VLC & Partners – Senior Marketeer (32-40u p/w) – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Als je veel ideeën hebt en het leuk vindt om deze zelfstandig uit te werken, en je het uitdagend vindt om dit voor meerdere projecten tegelijk te doen, dan is dit een baan voor jou.

Organisatie

VLC & Partners is de Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Met de unieke totaalaanpak brengen professionals de risico’s van klanten in beeld en adviseren zij over deze risico’s in specifieke sectoren. VLC & Partners richt zich op de mkb-markt, de grootzakelijke markt en de welgestelde particulier. Daarbij ligt de focus op het verkennen, het voorkomen en – waar nodig – het verzekeren van risico’s.

Functie

Als Senior Marketeer bij VLC & Partners ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het marketingplan voor de business unit RISK. De doelgroep bestaat uit corporate bedrijven en organisaties die in diverse branches actief zijn. Om hen te bereiken, haal je kennis op bij interne collega’s en gebruik je je eigen expertise.

Aangezien de doelgroep zich in verschillende sectoren bevindt – bijvoorbeeld transport, ICT en bouw – hanteer je per sector een andere strategie. Het is aan jou om te bepalen welke kanalen werken voor deze verschillende doelgroepen. Hierbij zorg je ervoor dat je draagvlak creëert bij de stakeholders binnen de organisatie. Aangezien de kantoren van VLC & Partners verspreid zijn door heel Nederland, betekent dit dat je regelmatig op pad gaat om in contact te komen met collega’s van de business line.

Daarnaast geef je invulling aan de propositieontwikkeling. Je bedenkt campagnes voor bestaande klanten, maar denkt ook na over campagnes die gericht zijn op de acquisitie van nieuwe klanten. Tijdens je werkt houd je continu in de gaten hoe de producten en dienstverlening verbeterd kunnen worden, wat je onder andere doet door doelstellingen te meten.

Je bent onderdeel van het Marketing & Communicatieteam. Als Marketeer vorm je een duo met een Communicatieadviseur waarmee je brainstormt over en samenwerkt in allerlei projecten. Jij bent hierin verantwoordelijk voor propositieontwikkelingen in samenwerking met de business, en de Communicatieadviseur helpt jou met de uitvoering hiervan.

Functie-eisen

Wat is vereist?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Affiniteit met zakelijke dienstverlening
 • Projectmanagementvaardigheden
 • Initiatiefrijk, verbindend en creatief

Aanbod

Wat krijg je?

 • €4.500 – €6.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Halve 13e maand
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 28 vakantiedagen (waarvan 5 opgenomen in het keuzebudget, ook in te zetten als extra pensioen of salaris)
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede pensioenregeling en thuiswerkmogelijkheden

Inlichtingen en sollicitatie

VLC & Partners – Senior Marketeer (32-40u p/w) – ‘s-Hertogenbosch
Leontine Kamps
T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl