LICHT Communicatie Professional (32u p/w) – Eindhoven en omstreken

In het kort

Ben jij een ondernemende communicatieadviseur met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen? Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de non-profit (gemeenten, waterschappen, provincies)? En zou je het leuk vinden om projectmatig te werken, bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen en je op die manier heel breed te ontwikkelen met aandacht voor kennisdeling en intervisie met vakgenoten? En daarnaast onderdeel uit maken van een team Vaste LICHT Professionals? Lees dan verder

De functie

LICHT biedt je een arbeidsovereenkomst aan en bemiddelt je naar mooie tijdelijke opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We begeleiden je tijdens je projecten en je kunt altijd sparren met de andere Vaste LICHT Professionals. Daarnaast maak je ook nog eens deel uit van een netwerk van marketing- en communicatieprofessionals waar je tijdens je opdrachten op terug kunt vallen. Jullie ontmoeten elkaar een paar keer per jaar tijdens onze SCHITTERsessies.

De organisatie

Bij LICHT kennen we de communicatiemarkt inmiddels erg goed. We weten wat opdrachtgevers belangrijk vinden en welke interim-professionals het verschil kunnen maken. Je wordt, samen met andere communicatieprofessionals, onderdeel van het LICHT team. Verder doe je een aantal keren per jaar mee met onze SCHITTERsessies, we organiseren intervisiesessies en kijkjes in de keuken en je bouwt een mooi netwerk op door de verschillende interim-klussen die je gaat doen.

Dit breng je mee

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur (in ieder geval in de non-profit; zoals gemeenten, waterschappen, provincies, maar bij voorkeur in combinatie met profit). Je bent een stevige adviseur (op hbo-niveau), iemand die het grotere plaatje ziet en niet alleen vanuit eigen discipline redeneert. Je bent flexibel, maar ook standvastig. Je bent ondernemend ingesteld, staat open voor vernieuwing en je bent in staat om je plannen goed over te brengen. Daarnaast ben je iemand die heel gemakkelijk de verbinding maakt en altijd op zoek is naar samenwerking. Je straalt energie uit en je weet altijd net dat beetje extra te brengen.

Op deze manier zal je met de ervaring die je al hebt, je steeds meer ontwikkelen als een breed inzetbare interim-professional. Vakinhoudelijk blijf je op de hoogte, je krijgt steeds een kijkje in een andere keuken en pikt op deze manier ook steeds weer een ervaring mee die je elders weer kunt inzetten.

Dit bieden wij jou

Afwisselende en uitdagende communicatieopdrachten bij wisselende opdrachtgevers in voornamelijk de zuidelijke helft van Nederland, een vaste club met LICHT-collega’s, een vast en marktconform salaris en andere uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, dat doen we onder andere door het aanbieden van relevante trainingen zoals Factor C en bijvoorbeeld mediatraining.

Solliciteren op deze vacature

LICHT Communicatie Professional (32u p/w) – Eindhoven en omstreken
Yvonne Latooy
T. +31 (0)6 14 59 66 61
E. yvonne@ditislicht.nl