De Code – Projectmanager communicatie (32-40u p/w) – Vught

Introductie

De ambities van onze klanten zijn onze ambities. Daarom doen we niets liever dan resultaten boeken waar niemand omheen kan. Met creativiteit als belangrijkste wapen. Zet jij samen met onze klanten elke dag weer een volgende stap? Zet dan nu jouw volgende stap en word projectmanager bij De Code!

Organisatie

Of je nu een reclamebureau zoekt of een social media partij. Een sitebouwer, merkbouwer of regisseur voor online campagnes: de Code is jouw bureau. We zijn nieuwsgierig naar wat jouw branche of doelgroep beweegt. Zodat we je merk nog beter in vorm kunnen brengen. We trekken alles uit de kast. Alles om je doelstellingen te overtreffen. Wij werken voor verschillende merken, van woningcorporatie tot ambulancedienst en van dienstverleners in de zorg tot een winkelketen voor opgeknapte smartphones.

Onze mensen maken de Code. Waar designers, concepters, strategen, storytellers, code-kloppers en producers de krachten bundelen, ontstaan mooie dingen. Wij zijn een leuk team met twaalf ambitieuze en een tikje eigenwijze mensen. No–nonsense, resultaatgericht, gebruiken hoofd, maar laten hart spreken.

Functie

Vanaf het begin adviseer je de klant, maakt een strakke offerte en planning en zorgt dat daarna het project volgens afspraak en binnen budget verloopt. Structuur is jouw basis. Zo bouw je samen met acht collega’s aan merken waar niemand omheen kan. Een discussie ga je niet uit de weg, of het nu gaat om budget of een call to action. Want je begrijpt dat mooi en leuk niet goed genoeg is. Wat telt is resultaat.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jij komt binnen op kantoor en onderweg heb je al nagedacht over de aanpak en de strategie van de campagne die over een maand live gaat. Enthousiast begin je aan de briefing. Net als jij, ziet de klant het helemaal zitten. Dat gevoel neem je mee naar je meeting met de vormgever en strateeg. Samen kijk je hoe je het maximale uit de campagne kunt halen. Daarna schrijf je een heldere debriefing. Na de meeting check je of de planning van lopende projecten nog klopt en stuur je bij waar nodig. Nog net voor de lunch werk je je mail bij en zorg je dat alle klanten weten wat ze wanneer kunnen verwachten. Je middag begint met samen lunchen en een potje tafelvoetbal. Daarna bespreek je de feedback op het merkverhaal dat je gisteren hebt gepresenteerd bij de klant. Vervolgens overleg je met een andere klant het beursevent dat over zes weken plaatsvindt. Samen zijn we een beursactivatie aan het ontwikkelen, met alle betrokken partijen overleg je of we op schema liggen. Onderweg naar huis bruis je nog steeds van de energie!

Functie-eisen

 • Je zoekt naar de vraag achter de vraag. Je wilt begrijpen wat de klant wil bereiken en daaraan bijdragen.
 • Inzichten verzamelen is je tweede natuur. Je vertaalt de klantvraag naar een ‘ready to rumble’ briefing en heldere offerte.
 • Overtuigen is een vak dat je verstaat. Je kunt mensen voor je winnen met inzichten, argumenten en feiten.
 • Je initieert marketingstrategieën en denkt in de context van touchpoints binnen de klantreis.
 • Kansen pak je met twee handen aan. Voor onze klanten maar ook voor De Code neem je graag het initiatief.
 • Naast dat wij, als de Code, ambitieus zijn, ben jij dat als persoon ook. Je wilt nóg beter worden in je vak, en je wilt vooruit!
 • Kennis en ervaring met marketing, branding, social media. Resultaatgericht denken doe je online en offline.
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar en werkt dan met enorm veel enthousiasme aan de doelen van onze klanten
 • Tot slot woont je in de regio ’s-Hertogenbosch.

Aanbod

 • Heel veel ruimte en vrijheid om je klant op de beste manier te servicen.
 • Een leuk team met ambitieuze en een tikje eigenwijze mensen.
 • Budget voor persoonlijke ontwikkeling (trainingen, opleidingen, Skillshare)
 • Je wordt uitgedaagd om voor jezelf, de klant en De Code stappen te zetten.
 • Een marktconform salaris, laptop en telefoon.
 • Een bijdrage aan je pensioenopbouw.
 • Als corona klaar is met vervelend doen: Salad Tuesday!
 • 25 vakantiedagen.

Inlichtingen en sollicitatie

De Code – Projectmanager communicatie (32-40u p/w) – Vught
Leontine Kamps
T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl