LICHT – Junior Communicatieadviseur (32-40u p/w) – Eindhoven en omstreken

In het kort

Ben jij een ondernemende junior communicatieadviseur? Heb jij ongeveer 2-3 jaar relevante werkervaring in de non-profit (gemeenten, provincies, waterschappen, zorginstellingen) en toe aan je tweede of derde baan? Zou je het daarnaast leuk vinden om projectmatig te werken, bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen en je op die manier heel breed te ontwikkelen? Maar toch ook deel uit te maken van een vast team? Lees dan verder…

De functie

LICHT biedt je een arbeidsovereenkomst aan en bemiddelt je naar mooie tijdelijke opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We begeleiden je tijdens je projecten en je kunt altijd sparren met de andere vaste LICHT professionals. Ook kunnen we er voor zorgen dat je gekoppeld wordt aan een ervaren interimmer, die de rol van mentor op zich neemt. Daarnaast maak je ook nog eens onderdeel uit van een netwerk van marketing en communicatieprofessionals waar je tijdens je opdrachten op terug kunt vallen. Jullie ontmoeten elkaar een aantal keer per jaar tijdens onze SCHITTERsessies.

De organisatie

Wij als LICHT kennen de communicatiemarkt inmiddels erg goed. We weten wat opdrachtgevers belangrijk vinden en welke interim professionals het verschil kunnen maken. Je wordt, samen met 10 andere communicatieprofessionals, onderdeel van het LICHT team. Verder doe je een aantal keer per jaar mee met onze SCHITTERsessies en je bouwt een mooi netwerk op door de verschillende interim klussen die je gaat doen.

Dit breng je mee

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring in het vakgebied communicatie bij een non-profit organisatie (gemeenten, provincies, waterschappen, zorginstellingen).
  • Je hebt een HBO of WO diploma in de richting van communicatie, marketing of gerelateerd
  • Je ziet het grotere plaatje, bent flexibel maar ook standvastig.
  • Je bent ondernemend ingesteld, staat open voor vernieuwing en je bent in staat om je plannen goed over te brengen.
  • Je bent iemand die heel gemakkelijk de verbinding maakt en altijd op zoek is naar samenwerking.
  • Je straalt energie uit en je weet altijd net dat beetje extra te brengen.

Op deze manier zal je jezelf steeds meer ontwikkelen als een breed inzetbare interim communicatie professional. Vakinhoudelijk blijf je op de hoogte, je krijgt steeds een kijkje in een andere keuken en pikt op deze manier ook steeds weer een ervaring mee die je elders weer kunt inzetten.

Dit bieden wij jou

Afwisselende en uitdagende communicatieopdrachten bij wisselende opdrachtgevers in voornamelijk de zuidelijke helft van Nederland, een vaste club met gezellige LICHT collega’s, een vast en marktconform salaris en andere uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, dat doen we onder andere door het aanbieden van relevante trainingen zoals Factor C en bijvoorbeeld Mediatraining.

Solliciteren op deze vacature

LICHT – Junior Communicatieadviseur (32-40u p/w) – Eindhoven en omstreken
Yvonne Latooy
T. +31 (0)6 14 59 66 61
E. yvonne@ditislicht.nl