Manager Corporate Communications (32-40u p/w) – Evoke – Weert

Introductie

Werken bij Evoke als Manager Corporate Communications betekent werken in een jong en gedreven team, waar enthousiasme en winnaarsmentaliteit hand in hand gaan. Evoke is ambitieus en ze bieden veel ruimte aan individuele ontwikkeling, ondernemen en doorgroeimogelijkheden. Evoke zorgt ervoor, met een gezonde dosis enthousiasme, dat de werknemers meegroeien met de organisatie. Hard werken wordt afgewisseld met plezier, want dan ontwikkel je je sneller. Samenwerken is de standaard en samen succes vieren net zozeer. Klinkt goed? Kom erbij!

Organisatie

Evoke detacheert startende en ervaren professionals binnen de sectoren technologie, bouw & infra en corporate services. Dat doen ze met een jong, gedreven en ambitieus team. Evoke groeit hard en heeft een ambitieus groeiplan:

een landelijke dekking door nieuwe kantoren in Utrecht en Zwolle (naast de bestaande Maastricht, Weert en Breda), groei van 50 naar 100 sales collega’s, uitbreiding van dienstverlening met Interim Professionals en ZZP, uitbreiding van specialisme (vakgebieden) met IT, HR, Marketing en Sales en een groei van 400 naar 1000 professionals. Ook internationaal zijn er grote ambities: een kantoor in België en in Duitsland.

De missie van Evoke is een duurzame toekomst technisch vorm te geven en te versnellen, met alle Evokers. Professionals die zich in grote getalen bij Evoke aansluiten, als snelst groeiende staffing bureau in sustainable technology. Zij laten klanten de belangrijke waarden van Evoke ervaren: flexibel, ervaren, persoonlijk, verbonden, betrouwbaar en zorgeloos.

Als Manager Corporate Communications coach je het zelfsturende marketingteam (6 personen) en rapporteer je aan de Operationeel Manager. In jouw rol ben je vooral in the lead voor de corporate communicatiestrategie en de vertaling naar de in- en externe communicatie.

Functie

Taak van de Manager Corporate Communication is het opzetten efficiënte informatiestromen in elke laag van de organisatie zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle collega’s meenemen in de ambitie van Evoke en de veranderingen die daarmee gepaard gaan én ervoor zorgen dat ieder zijn of haar rol daarin pakt. Je adviseert, luistert en signaleert. Je schakelt gemakkelijk binnen de organisatie. Als stevige adviseur ben je een verbindende factor. Je luistert met aandacht en bent een echte spin in het web. Je zet overal je voelsprieten uit en bent positief-kritisch.

Je kijkt graag naar het grotere geheel, bedrijfskundig en beleidsmatig. Je ziet welke cruciale rol communicatie vervult met betrekking tot strategievorming, visie / kernwaarden, missie en leiding geven aan een organisatie.

Daarnaast geeft de Manager Corporate Communication leiding aan het team Marketing. Je coacht het team en je houdt overzicht. Bij jou kunnen ze terecht om te sparren en krijgen ze een gefundeerde mening of vernieuwend inzicht. Met jouw kennis van interne en externe communicatie, marketing, kennis van positionering én kennis van verandercommunicatie, draag je bij aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen.

Deze functie is echt iets voor jou als je warm loopt voor vraagstukken zoals:

  • Hoe versterken we onze interne communicatie en hoe wordt iedereen meegenomen in alle ontwikkelingen?
  • Hoe krijg je uit alle lagen van de organisatie de juiste informatie?
  • Hoe verandert de organisatie, welke verschuivingen treden er extern op?
  • Welke interne veranderingen moeten daarvoor communicatief worden doorgevoerd? Andere overlegstructuren?
  • Hoe kan marketing en communicatie optimaal bijdragen aan de positionering van Evoke?
  • Hoe help je collega’s om met slimme communicatie meer impact te maken?
  • Hoe benutten we interne successen voor onze externe profilering?

Functie-eisen

Je hebt een aanstekelijke energie en drive om dingen voor elkaar te krijgen. Jij stroopt je mouwen op en gaat aan de slag, zelfstandig en met je team. Je weet de juiste mensen met je mee te krijgen om het beste resultaat te bereiken. Daarbij kun je als geen ander hoofd- en bijzaken onderscheiden en gaat prioriteiten stellen je goed af. Hoe druk het dus ook is, jij houdt het overzicht en blijft rust uitstralen. Je zet in wat nodig is, om de klus te klaren: inhoud, humor, scherpte, snelheid of de eerder genoemde rust. Last but not least ben je bij de tijd als het gaat om (marketing) communicatiemiddelen. Jij weet een mooie integrale communicatiemix te bedenken en in te zetten, passend bij de doelgroep organisatie en opdracht.

Verder heb je:
Een afgeronde marketing- of communicatieopleiding op academisch niveau. Meer dan zeven jaar ervaring in strategische (verander)communicatie. Met daarbij ruime projectmanagementervaring. Leidinggevende ervaring en een grote mate van adviesvaardigheid. Schrijven gaat je gemakkelijk af. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Wij werken met de theorie Rockefeller Habits, kennis/ervaring hierin is een pré.

Aanbod

We bieden je een uitdagende baan bij een snelgroeiende organisatie. Je kunt écht impact maken. Wij werken hoofdzakelijk op kantoor, je hebt uiteraard wel de vrijheid om een van de kantoren te kiezen als werkplek. Het hoofdkantoor is Weert. Salaris is marktconform, je krijgt een smartphone van de zaak, een vast contract, gratis opleidingen naar keuze en een moderne werkomgeving met gezonde werkcultuur.

Heb je interesse in de functie Manager Corporate Communications bij Evoke?

Inlichtingen en sollicitatie

Manager Corporate Communications (32-40u p/w) – Evoke – Weert
Leontine Kamps
T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl