Senior Communicatieadviseur (32-36u p/w) – Heerlen

Introductie

Een organisatie die enerzijds namens hun opdrachtgevers een verantwoord beleid beleggen voert, maar ook met eigen bedrijfsvoering wil bijdragen aan een duurzame toekomst. Naast de verantwoordelijkheid voor een goede financiële dienstverlening, is er ook een voelbare verantwoordelijkheid om een steentje bij te dragen aan de wereld waarin de klanten op de juiste wijze worden bediend. Bovendien is er de overtuiging dat aandacht voor mens en milieu in de bedrijfsvoering positief bijdraagt aan het functioneren van de organisatie.

Deze opdrachtgever heeft een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en faciliteert zijn medewerkers om gezond te zijn en blijven én met plezier te werken. Als jij je mentaal en fysiek goed voelt, dan zijn je prestaties dat ook. Je wordt uitgedaagd, gesteund en je weet dat er met jouw mening en ideeën wat gedaan wordt binnen de organisatie.

Organisatie

Het marketingcommunicatieteam bestaat uit zo’n 23 personen. Het is een ambitieus team, bestaande uit professionals die energiek zijn en de blik op de toekomst gericht hebben. Er wordt stevig gewerkt aan het ombuigen van een vraag gestuurde afdeling naar een richtinggevende afdeling.

Je rapporteert aan de Manager Marketing & Communicatie en je thuisbasis is Heerlen. Je wordt gevraagd om ook enkele malen per maand naar het kantoor in Amsterdam te reizen en daar overleggen te voeren.

Functie

We zoeken een senior communicatieadviseur, een nieuwe rol in het team, die nog écht vorm en inhoud moet krijgen. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team, die zich bezighoudt met alle veranderingen in deze financiële wereld. Dit team is sturend op nieuw organisatie breed beleid, inspelend op alle ontwikkelingen en veranderingen.

Je hebt een visie op de rol die deze organisatie als maatschappelijke partij heeft in het leven van mensen.

Binnen het multidisciplinaire team ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de impact van wetgeving of beleidskeuzes op de dienstverlening. Je luistert, denkt mee, denkt door en geeft gedegen advies, zowel mondeling als geschreven. Hierbij hou je de reputatie van onze partners en de belangen van deelnemers en werkgevers scherp voor ogen.

Functie-eisen

De persoon die we zoeken is een zeer professioneel communicatieadviseur, die houdt van complexe politiek-bestuurlijke belangen die een rol spelen binnen een grote organisatie als deze. Je bent een kei in stakeholdermanagement en hebt een gedegen ervaring in reputatiemanagement. Je bent proactief, creatief en resultaatgericht. Je overtuigt gemakkelijk met de door jouw onderbouwde gedegen adviezen en je notities en beleidsnota’s zijn leesbaar geschreven. Naast uitstekende communicatieve vaardigheden een analytische en oplossingsgerichte werkwijze ben je een echte teamspeler. Je werkt zelfstandig en in stressvolle situaties blijf je overeind. Harde deadlines jagen jou niet op.

Ook heb je:

  • een relevante afgeronde masteropleiding met aantoonbare passie voor communicatie;
  • minimaal 7 jaar relevante en praktische werkervaring in het vakgebied beleid en communicatie binnen een grote organisatie.
  • kennis van de financiële sector een absolute pré.

Aanbod

Goed werkgeverschap is essentieel voor deze opdrachtgever. Naast een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering bieden ze ook ruime opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Ze zijn al jaren Top Employer.

Inlichtingen

Leontine Kamps +31(0) 6 24 37 45 42

Sollicitatie

Leontine Kamps
T: +31(0) 6 24 37 45 42
E: leontine@ditislicht.nl

Terug naar het overzicht