Breda Marketing – Online Marketeer – (32-40u p/wk) – Breda

Introductie

Breda Marketing is op zoek naar een online orakel om onze socials, website en volledige online customer journey nog beter te maken. Wij zoeken een zelfstandige online marketeer voor ons dynamische ambitieuze en kleinschalige team.

Organisatie

De organisatie om de bestemming Breda en haar regio op de kaart te zetten. Wij motiveren, inspireren, activeren en coördineren. Doel? Ervoor zorgen dat iedereen die in onze stad woont, studeert, werkt of op bezoek komt het maximale uit Breda kan halen. Zodat zij mooie herinneringen maken in onze stad. En net zoveel van Breda gaan houden als wij doen. Wij werken in een team met 4 personen: een directeur, een manager marketing en communicatie, een communicatiemedewerker en een collega voor de hospitality. Onze liefde voor Breda verbindt ons. Elk vanuit zijn of haar eigen discipline dragen wij bij aan onze missie om van Breda de stad te maken waar je elke dag met plezier woont, werkt, studeert of verblijft.

Functie

Online kent voor jou geen geheimen. Op socials vind jij met je ogen dicht de weg. Je hart gaat sneller kloppen van ijzersterke (online) content en je wordt gelukkig van het bedenken van slimme manieren om die online te verspreiden, te activeren, te meten én optimaliseren. Je denkt middelenvrij en het is je eer te na om te vervallen in herhaling, waardoor je ons steeds weer verrast met nieuwe, toffe content én effectieve distributietactieken.

Wat doe je dus concreet?
Je beheert alle online kanalen van Breda Marketing. Dit zijn welkominbreda.nl, onze corporate site bredamarketing.nl en de verschillende email nieuwsbrieven. Je optimaliseert de webpagina’s (vanuit inhoud & techniek) en andere online uitingen: met jouw kennis van SEO/SEA en online marketing zorg je voor een nog betere online conversie en engagement. Door het A/B testen en het analyseren van het bezoekgedrag op onze website en social media kanalen, kom je met gerichte verbetervoorstellen en zet je acties uit. Daarnaast maak jij de online vertaalslag voor onze campagnes.

Ook ben je verantwoordelijk voor al onze social kanalen. Je bent de baas van de contentkalender en creëert content die onze doelgroepen inspireert, activeert en past bij het DNA van onze stad.

Functie-eisen

Allereerst moet je verliefd zijn op Breda. Je woont er, kent je weg en de mensen en schudt de creatieve content ideeën moeiteloos uit je mouw. Maar zoals je hierboven kunt lezen, bijt jij je ook vast in het verspreiden, activeren en analyseren van alle online inspanningen. Dit moet je dus ook leuk vinden. Data is voor ons een belangrijke bron van informatie waarop wij keuzes baseren. Uiteraard heb je ervaring met de relevante publicatie- en monitoring tools en zorgt jouw natuurlijke nieuwsgierigheid ervoor dat je ons regelmatig bijpraat over de nieuwe online ontwikkelingen.

Dus als jouw rugzak met onderstaande is gevuld, laat het LICHT weten!

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je bent een verhalenverteller & conceptuele denker
  • Brede online marketing & social ervaring, online zit in jouw DNA
  • Minimaal een paar jaar ervaring met publicatie- en monitoringtools
  • Ondernemend en analytisch sterk, drive om continu te verbeteren
  • Heel veel liefde voor de stad Breda ❤️

Aanbod

Een toffe werkplek in de mooiste stad van Nederland met hele fijne collega’s. Je krijgt alle ruimte om jouw creativiteit kwijt te kunnen en ideeën en sparren wordt erg gewaardeerd. Je mag (positief) kritisch zijn en hebt een super afwisselende baan. Je werkt in een dynamische omgeving waar je met veel verschillende mensen in contact komt. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, de tools om je werk te doen zijn aanwezig.

Inlichtingen en sollicitatie

Breda Marketing – Online Marketeer – (32-40u p/wk) – Breda
Leontine Kamps
T. +31 (0)6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl