20 april 2015

Het licht is aan!

Eindhoven – Nieuwkomer LICHT gaat 20 april van start als partner voor zelfstandige professionals en voor organisaties die een capaciteits- of een inhoudelijk vraagstuk hebben. De vakgebieden marketing, communicatie en branding zijn speerpunt (waarop deze nieuwkomer haar licht laat schijnen.) Specialist LICHT speelt hiermee in op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt om effectief, de kloof tussen bedrijven en zelfstandigen te verkleinen en op een persoonlijke en inhoudelijke manier te komen tot de juiste match.

Momenteel zijn er 1,1 miljoen zzp’ers in Nederland en de prognose is dat dat aantal stijgt. Maartje van Mackelenberg en Stefanie Kollen spelen met LICHT in op deze prognose en de vernieuwde manier van werken van vele bedrijven. “Wij willen zzp’ers verder helpen met hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, omdat we oprecht geloven dat we zo het verschil kunnen maken, doordat niet alleen wij, maar juist onze zzp‘ers iets extra’s brengen” , vertelt Van Mackelenberg.

De oprichters van LICHT hebben beiden jarenlange ervaring in de bemiddeling, het ontwikkelen van ondernemers en het samenbrengen van professionals in kennisdelingsgroepen. Vanuit Lichstad Eindhoven schakelt LICHT tussen zzp’ers en de bedrijfswereld die steeds meer behoefte heeft aan flexibiliteit, expertise en kwaliteit. Kollen  zegt: “ Wij geloven dat we de beste mensen bij elkaar weten te brengen. Dat we de meest interessante organisaties weten te identificeren en dat we onze opdrachtgevers en kandidaten door onze oprechte interesse kunnen adviseren in het maken van de juiste keuzes. We gaan altijd door en vinden plezier in het werk en het leven belangrijk alsmede een gezonde balans. De eerste opdracht is inmiddels een feit. Het Licht is aan!”