MasterIT – Marketing Manager (32-40u p/w) – Utrecht/Eindhoven

Introductie

Een van de grootste uitdagingen van organisaties? Zorgen dat het kennisniveau van medewerkers op peil blijft. Zeker op het gebied van IT. Daar spelen wij van Master IT op in met onze ruim 650 verschillende trainingen. We hebben al ruim 21 jaar ervaring en kennen de markt als geen ander. Eigenlijk is er geen IT-opleidingsvraag van overheden of het bedrijfsleven waar we geen antwoord op weten. Onze BHAG? We zijn onderweg om de grootste Microsoft opleider van Nederland te worden. Why? Life is better when you grow! Daarvoor zoeken we een marketingmanager met lef, passie voor het vak en talent als verbinder!

Organisatie

Wij zijn een hechte, enthousiaste club professionals. We zijn niet van de poespas en mooie praatjes; wij gaan voor kwaliteit en tevreden klanten. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Sparkle Every Day, Be reliable & Consistent, Be Personal, Show Entrepreneurship en Eager to Grow. Je kunt die kernwaarden zien als een streven voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Dankzij ons komen organisaties verder. En als het even kan, maken we die ontwikkeling ook zo leuk mogelijk.

Onze marketingafdeling bestaat nu uit twee marketeers. Voor hen zoeken we een meewerkend voorman of -vrouw. Iemand die de grote lijnen uitzet, maar ook zelf de handen uit de mouwen wil steken en zich vakinhoudelijk wil ontwikkelen. Je werkt nauw samen met onze afdeling Sales: jij legt de basis waar zij bij de klant aan tafel op doorbouwen. Je hebt zitting in het managementteam en je ben een belangrijke sparringpartner als het gaat om marketing en de commerciële strategie.

Functie

In de meer dan 21 jaar dat we actief zijn, bouwden we een mooi netwerk aan klanten op. Om te groeien, willen we onze naamsbekendheid vergroten, ons imago versterken en de banden met onze klanten aanhalen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een ijzersterke marketingstrategie, waarmee je Master IT nog beter op de kaart zet. Je voelt je thuis bij onze BHAG, why en kernwaarden. Die vertaal je door in gerichte en effectieve marketingplannen, die je vervolgens ook uitvoert. Jouw taak is, om met je afdeling, sales te voeden met een groeiend aantal sales accepted leads. Je hebt het lef te experimenteren en het managementteam uit te dagen. Daar krijg je dan ook alle ruimte voor.

Als marketingmanager rapporteer je aan de MD en ondersteun je het zelfsturende marketingteam. Je neemt het team mee in jouw visie op het gebied van marketing en daagt hen uit om zelf met gave ideeën te komen en die uit te voeren. Je bouwt een strategisch marketingplan, zet marketingcampagnes op, meet en optimaliseert deze en evalueert. Ook weet je ons mooie bedrijf met veel enthousiasme naar de buitenwereld te profileren, bijvoorbeeld met avondsessies of netwerkevents, of in gesprek met klanten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in marketing of vergelijkbaar en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke (aansturende) functie. Je hebt ervaring met plannen, executie, rapporteren op resultaten en optimaliseren. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je bent analytisch sterk en je hebt ervaring met SEO en met emailmarketing en je hebt ervaring met customer journeys (persona’s) en dit doorvoeren in een organisatie.

Jouw zelfstandigheid combineer je met een teamspelersmentaliteit. Je bent resultaatgericht en commercieel ingesteld en je bent sterk in projectmanagement. Je wordt gekenmerkt door proactiviteit en besluitvaardigheid. Je hebt goede sociale en sterke communicatieve skills en brengt mensen met je enthousiasme en overtuigingskracht samen. Je weet op de juiste momenten je team te ondersteunen en je voelt je thuis in een informele en ambitieuze organisatie.

Aanbod

Een mooie uitdagende marketingfunctie in een gezellig ambitieus bedrijf, voor 32-40 uur. Markconforme arbeidsvoorwaarden. Een mooi verhaal dat staat te springen om verteld te worden. Open en informele bedrijfscultuur met een hecht team. Flexibel werken in tijd én plaats en opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern).

Inlichtingen en sollicitatie

MasterIT – Marketing Manager (32-40u p/w) – Utrecht/Eindhoven
Leontine Kamps
T. +31 (0)6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl