Vandersanden – B2B Marketeer (32u p/w) – Spouwen-Bilzen (B)

Introductie

In verband met een zwangerschapsverlof is de Vandersanden groep per z.s.m. op zoek naar een B2B Marketeer voor een periode van ongeveer 9 maanden.

Organisatie

Organisatieomschrijving
Vandersanden is dé partner voor het creëren van mooie gevels en straten. In alles wat ze ondernemen, staan familiale waarden centraal. Vandersanden wil het meest klantgerichte bedrijf zijn in de markt van geveloplossingen en straatstenen. Daarnaast willen zij binnen hun branche uitgroeien tot dé referentie in innovatie, en in duurzaamheid voor milieu, maatschappij en de eigen medewerkers. Vandersanden heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

De kernwaarden van Vandersanden zijn duurzaam, innovatief, vakmanschap, integer en mensgericht.

Afdelingsomschrijving
De afdeling marketing bestaat uit 10 mensen waarvan er 7 in België werkzaam zijn en 3 in Duitsland. Hieronder vallen o.a. product marketeers, één data-analyst, één brandmanager., één marketeer geveloplossingen en één marketeer straatstenen. Voor een periode van ongeveer 9 maanden zoeken we vervanging voor de marketeer geveloplossingen.

Functie

Vandersanden levert aan de tussenhandel (aannemers, architecten, projectontwikkelaars), maar richt zich met name op de eindgebruiker. Daarbij willen ze een omslag gaan maken van ‘fabriek’ naar fullservice-organisatie.

In de rol van marketeer geveloplossingen houd je je vooral strategisch en operationeel bezig met het marketingplan 2019 en draai je mee in een aantal grote projecten waaronder marketingautomation, een nieuwe website en innovatieve productontwikkeling. Daarnaast ga je meewerken aan het verwezenlijken van de omslag naar fullservice-organisatie, het uitstippelen van de customer journey en het neerzetten van Vandersanden als een sterk merk. Je werkt intensief samen met sales in verband met leads naar return on investment. In jouw rol zul je je met name gaan richten op de Duitse en Nederlandse markt.

De standplaats van deze opdracht is in Spouwen-Bilzen (B), wel flexibel in te richten met bijvoorbeeld 1 dag per week thuiswerken.

Functie eisen

Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand met:

  • relevante werkervaring als B2B Marketeer in verschillende soorten branches;
  • ervaring in strategische marketing;
  • ervaring in marketingautomation;
  • een commerciële drive;
  • ervaring in het opzetten van de customer journey;
  • goede Engelse en Duitse taalvaardigheid (zowel in woord als geschrift)

Inlichtingen

Yvonne Latooy +31(0) 6 14 59 66 61

Sollicitatie

Yvonne Latooy +31(0) 6 14 59 66 61

Terug naar het overzicht