart te zetten. Een thema dat steeds actueler wordt, in een tijd waarin data en technologieën als AI en AR/VR het dagelijks leven blijvend veranderen, voor steeds meer mensen.

In deze klus voor Brainport Development kwam alles samen wat ik zo leuk vind aan mijn vak. Ik kreeg de kans om samen met een project team een creatieve omnichannel campagne te ontwikkelen die niet alleen innovatie en persoonlijke ontwikkeling binnen de regio naar een hoger niveau kon gaan brengen. Ook bereikten we hiermee doelgroepen die normaal buiten beschouwing blijven, inspireerden hen na te denken over hun toekomst en gaven ze concrete handvatten om zichzelf te blijven ontwikkelen, zoals gratis workshops en opleidingen.

Binnen drie maanden hebben we met het opzetten van de campagne ‘Samen klaar voor de toekomst’ een goede basis kunnen leggen voor het borgen van innovatie en persoonlijke ontwikkeling in de Brainport Regio voor de komende jaren. Benieuwd geworden naar de campagne? Kijk eens op www.samenklaarvoordetoekomst.nl en ontdek hoe jij je kunt blijven ontwikkelen 😉

 

Stijn Vercauteren
LinkedIn