Fhris – Marketeer (28-40u p/w) – Eindhoven

Introductie

Ben jij een creatieveling die naast het bedenken van prikkelende marketingcampagnes ze ook graag zelf mee uitvoert? En ben jij die groeiversneller die samen met een gaaf team Fhris verder op de kaart zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Vanuit het Videolab op Strijp-S in Eindhoven helpen Mettom en Fhris, met een super leuk team van circa 25 enthousiastelingen, hun klanten om invulling te geven aan alles wat met het werkgeverschap te maken heeft. Ze hebben twee labels waarmee ze verschillende doelgroepen helpen om het werkgeverschap makkelijker en leuker te maken:

Mettom bestaat dit jaar 10 jaar en richt zich met haar dienstverlening op ondernemers met 1 tot circa 15 medewerkers. Werkgeven is complexe materie en zij maken het voor hun klanten simpel en risicoloos.

Fhris is een spin-off van Mettom en bestaat inmiddels 3 jaar. Fhris zorgt er met haar oplossing voor dat elke werkgever een flinke professionaliseringsslag kan maken op het gebied van HR- en salarisadministratie. De doelgroep van Fhris betreft werkgevers met circa 50 tot 500 medewerkers. Ze werken hierbij nadrukkelijk samen met AFAS, naar hun idee dé nummer 1 software op dat vlak.
Bij Mettom en Fhris zeggen ze wel eens: iedereen heeft recht op ons! Alleen dan moeten de klanten het wel weten. En dat is precies waarvoor ze jou nodig hebben!

Functie

Elke financieel directeur en HR-directeur van een bedrijf met de omvang 50 tot 500 medewerkers moet weten waarom de dienstverlening van Fhris het overwegen waard is. Jij gaat zorgen voor de leads en sprankelende en triggerende campagnes (zowel online en offline). Marketing bedrijf je in de brede zin van het woord: campagnes, whitepapers, salestools en events: voor al deze zaken word je verantwoordelijk.

Ondernemende ideeën worden bij Fhris gewaardeerd en je krijgt alle ruimte om jouw marketing skills in te zetten. Kortom, een unieke mogelijkheid om een vervolg te geven aan jouw carrière. Binnen Fhris vorm jij de marketingafdeling, maar uiteraard kun je ook altijd terugvallen op en sparren met het marketingteam van Mettom!

Functie-eisen

Als nieuwe collega neem je de volgende zaken mee:

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een allround marketingfunctie
  • Je weet alles over de buyer journey en inbound marketing
  • Je hebt kennis van de inzet van Marketing Automation
  • Je hebt een goede basiskennis van SEA en SEO
  • Je bent minimaal 28 uur beschikbaar, meer mag ook
  • Je bent creatief en hebt een commerciële focus

Aanbod

What’s in it for you?
Een toffe baan bij een supermooie organisatie. Je krijgt veel ruimte om zelf dingen op te pakken. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mocht je nog niet genoeg geleerd hebben, dan kan dat ook bij Fhris. Er zijn opleidingsmogelijkheden genoeg. Ze proberen je gezond te houden met vers fruit van het kantoor en je mag elke maandag mee gaan sporten (als je wilt, natuurlijk!).

Inlichtingen en sollicitatie

Fhris – Marketeer (28-40u p/w) – Eindhoven
Leontine Kamps
T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl