HumanTotalCare – Senior Communicatieadviseur (32-40u p/w) – Eindhoven

Introductie

Als senior communicatieadviseur bij HumanTotalCare in Son betrek jij onze collega’s bij de stappen die we zetten in de realisatie van onze strategie.

Organisatie

HumanTotalCare werkt vanuit verschillende merken aan de duurzame inzetbaarheid van meer dan 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers. We hebben een heldere visie en strategie en zetten dagelijks stappen om deze te realiseren. Als senior communicatieadviseur zorg jij dat onze ruim 1.500 collega’s daar blijvend op aanhaken. Een mooie uitdaging, omdat er enerzijds strategische programma’s op HumanTotalCare-niveau worden opgetuigd en uitgerold. En anderzijds zijn er projecten en de “ongoing business” binnen de verschillende werkmaatschappijen. Communicatief moet dat aansluiten op elkaar zodat collega’s het overzicht en het vertrouwen houden dat we, weloverwogen en met elkaar, mooie vooruitgang boeken.

Je krijgt ’n plek binnen het corporate communicatieteam van HumanTotalCare, dat bestaat uit zeven collega’s. Je werkt vooral zelfstandig aan jouw eigen projecten, waarbij je altijd kunt terug vallen op je directe communicatiecollega’s. Bovendien heb je veel overleg met de business owners van de strategische programma’s, de programma- en projectleiders, je communicatiecollega’s binnen de verschillende werkmaatschappijen en natuurlijk met het management van IT&Care.

Functie

Zoals eerder gezegd, als senior communicatieadviseur zorg jij dat onze ruim 1.500 collega’s daar blijvend op aanhaken. Een mooie uitdaging, omdat er enerzijds strategische programma’s op HumanTotalCare-niveau worden opgetuigd en uitgerold. En anderzijds zijn er projecten en de “ongoing business” binnen de verschillende werkmaatschappijen. Communicatief moet dat aansluiten op elkaar zodat collega’s het overzicht en het vertrouwen houden dat we, weloverwogen en met elkaar, mooie vooruitgang boeken.

Jij denkt vooruit en mee; van het vaststellen van de communicatiestrategie tot en met het realiseren van de communicatieplannen. Je doet creatieve voorstellen en realiseert allerlei middelen, zoals intranetberichten, vlogs en animaties.

Wat is écht leuk aan deze baan?

  • Met jouw werk lever je indirect een bijdrage aan het gezond, gemotiveerd en competent houden van werkend Nederland. En dat is – gezien het feit dat we allemaal steeds langer door moeten werken en ook veel meer thuis gaan werken – voor heel veel mensen van waarde.
  • Je communiceert over programma’s die belangrijk zijn voor onze organisatie en waar we onze collega’s echt bij willen betrekken. Jouw werk doet er toe.

Is er ook iets minder leuk?
Ok, we houden van eerlijkheid. Je hebt soms te maken met veel verschillende stakeholders, die allemaal een eigen mening hebben. En soms moet je achter zaken aan zitten om zelf verder te kunnen. Heb je altijd wat humor en relativeringsvermogen op zak? Dan kom je er wel uit.

Functie-eisen

Wat neem je mee?
Een aanstekelijke energie en drive om dingen voor elkaar te krijgen. Jij stroopt je mouwen op en gaat aan de slag, zelfstandig en in teamverband. Je weet de juiste mensen met je mee te krijgen om het beste resultaat te bereiken. Daarbij kun je als geen ander hoofd- en bijzaken onderscheiden en gaat prioriteiten stellen je goed af. Hoe druk het dus ook is, jij houdt het overzicht en blijft rust uitstralen. Last but not least ben je bij de tijd als het gaat om communicatiemiddelen. Jij weet een mooie integrale mix te bedenken en in te zetten, passend bij de doelgroep en het project.

Verder heb je:

  • Meer dan zeven jaar ervaring in strategische communicatie. Met daarbij ruime projectmanagementervaring.
  • Werkervaring bij een grotere IT-speler waardoor je de soms complexe relatie tussen business en IT begrijpt.
  • Schrijftalent. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Aanbod

Met 1.500 collega’s hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: we zetten ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Vanuit onze merken adviseren en ondersteunen we werkgevers en werkenden gedurende hun hele werkzame leven. Zo zijn we van betekenis voor werkenden, organisaties en onze maatschappij. En wat we naar buiten beloven, doen we ook intern.
We bieden je dan ook:

  • Structureel thuiswerken, waarbij we er graag voor zorgen dat jouw ergonomisch thuiswerkplek helemaal op orde is. Daarnaast werk je één dag in Utrecht en één dag in ons WELL-being kantoor in Son.
  • Een salaris tussen de 4836,- en 6045,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur), goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
  • Alle aandacht voor preventie en vitaliteit. We zijn trots op ons my-way vitaliteits- en ontwikkelprogramma waar alle 1.500 collega’s gebruik van maken.
  • Ondersteuning op het gebied van IT, Research en Development en datascience. Wij geloven in de combinatie van mensgericht en datagedreven werken.

Inlichtingen en sollicitatie

HumanTotalCare – Senior Communicatieadviseur (32-40u p/w) – Eindhoven
Leontine Kamps
T. +31 (0)6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl