LICHT Communicatie Professional (32u p/w) – Eindhoven en omstreken

Introductie

Ben jij een ondernemende communicatieadviseur? Met ongeveer 10 jaar werkervaring in de non-profit bij meer dan 1 werkgever? En zou je het leuk vinden om projectmatig te werken, bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen en je op die manier heel breed te ontwikkelen? Maar toch ook deel uit te maken van een vast team? Lees dan verder…

Organisatie

Wij als LICHT kennen de communicatiemarkt inmiddels erg goed. We weten wat opdrachtgevers belangrijk vinden en welke interim professionals het verschil kunnen maken. Je wordt, samen met 4 andere communicatieprofessionals, onderdeel van het LICHT team. Verder doe je een aantal keer per jaar mee met onze SCHITTERsessies en je bouwt een mooi netwerk op door de verschillende interim klussen die gaat doen.

Functie

LICHT biedt je een arbeidsovereenkomst aan en bemiddelt je naar mooie tijdelijke opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We begeleiden je tijdens je projecten en je kunt altijd sparren met de andere vaste LICHT professionals. Ook kunnen we er voor zorgen dat je gekoppeld wordt aan een ervaren interimmer, die de rol van mentor op zich neemt. Daarnaast maak je ook nog eens onderdeel uit van een netwerk van marketing en communicatieprofessionals waar je tijdens je opdrachten op terug kunt vallen. Jullie ontmoeten elkaar een aantal keer per jaar tijdens onze SCHITTERsessies.

Functie-eisen

Je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring als communicatieadviseur (in ieder geval in de non profit, maar het liefst in combinatie met profit) zoals gemeenten, waterschappen en provincies. Je bent een stevige adviseur (op HBO-niveau), iemand die het grotere plaatje ziet en niet alleen vanuit eigen discipline redeneert. Je bent flexibel, maar ook standvastig. Je bent ondernemend ingesteld, staat open voor vernieuwing en je bent in staat om je plannen goed over te brengen. Daarnaast ben je iemand die heel gemakkelijk de verbinding maakt en altijd op zoek is naar samenwerking. Je straalt energie uit en je weet altijd net dat beetje extra te brengen.

Op deze manier zal je met de ervaring die je al hebt, je steeds meer ontwikkelen als een breed inzetbare interim professional. Vakinhoudelijk blijf je op de hoogte, je krijgt steeds een kijkje in een andere keuken en pikt op deze manier ook steeds weer een ervaring mee die je elders weer kunt inzetten.


Aanbod

Afwisselende en uitdagende communicatieopdrachten bij wisselende opdrachtgevers in voornamelijk de zuidelijke helft van Nederland, een vaste club met gezellige LICHT collega’s, een vast en marktconform salaris en andere uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s.

Inlichtingen

Ben jij die communicatieprofessional die net dat zetje nodig heeft? Ben je knettergoed in je vak, weet je het verschil te maken én heb je flair en energie? Dan maken we heel graag kennis met je!

Sollicitatie

Yvonne Latooy +31 6 14 59 66 61

Terug naar het overzicht