Marketeer (32-40u) – Bureau ICE – Den Bosch

Introductie

Heb jij iets met het mbo? En ben je een stevige marketeer die wel houdt van een goede uitdaging? Dan is deze baan iets voor jou. Bureau ICE zoekt een gedreven marketeer om hun toetsproposities voor het mbo in de markt te zetten. Een uitdagende rol bij een mooie betrokken organisatie.

Organisatie

Bureau ICE maakt eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit voor onderwijs en overheid. Bij Bureau ICE geloven we dat toetsen een logisch onderdeel zijn van het leren. Toetsen mogen geen obstakel zijn voor een leerling of student. Toetsen bieden inzicht waar de leerling staat, ze zijn een springplank voor de verdere ontwikkeling.

Met die visie maken wij onze toetsen, examens en onze toetsplatforms. Voor het mbo is dat het TOA toetsplatform. Hiermee bieden we mbo-scholen een uitgebreid aanbod van toetsen voor de generieke vakken, van intake tot examen.

Bureau ICE zit in Den Bosch, in een nieuw kantoorpand dat helemaal toegerust is voor het hybride werken. Dit kantoor is op loopafstand van het treinstation en ook met de auto goed te bereiken. Als je fulltime werkt, dan ben je daar 2 à 3 dagen, verder werk je thuis. Zo zorgen we voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Bij Bureau ICE werken zo’n 80 toegewijde professionals, die dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen van producten en trainingen die het leerproces bevorderen.

Functie

Als marketeer mbo ga je het merk TOA stevig neerzetten en zorgen voor bekendheid bij de verschillende stakeholders. Ook bedenk je sterke proposities voor de trainingen in het mbo met betrekking tot toetsing en examinering. Dit doe je door slimme campagnes te ontwikkelen en uit te zetten. Je stemt aanbod, boodschap, beeld en toon optimaal af op de doelgroep en daarmee weet je de doelgroep te bereiken met de propositie.

Je combineert strategisch inzicht met operationele daadkracht en geniet van de vrijheid om samen met het mbo-team van TOA een succes te maken. Je spart continu met de productmanager mbo en andere collega’s over de product- en dienstcombinaties, weet de juiste positionering te kiezen en ontwikkelt je marketingplannen. Je organiseert klantenpanels met docenten, rondetafel-sessies met directies en seminars met onderwijscoördinatoren. Je ontwikkelt campagnes en samen met ons eigen reclamebureau zorg je voor prikkelende (e)mailings, inspirerende blogs, nieuwsbrieven, animaties, webinars, websiteteksten en events. Kortom, je bent als marketeer geheel verantwoordelijk voor de pijler mbo.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met het opstellen van een marketingstrategie en campagneplannen. Ook het positioneren van een merk en het vertalen hiervan naar concrete marketingacties heb je vaker gedaan. En je hebt ze ook uitgevoerd.

Daarnaast ben je goed in het oppikken van nieuwe en soms complexe informatie en kun je die omzetten naar verschillende doelgroepen en kanalen. Je bent een stevige persoonlijkheid die gemakkelijk het voortouw neemt, mensen mee kan nemen en communicatief sterk is.

Jij neemt mee:

  • een relevante opleiding op hbo- of academisch niveau
  • minimaal 5 jaar marketingervaring

En je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, waarbij onze voorkeur ligt bij fulltime.

Aanbod

Wij bieden je een leuke job bij een maatschappelijk betrokken bedrijf in een ambitieus team met passie voor toetsing en onderwijs.

Daarnaast krijg je van ons:

  • Een brutomaandsalaris tot € 6.000,00.
  • Een jaarcontract met perspectief op een vaste aanstelling.
  • Toegewijde en gezellige collega’s.
  • Uitstekende voorzieningen om 2-3 dagen thuis te werken.
  • Dynamische werkomgeving met veel contact met collega’s en klanten.
  • Een werklaptop en werktelefoon.


Inlichtingen en sollicitatie

Marketeer (32-40u) – Bureau ICE – Den Bosch
Leontine Kamps
T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl