Blink – Marketeer (32-36u p/w) – ´s-Hertogenbosch

Introductie

Wil jij bijdragen aan het uitdagender en prikkelender maken van onderwijs met digitale middelen voor kinderen en jongeren? Heb jij ruime allround marketing ervaring en ben je op zoek naar een verantwoordelijke en inhoudelijk uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar een methode- en retentiemarketeer voortgezet onderwijs.

Organisatie

Met meer dan 100 medewerkers in hartje Den Bosch is Blink de meest innovatieve uitgeverij van educatieve kindermerken (Bobo, Okki, Wilde van Freek, National Geographic Junior en Pica Typen) en lesmethodieken (Blink Wereld, Blink Engels, Blink Nederlands, Blink Lezen en Blink Geschiedenis) die leerlingen uitdagen om hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Bij alles wat we doen staat het prikkelen van de nieuwsgierigheid centraal, want nieuwsgierigheid is de motor van leren.

Onze cultuur
Blink is een dynamische en veelzijdige organisatie waarin ontwikkeling wordt gestimuleerd. Blinkers werken met passie voor de doelgroep, met elkaar en voor elkaar aan betekenisvolle producten. Voor inspiratie, een fijne flexplek of een samenkomst met collega’s ben je altijd welkom op kantoor, maar als je liever thuiswerkt is daar ook alle ruimte voor. Blink is een informele platte organisatie, waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. En er is aandacht voor elkaar, tijdens het werk, maar ook zeker daarbuiten tijdens de maandelijkse donderdagmiddagborrel of de verschillende activiteiten die door onze activiteitencommissie worden georganiseerd.

Functie

Je bent onderdeel van het marketing-en communicatieteam (10 personen) dat verantwoordelijk is voor alle marketing- en communicatie-activiteiten die er op zijn gericht scholen te werven en vervolgens te behouden voor onze innovatieve lesmethodieken.

Als methode- en retentiemarketeer voortgezet onderwijs ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitwerken en op grote lijn uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie van de methode Blink Geschiedenis voor het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid over het ontwikkelen en uitrollen van een VO-brede aanpak voor het klantbehoud op de verschillende methodes (naast Blink Geschiedenis ook Blink Nederlands en Blink Engels), met als doel onze gebruikers als “happy users” te behouden. Je werkt daartoe nauw samen met de collega’s van sales, training- en begeleiding en onderwijssupport.

Functie-eisen

Je bent energiek, flexibel, ondernemend, analytisch, resultaatgericht en een echte teamplayer. Je staat je mannetje in een veranderende en groeiende organisatie. Je kunt goed zelfstandig werken en houdt ervan om een strategie en bijbehorend plan uit te stippelen en collega’s daarin mee te nemen/ te krijgen. Daarnaast vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en ook af en toe uitvoerende taken op te pakken. Je bent nieuwsgierig en verdiept je graag in je doelgroep om precies diens drijfveren te snappen.

Ervaring en opleiding

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 6-7 jaar werkervaring in een marketing rol, waarbij je ervaring hebt opgedaan in zowel offline als online marketing en bij voorkeur ook content marketing.
  • Affiniteit met het onderwijs en een voorliefde voor geschiedenis zijn een pré.

Aanbod

Wij bieden je een mooie rol in een dynamische en groeiende organisatie. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Deze houden onder andere in:

  • Een 36-urige werkweek. (Voor deze functie is 32 uur ook bespreekbaar);
  • Een salaris o.b.v. inschaling in schaal 7 – van € 3.500 tot € 3.900 (o.b.v. 36 uur) – afhankelijk van je ervaring;
  • Een persoonlijk keuzebudget van 12% van je salaris, dat je kunt laten uitbetalen (vakantiegeld) of deels zelf kunt inzetten (voor extra vakantiedagen, aankoop van een fiets met fiscaal voordeel of voor andere doelen);
  • Salarisverhogingen conform de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, zowel cao-verhogingen (2,9% per 1 juli 2022 en 2,6% per 1 april 2023) als tredeverhogingen (gemiddeld 2% per jaar, totdat het maximum in de schaal bereikt is);
  • De mogelijkheid en de faciliteiten om deels thuis te werken;
  • Volop ruimte en budget om jezelf te ontwikkelen.

Inlichtingen en sollicitatie

Blink – Marketeer (32-36u p/w) – ´s-Hertogenbosch
Leontine Kamps
T. +31 (0) 6 24 37 45 42
E. leontine@ditislicht.nl