Stephanie over onze Schittersessie van 16 nov

Stephanie Hoefnagel, werkt als ZP’er via LICHT en was aanwezig bij onze Schittersessie, die we organiseren speciaal voor onze selecte groep ZP’ers. Hieronder haar reactie op de Schittersessie van 16 november:

Tijdens deze inspirerende Schittersessie, de tweede die ik mocht bijwonen, vond ik met name de factor verbinding sterk terugkomen in het programma. Verbinding maken met jezelf; wie ben ik in mijn rol als marketingprofessional, wat zijn mijn krachten en hoe zet ik deze in om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden in mijn werkomgeving. Verbinding maken met je opdrachtgever; hoe kun jij jouw opdrachtgever meer dan tevreden stellen in je werk, waar kan je leiding nemen en hoe kun je proactief inspelen op bijvoorbeeld veranderingen binnen een organisatie. Fijn om dan ook ervaringen van anderen te horen.

Tenslotte zijn de schittersessies een uitermate mooie gelegenheid om verbinding te maken met andere LICHT ZP’ers; weten hoe je elkaar kunt bereiken en welke specialismes personen in huis hebben.
Hoe heeft deze sessie concreet bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling? Ik heb geleerd hoe ik mezelf in mijn kracht kan zetten en op welke wijze ik het beste mijn leiderschapskwaliteiten kan benutten in interim-opdrachten.