Happy Talents – Traineeship Digital Talent (40u p/w) – Eindhoven en omstreken

Introductie

Als Trainee bij Happy Talents word je opgeleid tot Digital Talent en werk je voor de opdrachtgevers van Happy Talents! In een groep van ongeveer vijf trainees volg je ons kickstart programma, waarbij je in twee maanden wordt opgeleid. In dit super toffe en intensieve programma wordt je kennis van online marketing bijgespijkerd door verschillende kennissessies, ga je aan de slag met cases en behaal jij verschillende certificaten. Daarnaast groei je ook op persoonlijk gebied: je gaat aan de slag met onderwerpen als (jezelf) presenteren, plannen, proactief werken en je ontdekt wat jouw unieke talent is en hoe je deze kan inzetten. Kortom, je wordt helemaal klaargestoomd om daarna als Digital Talent aan de slag te gaan.

Wat houdt het precies in?
Het Happy Talents Traineeship is een samenwerking tussen Happy Horizon en LICHT. Als Digital Talent bij Happy Talents volg je een traineeship van 1 jaar. De eerste twee maanden doorloop je het Kickstart Programma bij Happy Horizon en komen alle onderwerpen van de (online) marketing voorbij: Je leert alles over onder andere SEA, SEO, E-mailmarketing, Social Media, Affilliate, CRO, strategie en websites (en uiteraard alles wat je nog meer kan bedenken!).


Tegelijk gaan we op persoonlijk gebied aan de slag. Je leert plannen en prioriteren, je oefent in presenteren en effectief communiceren en je ontdekt wat jouw unieke talent is.
Alles wat je leert breng je direct in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende cases, leest blogs en artikelen, volgt (online) cursussen en neemt een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven.

Bij succesvolle afronding van het Kickstart Programma ontvang jij een certificaat en kun je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers van Happy Talents. Je wordt gedetacheerd en elke week heb jij een terugkomdag, zodat je nog verder wordt opgeleid. We gaan met jou in gesprek op welk gebied jij verder wilt; je kunt je gaan specialiseren op een vakgebied binnen de Online Marketing, of misschien wil jij wel heel generalistisch aan de slag. Zo ontdek je waar jouw passie ligt, leer je verschillende bedrijven kennen en ben je meteen werkzaam in de online marketing. De ideale start voor jouw carrière!

Happy Horizon
Wij zijn Happy Horizon. Een groep van ruim 180 talenten op het gebied van data, creativiteit en bereik. Samen hebben we één grote drijfveer: het leveren van aantoonbaar resultaat. En hierdoor groeien we flink. Daarom zijn we altijd op zoek naar talenten die met ons mee willen groeien. Ben jij dat?

LICHT
LICHT bundelt kracht! Wij zijn de schakel tussen zelfstandige, energieke professionals en ondernemende organisaties en zorgen voor de juiste professional(s) op marketing- en communicatieopdrachten.


Wat vragen we?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld op het gebied van Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of in een technische richting)
 • Je hebt een passie voor en interesse in online marketing
 • Je bent enthousiast en gedreven en weet dit over te brengen
 • Je hebt strategisch en analytisch inzicht en weet dit richting de klant te vertalen naar concrete adviezen en plannen.
 • Je bent proactief, creatief en kunt goed samenwerken.
 • Je bent bereid om van begin januari tot en met eind februari het Kickstart Programma te volgen.

Wat bieden we?

 • Een supertof en inspirerend Traineeship waarin jij helemaal wordt klaargestoomd om als Digital Talent aan de slag te gaan.
 • Een vet kickstart programma van twee maanden!
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Mooie kansen bij verschillende leuke opdrachtgevers.
 • De leukste collega’s en beste borrels op de leukste werkplek in Eindhoven: de Blob.

Sollicitatie

Gaat jouw bloed sneller stromen van deze vacature? Zie jij jezelf als trainee bij Happy Talents en wil jij voor verschillende opdrachtgevers aan de slag als Digital Talent? Overtuig ons dan middels een videomotivatie dat jij geschikt bent voor dit traineeship!

De werving voor de lichting trainees welke van start gaan in april 2020 is nog niet gestart. Wel kun je hier alvast voor solliciteren via de button onderaan deze pagina.

Voor vragen kun je contact opnemen met Stefanie Kollen via stefanie@ditislicht.nl of + 31 (0) 6 53 89 75 59

Terug naar het overzicht