Freek Sijm

Vrijdag de 13e. In mei 2016 besloot ik mij op deze specifieke datum in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Maar van ongeluk heb ik (gelukkig) nog niet zo veel meegemaakt op zakelijk gebied. Sinds mijn start als freelancer ben ik 100% gevuld geweest met klussen. Iets dat voor een groot gedeelte komt door de fijne samenwerking met LICHT.

In 2016 had ik een leuk kennismakingsgesprek met Stefanie. Na het uitwisselen van de benodigde informatie zag Stefanie direct een mooie match. Een week later was het gesprek geregeld. Weer een week later was het contract rond en kon ik starten met mijn eerste klus via LICHT.

En hoewel LICHT het laatste jaar flink gegroeid is, hebben de medewerkers nog steeds erg persoonlijk contact en kan er snel geschakeld worden. Of het nu een succeswens is voor een nieuwe klus, een presentje omdat je jarig bent of dat je gewoon even hulp nodig hebt; de dames van LICHT laten van zich horen.

Zoals gezegd ben ik nu twee jaar ondernemer en de gehele periode heb ik via LICHT gewerkt. Naast de plezierige samenwerking is het ook gewoon erg praktisch: ik pleeg alleen maar een belletje en noem de datum dat ik beschikbaar ben. Vervolgens hoef ik nog alleen het gesprek te voeren en heeft LICHT de rest al geregeld. Ideaal!