LICHT Communicatie Professional (32u p/w) – Eindhoven en omstreken

Introductie

Ben jij een ondernemende communicatieadviseur? Met ongeveer 10 jaar werkervaring bij meer dan 1 werkgever? En zou je het leuk vinden om projectmatig te werken en bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen? Lees dan verder…

Organisatie

Wij kennen de markt inmiddels erg goed. We weten wat opdrachtgevers belangrijk vinden en welke interim professionals het verschil kunnen maken. Je wordt onderdeel van ons team, doet mee met onze SCHITTERsessies en je bouwt zo een mooi netwerk op.

Functie

LICHT biedt je een arbeidsovereenkomst aan en bemiddelt je naar mooie tijdelijke opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We begeleiden je tijdens je projecten en zorgen ook dat je gekoppeld wordt aan een ervaren interimmer, die de rol van mentor op zich zal nemen. Bij LICHT maak je onderdeel uit van een netwerk van marketing en communicatieprofessionals waar je op ook tijdens je opdrachten op terug kunt vallen. Jullie ontmoeten elkaar tijdens onze SCHITTERsessies.

Functie eisen

Je hebt ongeveer 10 jaar werkervaring als communicatieadviseur (in ieder geval in de non profit, maar het liefst in combinatie met profit). Je bent een stevige adviseur (op HBO-niveau) en voelt jezelf partner in business. Wat betekent dat je het grotere plaatje ziet en niet alleen vanuit je eigen discipline redeneert. Je bent flexibel, maar ook standvastig. Je bent ondernemend ingesteld, staat open voor vernieuwing en je bent in staat om je plannen goed over te brengen. Daarnaast ben je iemand die heel gemakkelijk de verbinding maakt en altijd op zoek is naar samenwerking. Je straalt energie uit en je probeert altijd het verschil te maken.

Aanbod

Op deze manier zal je met de ervaring die je al hebt, je steeds meer ontwikkelen als interim professional. Vakinhoudelijk blijf je op de hoogte, je krijgt steeds een kijkje in een andere keuken en pikt op deze manier ook steeds weer een ervaring mee die je elders weer kunt inzetten.

Inlichtingen

Ben jij die communicatieprofessional die net dat zetje nodig heeft? Ben je knettergoed in je vak, weet je het verschil te maken én heb je flair en energie? Dan maken we heel graag kennis met je!

Sollicitatie

Stefanie Kollen +31(0) 6 53 89 75 59

Terug naar het overzicht