Senior Recruitment Consultant (vanaf 28u p/w) – LICHT – Eindhoven

Wil jij kandidaten laten stralen in hun nieuwe baan of opdracht? Ze echt leren kennen én zo een topmatch maken? Wil je werken in gezellig en hecht team? Bij LICHT hebben we een leuke baan voor je!

Dit doe je als Senior Recruitment Consultant bij LICHT 

In deze boeiende positie ben jij het kloppende hart van een uitgebreid netwerk. Aan de ene kant ben je nauw verbonden met interim marketing- en communicatieprofessionals, terwijl je aan de andere kant (potentiële) opdrachtgevers adviseert over de optimale invulling van tijdelijke projecten en interim vraagstukken. Samen met een team van 5 gedreven consultants ga je op zoek naar de perfecte match voor diverse opdrachten. Jij bent de persoon die commerciële kansen niet alleen opmerkt, maar ook grijpt. Je bent voortdurend bezig met het verbinden van professionals aan nieuwe projecten en het ontdekken van kansen in de dynamische markt. Bovendien begeleid je jouw kandidaten gedurende het hele proces: van de initiële briefing voor de opdracht tot de voorbereiding op gesprekken en de evaluatie tijdens de opdracht, altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Wie zijn wij?

LICHT is een gevestigde naam in de wereld van specialistische recruitment en heeft de afgelopen 9 jaar een indrukwekkende groei doorgemaakt. We hebben een community gebouwd in het marketing- en communicatie vak, door het organiseren van kennissessies en doordat we wekelijks ongeveer 150 professionals aan het werk hebben. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in sectoren als zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening, energie en industrie, waarbij we marketing- en communicatieteams ondersteunen met expertise en extra capaciteit op een afdeling.

Vanuit ons bruisende kantoor op Strijp S werken we met een team van 11 directe collega’s, de rest van het LICHTteam bestaat uit 20 Vaste LICHT Professionals die voor ons werken aan mooie projecten bij opdrachtgevers. We zien elkaar regelmatig tijdens borrels, workshops, intervisie en kennissessies. Bij LICHT draait het om betrokkenheid, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vooral om plezier in wat we doen. We werken hard, lachen veel en willen allemaal op onze eigen manier het verschil maken.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zoeken iemand met ervaring in recruitment (aan bureauzijde) mét affiniteit met het vakgebied marketing- en/of communicatie óf je hebt in marketingcommunicatie gewerkt en hebt een commerciële drive. Belangrijk is dat je energiek bent, snel kunt schakelen en commerciële kansen ziet én benut. Je bent resultaatgericht, gedijt in een dynamisch en betrokken team en hebt een flinke dosis humor en empathie. Het opbouwen van een netwerk gaat je natuurlijk af, je bent mensgericht en beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden. Het maken van het verschil voor onze klanten en kandidaten is jouw passie.

Wat biedt LICHT?

  • Een baan van (minimaal) 28 uur bij het gezelligste bureau van Nederland;
  • Mooi netwerk van kandidaten en interessante opdrachtgevers;
  • Werken op een dynamische plek op Strijp S met een dagelijkse lunch;
  • Een goed salaris en een auto van de zaak;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Uitjes, borrels, weekendjes, lunches, concerten met de leukste collega’s.

Ben jij enthousiast?

Portret StefanieDenk je dat we bij elkaar passen? Laten we dan snel met elkaar in gesprek gaan om dat samen te onderzoeken. Klik op de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie en korte motivatie naar Stefanie@ditislicht.nl of bel/app naar: 06-53897559.