Senior Communicatieadviseur (32-40u) – Caspar de Haan – Eindhoven

In het kort

Bouwen aan de externe communicatie van een groeiend bedrijf, dat is toch een prachtige uitdaging? Bij Caspar de Haan krijg je nu de kans. We zoeken een Senior Communicatieadviseur die strategisch kan denken en tactisch kan uitvoeren. Crisiscommunicatie, reputatiemanagement en mvo-beleid dat is jouw ding.

De functie

In een groeiende organisatie bouw je aan een professioneel communicatieteam. Jouw focus ligt daarbij op onze externe communicatie. Positionering, strategie, geïntegreerde communicatie en het creëren van draagvlak zijn daarbij key. Ook crisiscommunicatie, reputatiemanagement en ons mvo-beleid vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Samen met je 6 communicatiecollega’s ontwikkel je de communicatievisie en beleidslijnen. Je neemt de organisatie en andere stakeholders hier enthousiast in mee. Ook zorg je hands-on dat zaken door jou of je junior collega’s worden gerealiseerd.

De organisatie

Caspar de Haan ontwerpt, realiseert en beheert renovatie en onderhoud aan vastgoed. We zijn een familiebedrijf dat zich in zo’n 10 jaar ontwikkelde naar 400 medewerkers en een omzet van 90 miljoen. Communicatie is daar uiteraard onderdeel van, maar is als vakgebied nog nooit strategisch ingezet of in de breedte ontwikkeld. Daarom gaan we een professionaliseringsslag in.

We zijn een stoere club met een rijke historie. Natuurlijk zijn we een onderhouds- en renovatiebedrijf, maar bij Caspar de Haan draait alles om mensen. We zoeken vooral een communicatieadviseur met een sociaal hart. Je houdt van hard werken, maar nog meer van hard lachen. Dat doen wij ook namelijk.

Dit breng je mee

Een goed humeur en veel enthousiasme. Je staat stevig in je schoenen en hebt een flinke dosis overtuigingskracht, tact en een sterke organisatiesensitiviteit. Je bent zichtbaar binnen de organisatie en zoekt de samenwerking en de verbinding intern en extern op.

Je neemt bovendien mee:
Minimaal 7 jaar ervaring in een communicatief dynamische omgeving
Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
Hbo- of wo-opleiding op communicatiegebied

Dit bieden wij jou

Naast een gratis potje poolen of tafeltennis tijdens je pauze en/of de gezellige vrijdagmiddagborrel, bieden we je vrijheid binnen je functie om alles goed te regelen. Je wordt echt een belangrijk onderdeel van een enthousiast team. Uiteraard investeren we in je ontwikkeling. Binnen ons familiebedrijf hangt een gezellige, informele sfeer.

En ook dit kun je van ons verwachten:

  • Brutomaandsalaris tot € 6.000,00
  • Mooi pakket arbeidsvoorwaarden
  • Bezoek van Sinterklaas

Solliciteren op deze vacature

Senior Communicatieadviseur (32-40u) – Caspar de Haan – Eindhoven
Leontine Kamps
T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl